Misli svatko da je njemu lakoOsmi Socrates wrote: ↑19/08/2026 21:46 Alvarez izgleda kao politički zatvorenik na onim slikama.![]()
Jbt, kakve budaletine igraju fudbal.![]()
La Liga Santander
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JohnnyS
#16101 Re: La Liga Santander
- Point.
#16102 Re: La Liga Santander
Al su ga ovi iz Barce navukli. Glup ispo gaučo, nadam se da će ga Atletiko zadržati, imaju svako pravo. Potpisao si jaro kontrakt slobodnom voljom, do the time.
- JMGuti
-
LSD
#16104 Re: La Liga Santander
Ti si nebitan lik i ono sto ti pises, vec je tebi bitnije tuđe misljenje od vlastitog.
"Nikakve veze sa cinjenicom da su ovi potajno milione placali Negreiri i sinu, zakljucno sa mjesecem u kojem je ostao bez funkcije"...a ko je to rek'o - senilni Perez rek'o
Znas sta... ne bavim se pricama "rekla-kazala", bez konkretnih dokaza. Ne bih da gubim vrijeme na to.
- JelBistro
- Grijem se na: kratkih rukava
- Vozim: isključivo VW, Audi
#16105 Re: La Liga Santander
Ako nisu potajno , nego kako su onda davali.
Zašto to nije bilo transparentno od samog pocetka? Idu pare tu i tu , za to i to.
Zatvorio LSD i takvi ko on ovo poglavlje jer se bura stišala a i okrecu plocu kako njima melodija paše..
Vjerujem na samom kraju i da nije bilo nekog konkretnog namještanja ali transparentno nije bilo, placanje je
bilo poznato samo uzem krugu-odnosno izmedju dvije strane.
Konta LSD kako je cool forumaš i lik a lucidniji Pero od njega..
Zašto to nije bilo transparentno od samog pocetka? Idu pare tu i tu , za to i to.
Zatvorio LSD i takvi ko on ovo poglavlje jer se bura stišala a i okrecu plocu kako njima melodija paše..
Vjerujem na samom kraju i da nije bilo nekog konkretnog namještanja ali transparentno nije bilo, placanje je
Konta LSD kako je cool forumaš i lik a lucidniji Pero od njega..
-
LSD
#16106 Re: La Liga Santander
Necemo vam vise dozvoliti da povazdan na forumu naprđujete o nekakvom Negreiri bez ijednog konkrektnog dokaza i time opravdavate neuspjehe kluba za kojeg navijate....jedini dokaz, vama perezovim sektasima, jeste sto je to rekao jedan senilni starac kojem tepate PeroJelBistro wrote: ↑20/08/2026 15:46 Ako nisu potajno , nego kako su onda davali.
Konta LSD kako je cool forumaš i lik a lucidniji Pero od njega..![]()
Treba stati u kraj vasim lazima i spinovima.
- JelBistro
- Grijem se na: kratkih rukava
- Vozim: isključivo VW, Audi
#16107 Re: La Liga Santander
Cuj neuspjehe, ko da pričamo o Tottenhamu.LSD wrote: ↑20/08/2026 16:08
Necemo vam vise dozvoliti da povazdan na forumu naprđujete o nekakvom Negreiri bez ijednog konkrektnog dokaza i time opravdavate neuspjehe kluba za kojeg navijate....jedini dokaz, vama perezovim sektasima, jeste sto je to rekao jedan senilni starac kojem tepate Peroi to je ko biva istina samo zato sto je on to izjavio
![]()
Treba stati u kraj vasim lazima i spinovima.
Hajd dobro ako je tako, ali bgm Pero vas je zaduzio dobro. Kada kucate i spominjete njegovo ime barem bi ruku na srce trebali.
-
kory_galaktikos
#16108 Re: La Liga Santander
E vala dugo bolje poredjenje nisam procitao. Nikad da nadodje lik.ultima_palabra wrote: ↑15/08/2026 22:09LSD ko biciklo, kako si ga ostavio prije 15-20 godina tako ces ga i zateciJMGuti wrote: ↑15/08/2026 22:03Jbt sta ste vremena u zivotu potrosili izigravajuci humoristicne.LSD wrote: ↑15/08/2026 21:54 Dakle vama ljubiteljima madridske cerge, smeta sto je Barca poslala Atleticu ponudu od 120 miliona za Alvareza....ko biva to nije korektno, nije gospodskidruga je stvar sto je decko pomahnitao od same pomisli da bi mogao igrati za veliki klub, pa sad pravi pizdarije tamo....za to nije Barca kriva
![]()
![]()
Imas pivu za ovo.
-
LSD
#16109 Re: La Liga Santander
Kory i Ultima totalno podjetinjili
gledaj ti njiima postova.
