SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#110501 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Chmoljo »

TouchMyTip wrote: 16/08/2026 11:47
Chmoljo wrote: 15/08/2026 23:33
TouchMyTip wrote: 15/08/2026 23:29
Rukovodioc PU je itekako menadžment. Vlada i Ministar su više kao UO a ne direktatn menadžment. Znači sukob interesa.

U Firmama inače u sindikat ne mogu ni direktori, ni tehnički ni razni mendažeri. Frajer u samom vrhu MUP ali eto nije menadžment...
pa jel načelnik PU obezbjeđuje plate, uvjete rada, satnice? ko njemu obezbjeđuje i na osnovu čega? jel on obuhvaćen kolektivnim ugovorom? ako nije, kako nije? ako jeste, zbog čega ne smije nastupati kao član ili predstavnik sindikata da bi mijenjao taj kolektivni ugovor?

na kraju krajeva, nebitno. poenta je da je sindikat udruženje koje ne postaje reprezentativno samim osnivanjem i stavljanjem u svom nazivu "sindikat". to postaje tek pod gore navedenim uslovom.

poenta je isto tako da nastavljate vezati priče, iako 90% foruma nema pojma šta su tačno sindikati, kako nastaju, kako djeluju. ali je sukob interesa.
Načelnik raspoređuje ljude, izdaje naredbe, i druge stvari kojima je u koliziji s onim ispod sebe.

Eh kad bi samo znao...
Jel kolektivni ugovor uredjuje pravila sluzbe koje kontrolise i provodi oficir?
HelaS

#110502 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by HelaS »

TouchMyTip wrote: 15/08/2026 23:29
Rukovodioc PU je itekako menadžment. Vlada i Ministar su više kao UO a ne direktatn menadžment. Znači sukob interesa.

U Firmama inače u sindikat ne mogu ni direktori, ni tehnički ni razni mendažeri. Frajer u samom vrhu MUP ali eto nije menadžment...
pa jel načelnik PU obezbjeđuje plate, uvjete rada, satnice? ko njemu obezbjeđuje i na osnovu čega? jel on obuhvaćen kolektivnim ugovorom? ako nije, kako nije? ako jeste, zbog čega ne smije nastupati kao član ili predstavnik sindikata da bi mijenjao taj kolektivni ugovor?

na kraju krajeva, nebitno. poenta je da je sindikat udruženje koje ne postaje reprezentativno samim osnivanjem i stavljanjem u svom nazivu "sindikat". to postaje tek pod gore navedenim uslovom.

poenta je isto tako da nastavljate vezati priče, iako 90% foruma nema pojma šta su tačno sindikati, kako nastaju, kako djeluju. ali je sukob interesa.
Načelnik raspoređuje ljude, izdaje naredbe, i druge stvari kojima je u koliziji s onim ispod sebe.

Eh kad bi samo znao...
Chmoljo je iz policijske porodice, zna dobro...
last mohicans

#110503 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by last mohicans »

Haris.ba wrote: 16/08/2026 08:17
_BataZiv_0809 wrote: 16/08/2026 08:12 Bit ce da je ta prica sa zenom samo inicijalna kapisla, jer nenormalan je ovoliki animozitet i kampanja koja traje vec godinama.

Brat mu se uclanio kod Smradoncica u stranku.
Pa zainatio se covjek. I sada cacka gdje stigne i samo ceka da im se napije krvi na slamcicu.

Skontao lik kako funkcionisu stvari.
Na kraju će mu neko ponuditi funkciju u kakvoj stranci, :lol: a s obzirom da pere NiP i SDP. Slabo izbora ostaje. Ali nije glup momak, gledao sam intervju na FACE TVu.
TouchMyTip

#110504 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by TouchMyTip »

Chmoljo wrote: 16/08/2026 12:19

Eh kad bi samo znao...
Zar ne postoji Zakon o Policijskim Službenicima?

Znači nemoguće je da Viši Oficir u MUPU krši radnička prava, provodi samovolju ili slično od koje bi Sindikat trebao običnog policajca štiti.

Hajde ovako, rasporedi čovjeka po kazni, ili ga jebe u mozak jer ga ne voli, šalje na glupe disciplinske, i sada treba zaštitu od Sindikata, kurčina, Načelnik PU Predsjedik Sindikata....

Ili ima Policajca, prosječnog BH Drota kojem je svaka druga za disciplinske koji ne radi svoj posao, i onda ih ne šalje na Disciplinske jer je Sindikalac.

Hajde objasni nam kako to nije u sukobu interesa.
HelaS wrote: 16/08/2026 12:19

Eh kad bi samo znao...
Pričam o Sindikatima, moj nekadašnji je pripadao PPDIVUT. Al eto Chmoljo zna da ja ne znam šta je sindikat, i da to nije sukob interesa, još ako je ovaj načelnik PU u Disciplinskoj smatram da tek tad nema sukoba interesa. 3 u 1, tuži te, brani te, sudi ti :lol:
tokio25

#110505 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by tokio25 »

sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: 508 SW

#110506 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by sime_cipol »

_BataZiv_0809 wrote: 16/08/2026 08:12
last mohicans wrote: 15/08/2026 23:15
_BataZiv_0809 wrote: 15/08/2026 22:46 Joj ja naglaska u ovog Seje boya sta je ovo :skoljka:

A sto su se on i brat mu ovoliko zakacili na Delica?
Duga je priča, mislim da je sve povezano kad je neki direktor bulirao suprugu Seje,trazio da dodatno radi, ako nije i seksualno uznemiravanje bilo, a NiPov je kadar,ako se dobro sjećam. Onda su on i buraz se digli, udarili medijski, poslije je dosao i ovaj Delić na red. Nije Seji spika tek tako bezveze, upratite. Vidim bio i na promociji knjige Denijala Hadzovića, a tu bio i Cavalić, dize se Sejo na promociji i suknu i Čavaliću za transfer u NiP. Ima i to na IG. A u vezi supruge, naći ćeš na google sve.
Bit ce da je ta prica sa zenom samo inicijalna kapisla, jer nenormalan je ovoliki animozitet i kampanja koja traje vec godinama.

