Cuti vidis da su krenuli da apse drogalje svako malo malo, sigurnije je na zapaduAdobeg wrote: ↑18/08/2026 23:25Svi su negdje pobjegli onaj homer odavno u Americi,vamo rasulo u klubu,ne vratio se nikad neka i ostane zavalio je nas momacki.van Basten wrote: ↑18/08/2026 21:31 Fakat je nevjerovatno da se niko iz kluba ne oglašava. Poneko generički sročemo saopštenje lao da ga je ai kucao, čisto da se pika da ne šute. Ali stvarno, da niko ništa ne prozbori, ne zagalmi na nekoga ,ne objasni nešto... Cirkus baš![]()
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
noviclan
#13126 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
- GandalfSivi
#13127 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Za teren na AFH neko u zatvor treba ici svega mi…
- Maharadza
#13128 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kakav "fudbal" igramo, i ne treba nam bolji teren od ove oranice, realno. 
Ali i upravi i homeru i vlastima u opštini/kantonu itd. želim sve najgore svakako, duge i teške bolesti.
Ali i upravi i homeru i vlastima u opštini/kantonu itd. želim sve najgore svakako, duge i teške bolesti.
- Logovan
#13129 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne prihvatam tezu da će teren biti uništen
Mirviću, Mandiću... Idioti jedni
Mirviću, Mandiću... Idioti jedni
-
last mohicans
#13130 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Fuketov mali kaze ogreban. Uhljupa pijanog neću da komentarišem i jebem sve zivo onima koji konju dadnu glas za 2 godine. Tačno kampanju treba napraviti protiv njega, a nije mu nerad tesko apostrofirati. Ne moze se ovo oporaviti do proljeća, a pitanje je da li ikako moze. U ugovoru, ako ga uopće ima, je trebalo staviti paraf da ako travnjak bude nepovratno unisten, da ide zamjena gornjeg dijela travnjaka na trosak organizatora. Odmah je trebalo platiti stručno lice, ne Fuketovog konja, da procijeni da se krene u zamjenu travnjaka samo. Kazu da to nije velika cifra i za 15 dana mozes igrati na njemu. Pitanje je koliko je dolje unisteno, taj hranidbeni sloj. Stičem dojam da nije zaštićen podjednako na svim dijelovima, gdje je bila ona bina za priblizavanje publici, na centru, jesu li zvučnici bili ili šta kao i pred drugim golom. A tome je neko trebao da vodi brigu, recimo naš šupak Alaim koji se tu uhljebio je trebao ići za tim majstorima sto postavljaju zastitu da ih uprati. Narod je podjednako hodao i skakao po svim dijelovima terena. Strašno kakvi kreteni upravljaju općinom, ovim lafo centrom, a klupske nestrukture se posebna priča.
-
last mohicans
#13131 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jasta će, bolan, pa ne idu za ubistva tramvajima, jučer neki diler četvrti put hapšen u 11 godina, nije mahalski diler, nego veća zvijerka. Takav na slobodi. Sve je uvezano i korumpirano, da neko za teren odgovara. Bolje HZ da prozivaju Mandića na ostavku, ne da bojkotuju..Klub se nista nije pitao, a samo smo sebi krivi. Imali smo priliku da dobijemo na upravljanje AFH, ali bio štetan po nas, rekla plava kuja.
- rocco_siffredi
#13132 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Teren od prvog dana nije napravljen kako treba i neko je opasne pare zavrnuo na njemu.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#13133 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma ne znas ko je veći lažov, nikome ovdje nije vjerovati!
Ovo (uz stanje Grbavice) je samo dokaz da fudbal gradu Sarajevu više ne treba!
Ovo (uz stanje Grbavice) je samo dokaz da fudbal gradu Sarajevu više ne treba!
- karanana
#13134 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
kad se radila "rekonstrukcija" terena? ja zaboravio, ali je li bila zadnjih 5-6 godina zajedno sa ovim drugim stadionima sto je savez dao pare tipa kad su arenu rodjeni radili? ko je tu mazno pare.....