- B6Redhell
#16110 Re: La Liga Santander
Nadoci ce elesdeovac. Malo se gubi ovih dana. Ali proci ce ga.
sezonsko 
-
LSD
#16111 Re: La Liga Santander
LSD im u glavu 24/7, rent free... strasne komplekse sam nabio
Momci, nije LSD tema ovdje.
Momci, nije LSD tema ovdje.
- JMGuti
#16112 Re: La Liga Santander
Cekaj, ti ne bi da gubis vrijeme? Napisao si 30 hiljada kvazihumoristicnih postova na forumu Klixa, radis to aktivno i danas i ti bi da ne gubis vrijeme? Ja razumijem da si neradnik, ali ne razumijem kako je "rekla-kazala" ono sto su redom potvrdili Bartomeu, Rosel i Laporta, a to je da su isplacivali milione eure firmama Negreire i njegovog sina?LSD wrote: ↑20/08/2026 14:32Ti si nebitan lik i ono sto ti pises, vec je tebi bitnije tuđe misljenje od vlastitog.
"Nikakve veze sa cinjenicom da su ovi potajno milione placali Negreiri i sinu, zakljucno sa mjesecem u kojem je ostao bez funkcije"...a ko je to rek'o - senilni Perez rek'ogolemo...e ako je Perez to rekao, onda mora da je to istina
nema sta drugo.
Znas sta... ne bavim se pricama "rekla-kazala", bez konkretnih dokaza. Ne bih da gubim vrijeme na to.
-
LSD
#16113 Re: La Liga Santander
Rekoh, ne bih da gubim vrijeme na te gluposti.JMGuti wrote: ↑20/08/2026 19:27Cekaj, ti ne bi da gubis vrijeme? Napisao si 30 hiljada kvazihumoristicnih postova na forumu Klixa, radis to aktivno i danas i ti bi da ne gubis vrijeme? Ja razumijem da si neradnik, ali ne razumijem kako je "rekla-kazala" ono sto su redom potvrdili Bartomeu, Rosel i Laporta, a to je da su isplacivali milione eure firmama Negreire i njegovog sina?LSD wrote: ↑20/08/2026 14:32Ti si nebitan lik i ono sto ti pises, vec je tebi bitnije tuđe misljenje od vlastitog.
"Nikakve veze sa cinjenicom da su ovi potajno milione placali Negreiri i sinu, zakljucno sa mjesecem u kojem je ostao bez funkcije"...a ko je to rek'o - senilni Perez rek'ogolemo...e ako je Perez to rekao, onda mora da je to istina
nema sta drugo.
Ako moze neki link ili video u kojem Rosel i Laporta potrđuju da su isplacivali milione Negreiri, bilo bi dobro....ili da prestanes sa nepotrebnim laganjem.
Cijenim to sto mi brojis postove i sto se time bavis
Last edited by LSD on 20/08/2026 19:36, edited 1 time in total.
- JohnnyS
#16114 Re: La Liga Santander
Konačno tenzije, vidi se da će uskoro sezona. Neka, tako treba.
Nek najbolji pobijedi na kraju, a da i mi prikratimo vrijeme uz malo podjebavanja
Nek najbolji pobijedi na kraju, a da i mi prikratimo vrijeme uz malo podjebavanja
-
LSD
#16115 Re: La Liga Santander
Evo i indijanca Johnnya koji stavlja mrske culerse na foe, pa se fali time okolo po foumu 
- JohnnyS
#16116 Re: La Liga Santander
Pa stavio bih prvo tebe i druga tifozu da je samo do navijanja za klub iz španjolske provincije, vas dvoje najviše vežem na ovom forumu uz taj klub s ekonomskim visokim predstavnikom.
Kmečanje blokirane osobe mi je narušavalo duševno zdravlje
- JMGuti
#16117 Re: La Liga Santander
Pa dobro, gubi ih onda na neke druge, kao sto obicno i radis i prestani meni odgovarati ako smatras da je to gubitak tvog "cijenjenog" vremena.
https://en.as.com/soccer/joan-laporta-r ... ference-n/
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... hatgpt.com
Doslovno su dva bivsa i aktuelni predsjednik Barcelone povtrdili da je kompanijama Negreire i njegovog sina isplacivan novac. Jedini problem u tome sto niko od njih trojice "ne zna" za originalni ugovor niti ko ga je potpisao, jer je "unisten", vec da su samo "naslijedili"
-
LSD
#16118 Re: La Liga Santander
JMGuti wrote: ↑20/08/2026 19:44Pa dobro, gubi ih onda na neke druge, kao sto obicno i radis i prestani meni odgovarati ako smatras da je to gubitak tvog "cijenjenog" vremena.
https://en.as.com/soccer/joan-laporta-r ... ference-n/
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... hatgpt.com
Doslovno su dva bivsa i aktuelni predsjednik Barcelone povtrdili da je kompanijama Negreire i njegovog sina isplacivan novac. Jedini problem u tome sto niko od njih trojice "ne zna" za originalni ugovor niti ko ga je potpisao, jer je "unisten", vec da su samo "naslijedili"
Nidje veze dokazi.
