Kakav najmoćniji čovjek na svijetu, takve mu i osobe na bliskim pozicijama.banjaluka078 wrote: ↑21/08/2026 19:21 Je li realno da žena s očiglednim psihičkim problemom ima tako blisko mjesto i poziciju pored "najmoćnijeg čovjeka na svijetu"?
AMERIKA
- Facility
#20251 Re: AMERIKA
Last edited by Facility on 21/08/2026 19:28, edited 1 time in total.
-
omar little
#20252 Re: AMERIKA
pogresno sam se izrazila. njen kompletan izgled mi je bio upitan jer je se sjecam kao konzervativnong kandidata kad se pojavila.
ovo sad je onlifenusha 1/1
- banjaluka078
#20253 Re: AMERIKA
Ma, hajde njegove redovne karikature oko njega, ali ove žena stvarno ima neki poremećaj.
Njen brat kaže da je ona opsjednuta predsjednicima još od školskih dana i da im je svima pisala.
Njen brat kaže da je ona opsjednuta predsjednicima još od školskih dana i da im je svima pisala.
- Facility
#20254 Re: AMERIKA
omar little wrote: ↑21/08/2026 19:18jel ovo AI? ili ona fakat sad ovako izgleda? sprema se za karijeru na only fans.
- banjaluka078
#20255 Re: AMERIKA
omar little wrote: ↑21/08/2026 19:28 pogresno sam se izrazila. njen kompletan izgled mi je bio upitan jer je se sjecam kao konzervativnong kandidata kad se pojavila.
Mace first revealed in a February Politico profile that she got nine tattoos in rapid succession during a tumultuous period marked by the end of her engagement and the departure of her entire congressional staff.
She says she got inked to experience 'the pain that I need to feel.'
She described the tattoos as a way to 'reclaim' her body and identity after years of trauma she has publicly detailed, including being molested and raped as a teenager.
One is the opening line from Virginia Woolf's novel Mrs Dalloway: 'Mrs Dalloway said she would buy the flowers herself.'
Other designs include the word 'Justice,' a saintly figure, a lion, a bird, a flower and a sun.
- Point.
#20260 Re: AMERIKA
Zadnjih dvije godine sa ovom debilnom američkom administracijom, ko da gledam loš film B kategorije gdje iskaču čudaci i psihički bolesnici.
- Quaresma
#20262 Re: AMERIKA
Kad krenu pretresati i ovaj forum.
- jeza u ledja
#20263 Re: AMERIKA
Ne vjerujte svemu sto pogledate na twiteru.
- GandalfSivi
#20264 Re: AMERIKA
Znaci, odem na ove njihove trke formule, Indycar, koji li je kurac, hajde sto Trump se ukaze sve sa Melanijom, da obidju krug i stanu pred nama (imam video, ne isplati se ni postavljati, jebo budalu), hajde sto sam znao da ce kompletna publika biti bijela, “one nation, one race” (nabijem ih na kurac), ali da ce supci Sean Duffy (koji je otisao da mase zastavom kasnije) i jos gore, Jim Jordan (kome nisam bas mogao presutiti, pa sam barem malo dobacio nesto u WC-u) sjediti pored mene i da ce me zena (prije nego sto sam i dosao) dobro upozoriti da je ovo business event i da ne smijem puno pricati, to mi je bas tesko palo. Kakav bal vampira, jebote, tako bi izgledala ta njihova utopija.
Bas lose…
Bas lose…
- vee-jay
- vee-jay
#20266 Re: AMERIKA
Hahahahaha
- GandalfSivi
#20267 Re: AMERIKA
Ima neka (AIPAC) tajna veza…
- jeza u ledja
#20268 Re: AMERIKA
Oko cega ces saradjivati debilu? Kushner nije uopste zaposlen u vladi.
Kakav je ovaj lik moron
Kakav je ovaj lik moron
- tramvajtrojka
#20269 Re: AMERIKA
jos reci da ti je piva bila topla bolje da si ostao doma i gledao bh premier liguGandalfSivi wrote: ↑23/08/2026 22:44 Znaci, odem na ove njihove trke formule, Indycar, koji li je kurac, hajde sto Trump se ukaze sve sa Melanijom, da obidju krug i stanu pred nama (imam video, ne isplati se ni postavljati, jebo budalu), hajde sto sam znao da ce kompletna publika biti bijela, “one nation, one race” (nabijem ih na kurac), ali da ce supci Sean Duffy (koji je otisao da mase zastavom kasnije) i jos gore, Jim Jordan (kome nisam bas mogao presutiti, pa sam barem malo dobacio nesto u WC-u) sjediti pored mene i da ce me zena (prije nego sto sam i dosao) dobro upozoriti da je ovo business event i da ne smijem puno pricati, to mi je bas tesko palo. Kakav bal vampira, jebote, tako bi izgledala ta njihova utopija.
Bas lose…
-
Osmi Socrates
#20270 Re: AMERIKA
Pa nije baš da je Kushner nevažan, imalo bi se oko čega raspravljati sa njim ako želiš da nekako surađuješ sa Trumpom.
Sasvim druga je stvar zašto bi Demokrate surađivale sa Trumpom.