-
last mohicans
#13136 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nije mazno samo ko nije htio. Sjećam se ja ove Đozine priče, tad se uhljup nije miješao, ko biva, a sad su mu Đemidzić i Vico krivi. Sjećam se da išla priča da nikada nije ni prošiven, sjećate se da mašina nije mogla probiti slojeve, vjerovatno zbog tog fušeraja. Ali eto, igralo se na njemu, dobro je izgledao i po lošim vremenskim uslovima. Sad su ga samo sjebali više.
-
mond
#13137 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kako god popušismo ga opet
- Logovan
#13138 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Matere mi ne možeš nikome vjerovati 
-
mond
#13139 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
https://fksarajevo.ba/vijest/2035
U potpisu "Uprava Kluba"Neprijatelji nas guraju u sukobe, nasjedali smo - sada ćemo graditi saveze
-
last mohicans
#13140 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Eto ih, zivi su, iz svega samo se slazem da ne treba grlom u jagode ići u neke ratove koji se ne mogu dobiti u trenutnim okolnostima, a koje su nas prvi uhljup Mandić i Fuketov mali pokusali uvući.. Ostalo, isprazna obećanja koja slušamo 5 godina.Ide stadion, ide kamp, idu nove travke, kantine...sto puta prezvakano.
- Logovan
#13141 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Neozbiljno saopštenje
Ako ništa javili su se hahah
Ako ništa javili su se hahah
-
Labirint
#13142 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sta je ovo ba, kakve su ovo splacine reda radi. Nijedna institucija (o pojedincima da ne govorim ) nije spomenuta, mir mir mir niko nije kriv. Toliko mi je bljutavo bilo za citat da do kraja i nisam, halalite ako su prozvali ikog
Doduse sta drugo i ocekivati...
Doduse sta drugo i ocekivati...
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#13143 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Apslutno pametno saopstenje.
Uvijek mi u neke ratove bitke ulazimo i nikad jaci ne izlazimo.
Prvo pomesti u svojoj avliji pa onda dalje ici…
Ne mogu reci posrska za Ismira, ali sabur za Ismira to mogu, ne zato sto ga volim, ne zato sto mislim da je radio dobro. Kada bih krenuo pisati sve fule o kojima zaista mnogo znam a mnogi ovdje ni na forumu ne znaju kakve gluposti je radio, mogao bih pisati dvije stranice ovog foruma.
Medjutim mi bolju alternativu nemamo. Ko misli da sami mozemo nesta u grdnoj je zabludi.
Dok se ne pojavi bolja alternativa od Ismira, trebamo se drzati uz klub i nadati se da cemo jednom pogoditi ispravan put.
Ne mogu reci posrska za Ismira, ali sabur za Ismira to mogu, ne zato sto ga volim, ne zato sto mislim da je radio dobro. Kada bih krenuo pisati sve fule o kojima zaista mnogo znam a mnogi ovdje ni na forumu ne znaju kakve gluposti je radio, mogao bih pisati dvije stranice ovog foruma.
Medjutim mi bolju alternativu nemamo. Ko misli da sami mozemo nesta u grdnoj je zabludi.
Dok se ne pojavi bolja alternativa od Ismira, trebamo se drzati uz klub i nadati se da cemo jednom pogoditi ispravan put.
-
last mohicans
#13144 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Slagali se ili ne, ipak je saopstenje malo mudrije, s obzirom na kakva smo navikli iz vremena Hadzije, Ibre, Abdulaha,pa i otkad je Mirvić tu. Mada, da sam ja u pitanju opro bi govno Mandića i ovog Muzurovića, a sta bi time dobio, jos veci macehinski odnos i ignore.
-
last mohicans
#13145 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Slazem se, razmišljam i odlasku u Zenicu. Oni anamo se raspadaju, skupljaju za hljeba, dođe ih skoro 10 milja. Mi bas ko rđav klinac kome i dlaka smeta. Jebem i horde i njihove online bojkote.F&N wrote: ↑20/08/2026 21:33 Apslutno pametno saopstenje.
-
ibizza
#13146 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
F&N wrote: ↑20/08/2026 21:33 Apslutno pametno saopstenje.
Istog sam misljenja.