Bolje ti je da bavis brojanjem mojih postova, to ti ipak bolje ide
- JMGuti
#16119 Re: La Liga Santander
Doslovno na press konferenciji za medije koja se mogla pratiti na Barca TV, Laporta je priznao da je isplaceno vise od sedam miliona eura.
https://www.fcbarcelona.com/en/news/315 ... te-la-liga
Asked about the amounts paid, Laporta pointed out that these are the total figures over 18 years "and these reports were important and necessary." Asked about the purpose of "seeking neutrality", the president insisted that this was a personal hypothesis proposed by Mr Negreira as vouched for by the Tax Office.
Q: "I'd like to look at the 7.3 million euro paid"
Laporta: "This was paid over almost two decades. These were relevant dossiers and this was over an 18 year term that crossed various reigns with different FCB club presidents".
-
LSD
#16120 Re: La Liga Santander
Da ti prevedem na nas jezik ovaj link sto uzimas kao neki dokaz mafijanja sa Negreirom - evo sta kaze hazreti google translate:JMGuti wrote: ↑20/08/2026 19:54 Doslovno na press konferenciji za medije koja se mogla pratiti na Barca TV, Laporta je priznao da je isplaceno vise od sedam miliona eura.
Asked about the amounts paid, Laporta pointed out that these are the total figures over 18 years "and these reports were important and necessary." Asked about the purpose of "seeking neutrality", the president insisted that this was a personal hypothesis proposed by Mr Negreira as vouched for by the Tax Office.Q: "I'd like to look at the 7.3 million euro paid"
Laporta: "This was paid over almost two decades. These were relevant dossiers and this was over an 18 year term that crossed various reigns with different FCB club presidents".
"Joan Laporta opovrgava navode da je FC Barcelona pokušala falsifikovati La Ligu"
"Predsjednik FK Barcelone brani nevinost kluba predstavljajući dokumentarne dokaze i insistira da nalazi istrage o usklađenosti nisu pronašli ništa što bi ukazivalo na bilo kakvo krivično djelo."
Pa ti sam sebe pobijas, ne trebam ti ja
- JMGuti
#16121 Re: La Liga Santander
Pa kako sam se ja pobio?LSD wrote: ↑20/08/2026 19:59Da ti prevedem na nas jezik ovaj link sto uzimas kao neki dokaz mafijanja sa Negreirom - evo sta kaze hazreti google translate:JMGuti wrote: ↑20/08/2026 19:54 Doslovno na press konferenciji za medije koja se mogla pratiti na Barca TV, Laporta je priznao da je isplaceno vise od sedam miliona eura.
Asked about the amounts paid, Laporta pointed out that these are the total figures over 18 years "and these reports were important and necessary." Asked about the purpose of "seeking neutrality", the president insisted that this was a personal hypothesis proposed by Mr Negreira as vouched for by the Tax Office.
"Joan Laporta opovrgava navode da je FC Barcelona pokušala falsifikovati La Ligu"
"Predsjednik FK Barcelone brani nevinost kluba predstavljajući dokumentarne dokaze i insistira da nalazi istrage o usklađenosti nisu pronašli ništa što bi ukazivalo na bilo kakvo krivično djelo."
![]()
![]()
Pa ti sam sebe pobijas, ne trebam ti ja![]()
-
LSD
#16122 Re: La Liga Santander
Ko zadnji amater, eto kako.JMGuti wrote: ↑20/08/2026 20:56Pa kako sam se ja pobio?LSD wrote: ↑20/08/2026 19:59Da ti prevedem na nas jezik ovaj link sto uzimas kao neki dokaz mafijanja sa Negreirom - evo sta kaze hazreti google translate:JMGuti wrote: ↑20/08/2026 19:54 Doslovno na press konferenciji za medije koja se mogla pratiti na Barca TV, Laporta je priznao da je isplaceno vise od sedam miliona eura.
![]()
![]()
Pa ti sam sebe pobijas, ne trebam ti ja![]()
Nego, smijes li brojati 60 hiljada postova Ultime i njemu reci da je najveci neradnik ovdje
-
kory_galaktikos
#16123 Re: La Liga Santander
De neka neko pomjeri biciklo korozirat ce. Doduse obzirom da su postovi vecinom mafijasko vrijedjanje i smajliji moze se rec da je koroziralo davno.
- B6Redhell
#16124 Re: La Liga Santander
etiketa Negreira je prišivena kantaloncicima s razlogom. Nije tu bezveze.
A moj elsdeovac, ne otvaraj pandorinu kutiju bezveze..
- JMGuti
#16125 Re: La Liga Santander
Znaci ne citas, zakljucke prerano donosis, gluposti pises, ne radis nista u zivotu osim sto spamas forum kvaziforama i onda ja trebam nesto brojati ultimi koji mi ne odgovara glupostima?