Ali, recimo da Demokrate uzmu HoR i Senat na midterms, kako uopšte funkcionira ta vlast? Koji su im potezi? Ne mogu dvije godine samo čekati da prođe vrijeme. A ako ne čekaju, šta bi radili? Impeachment?
Ako ne uzmu Senat, još je gora situacija.
Sasvim druga je stvar zašto bi Demokrate surađivale sa Trumpom.
Ali, recimo da Demokrate uzmu HoR i Senat na midterms, kako uopšte funkcionira ta vlast? Koji su im potezi? Ne mogu dvije godine samo čekati da prođe vrijeme. A ako ne čekaju, šta bi radili? Impeachment?
Ako ne uzmu Senat, još je gora situacija.
-
Osmi Socrates
#20271 Re: AMERIKA
Da uzmemo u obzir da Demokrate koje uzmu HoR odluče da ne surađuju nikako sa Trumpom. Kakve posljedice to može imati?
Glasači će ih (vjerovatno) uspostaviti kao većinu. Zbog čega? Prije svega zbog inflacije i sve većih troškova života. Oni bez saradnje sa Trumpom praktično ne mogu progurati nijedan zakon koji se bavi "affordability" problemima. Dovoljno je da Trump stavi veto i taj zakon je mrtav. Dakle, Demokrate, u takvom odnosu snaga, neće ispuniti zadatak zbog kojeg će im glasači (vjerovatno) dati povjerenje. Zbog toga mogu platiti cijenu na sljedećim izborima.
Sa druge strane, ako sarađuju donekle sa Trumpom, mogu možda progurati neke zakone koji se tiču "affordability" problema, i on (Trump) može imati ključni uticaj da ti zakoni prođu i kroz Senat. Možda čak mogu pregovarati i oko ICE pizdarija.
Jeffries će najvjerovatnije biti sljedeći Speaker i on će imati moć da diktira agendu u HoR. Zato je ovaj sastanak između njega i Kushnera vjerovatno iniciran od strane Kushnera po Trumpovoj naredbi. Trump vjerovatno osjeća da će Republikanci izgubiti HoR i nastoji da ispita teren i nađe neke zajedničke interese sa budućom većinom u HoR.
Ako progresivci u Demokratskoj Stranci ovo sve miniraju i insistiraju na uspostavljanju rovova sa Trumpom, onda su skup malo žešćih budaletina. Neće oni biti izglasani da budu ratnici u političkom rovu nego da ostvare konkretne rezultate za glasačko tijelo koje ih je izabralo, ako za to postoji i najmanja mogućnost i što je moguće prije. Još veće su budaletine ako blokiraju da Jeffries postane novi Speaker, ako budu imali tu moć. Onda će biti slični Republikancima prije izbora Johnsona.
Ako, na kraju, Demokrate insistiraju na impeachmentu Trumpa, bukvalno troše vrijeme na jedno veliko Ništa. Imaće moralnu pobjedu, bez ikakvih vidljivih političkih rezultata, a glasačko tijelo će to protumačiti kao političku osvetu.
Glasači će ih (vjerovatno) uspostaviti kao većinu. Zbog čega? Prije svega zbog inflacije i sve većih troškova života. Oni bez saradnje sa Trumpom praktično ne mogu progurati nijedan zakon koji se bavi "affordability" problemima. Dovoljno je da Trump stavi veto i taj zakon je mrtav. Dakle, Demokrate, u takvom odnosu snaga, neće ispuniti zadatak zbog kojeg će im glasači (vjerovatno) dati povjerenje. Zbog toga mogu platiti cijenu na sljedećim izborima.
Sa druge strane, ako sarađuju donekle sa Trumpom, mogu možda progurati neke zakone koji se tiču "affordability" problema, i on (Trump) može imati ključni uticaj da ti zakoni prođu i kroz Senat. Možda čak mogu pregovarati i oko ICE pizdarija.
Jeffries će najvjerovatnije biti sljedeći Speaker i on će imati moć da diktira agendu u HoR. Zato je ovaj sastanak između njega i Kushnera vjerovatno iniciran od strane Kushnera po Trumpovoj naredbi. Trump vjerovatno osjeća da će Republikanci izgubiti HoR i nastoji da ispita teren i nađe neke zajedničke interese sa budućom većinom u HoR.
Ako progresivci u Demokratskoj Stranci ovo sve miniraju i insistiraju na uspostavljanju rovova sa Trumpom, onda su skup malo žešćih budaletina. Neće oni biti izglasani da budu ratnici u političkom rovu nego da ostvare konkretne rezultate za glasačko tijelo koje ih je izabralo, ako za to postoji i najmanja mogućnost i što je moguće prije. Još veće su budaletine ako blokiraju da Jeffries postane novi Speaker, ako budu imali tu moć. Onda će biti slični Republikancima prije izbora Johnsona.
Ako, na kraju, Demokrate insistiraju na impeachmentu Trumpa, bukvalno troše vrijeme na jedno veliko Ništa. Imaće moralnu pobjedu, bez ikakvih vidljivih političkih rezultata, a glasačko tijelo će to protumačiti kao političku osvetu.