Pogotovo sto su javno rekli da zele rijesiti pitanje stadiona. Eto, cilj su postavili, idemo vidjeti sta ce uraditi po tom pitanju.
-
last mohicans
#13147 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moj ibizza, sam znaš koliko se puta zavrtio spin sa stadionom, a nadam se da im je ovo konačno bila prava škola. Niko nas ne pita ni za šta. Jebalo ih Kosevo, ja bih sad potpisao bilo gdje u SA, pa nek se raspadne sve tamo i nek Alaim i Muzurović grebu travu, a uhljup nek zaljeva. A atletski savez nek trči po ostacima atletske.ibizza wrote: ↑20/08/2026 21:39F&N wrote: ↑20/08/2026 21:33 Apslutno pametno saopstenje.
Dok se ne pojavi bolja alternativa od Ismira, trebamo se drzati uz klub i nadati se da cemo jednom pogoditi ispravan put.![]()
Istog sam misljenja.
Pogotovo sto su javno rekli da zele rijesiti pitanje stadiona. Eto, cilj su postavili, idemo vidjeti sta ce uraditi po tom pitanju.
- Logovan
#13148 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dobro si rekao, po ostacima atletske.
A to atletskom savezu ne smeta, ali smetalo bi kada bi se skroz ukinula i napravilo nešto drugo.
Tačnije, smeta im ideja o ukidanju.
Okruženi smo idiotima.
Okruženi smo idiotima.
- rocco_siffredi
#13149 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Opet nas foliraju i lažu. Razvlače priču dok ne bude par dobrih rezultata. Ismiru ne vjerujem ni sekunde niti ublehama u klubu oko njega. Obećava nam zidove od čokolade i prozore od marmelade dok ne prođe vrijeme. Najduže je u klubu od svih vlasnika. Duže je tu i od Tana i od Namaibizza wrote: ↑20/08/2026 21:39F&N wrote: ↑20/08/2026 21:33 Apslutno pametno saopstenje.
Dok se ne pojavi bolja alternativa od Ismira, trebamo se drzati uz klub i nadati se da cemo jednom pogoditi ispravan put.![]()
Istog sam misljenja.
Jedva čekam dan da mu vidim leđa.
-
ibizza
#13150 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sve znam, ali mi ne smijemo odustati od Koseva tako lako. Sedam decenija mi gore igramo, do prije 10-tak godina, skoro svi mediji su koristili narativ "stadion Sarajeva", ali od momenta kad krece gradnja istoka kod kona, pocinje forsiranje tog narativa "mi imamo stadion, Kosevo je gradski", pecaju se mediji, a neki i ciljano to koriste poput ovog portala, pa smo za tako kratak period dosli da svaki drugi navijac Sarajeva govori kako je Kosevo opstinski stadion, neka ga gradi Mandic, Vico...pa sve do toga, da idemo sa stadiona , pa se spominje čak i Butmirlast mohicans wrote: ↑20/08/2026 21:43Moj ibizza, sam znaš koliko se puta zavrtio spin sa stadionom, a nadam se da im je ovo konačno bila prava škola. Niko nas ne pita ni za šta. Jebalo ih Kosevo, ja bih sad potpisao bilo gdje u SA, pa nek se raspadne sve tamo i nek Alaim i Muzurović grebu travu, a uhljup nek zaljeva. A atletski savez nek trči po ostacima atletske.ibizza wrote: ↑20/08/2026 21:39F&N wrote: ↑20/08/2026 21:33 Apslutno pametno saopstenje.
Istog sam misljenja.
Ne treba nasjedati na neprijateljske price, Kosevo je naše tacno onoliko koliko je grbavica od kona ili Marakana od Zvezde. Identicno smo mi para ulozili u izgradnju Koseva, kao sto su pomenuti ulozili u zgradnju grbavice ili Marakane. Zasto bi mi sada isli 10 -15 kilometara od Koseva u neke vangradske zone,sa ovako tankom infrastrukturom?
Mi trebamo otici sa Koseva samo pod uslovom da nam neko u nekoj od 4 gradske opstine(donja granica Nedjarici) napravi stadion ekvivalentan vrijednosti Koševa(trenutnog stanja), nikako drugacije.