Brat mu se uclanio kod Smradoncica u stranku.
Pa kod koga ce ako su iz Priboja :mrgreen:
Chmoljo

#110507 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Chmoljo »

TouchMyTip wrote: 16/08/2026 12:35
Chmoljo wrote: 16/08/2026 12:19

Eh kad bi samo znao...
Zar ne postoji Zakon o Policijskim Službenicima?

Znači nemoguće je da Viši Oficir u MUPU krši radnička prava, provodi samovolju ili slično od koje bi Sindikat trebao običnog policajca štiti.

Hajde ovako, rasporedi čovjeka po kazni, ili ga jebe u mozak jer ga ne voli, šalje na glupe disciplinske, i sada treba zaštitu od Sindikata, kurčina, Načelnik PU Predsjedik Sindikata....

Ili ima Policajca, prosječnog BH Drota kojem je svaka druga za disciplinske koji ne radi svoj posao, i onda ih ne šalje na Disciplinske jer je Sindikalac.

Hajde objasni nam kako to nije u sukobu interesa.
HelaS wrote: 16/08/2026 12:19

Eh kad bi samo znao...
Pričam o Sindikatima, moj nekadašnji je pripadao PPDIVUT. Al eto Chmoljo zna da ja ne znam šta je sindikat, i da to nije sukob interesa, još ako je ovaj načelnik PU u Disciplinskoj smatram da tek tad nema sukoba interesa. 3 u 1, tuži te, brani te, sudi ti :lol:
Dobro, ko ce braniti nacelnika kad ga komesar krene habati, salje na glupe disciplinske, jer ga ne voli i tako dalje?

Odgovori mi to, pa da nastavimo dalje.
TouchMyTip

#110508 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by TouchMyTip »

Advokat.

Razdvoji nadzor, menadžment i radnike. Pa onda pravi hipotetičke scenarije.

Al dobro ne da mi se šuplje ove, taj drot je ljudina, gospodin, moralan i svi policajci su. Nema loših. Čim je policajac upravu je...
dječak sa šibicama

#110509 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dječak sa šibicama »

Potenciranjem i snimanjen sebe nakon dzume, jasno kazuje na koje stranke "primi me" aludira.

A mozda samo zeli reci misljenje, iako je priglupo jer prozivati ljude sa "jeste li isli na dzumu?" je vise za Priboja, nego za glavnog grada jedne europske drzave.
made_in_sarajevo

#110510 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by made_in_sarajevo »

TouchMyTip wrote: 16/08/2026 12:57 Advokat.

Al dobro ne da mi se šuplje ove, taj drot je ljudina, gospodin, moralan i svi policajci su. Nema loših. Čim je policajac upravu je...
Ti si bas sve zivo fulio ali nemas muda reci pogrijesio sam jebiga. A fulio si jos kad policiju gledas kao firmu sa menadzmentom, upravnim odborom. Kad vec silujes chat gpt upitaj ga nesto drugacije, a ne da samo potvrdno odgovora na tvoje upite.
last mohicans

#110511 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by last mohicans »

dječak sa šibicama wrote: 16/08/2026 13:03 Potenciranjem i snimanjen sebe nakon dzume, jasno kazuje na koje stranke "primi me" aludira.

A mozda samo zeli reci misljenje, iako je priglupo jer prozivati ljude sa "jeste li isli na dzumu?" je vise za Priboja, nego za glavnog grada jedne europske drzave.
Tebi dzuma najvise zapala za oko i uho? Pa mozda sto potencira licemjerje ekipe koju proziva...
dječak sa šibicama

#110512 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dječak sa šibicama »

Da, zapalo mi za oko seljacko prozivanje drugih ljudi.
tokio25

#110513 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by tokio25 »

nisam upucen
al ono sto procitah proziva je li neko bio na dzumi
otkad je to relevantno za bilo sta a posebno ako je politika u pitanju i u doticaju sa istom
TouchMyTip

#110514 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by TouchMyTip »

made_in_sarajevo wrote: 16/08/2026 13:38

Ti si bas sve zivo fulio ali nemas muda reci pogrijesio sam jebiga. A fulio si jos kad policiju gledas kao firmu sa menadzmentom, upravnim odborom. Kad vec silujes chat gpt upitaj ga nesto drugacije, a ne da samo potvrdno odgovora na tvoje upite.
Ljudino bio sam u sindikatu, znam da direktor, tehnički, finansijski, sekretar, rukovodioci odsjeka nisu mogli ni u ludilu u sindikat. Al dobro vama je normalno da 3-4 čovjek MUPa rukovodi sindikatom. Možda bolje da je Komesar Predsjednik Sindikata :mrgreen:

Pričam iz vlastitgo iskustva i zdravog razuma, a ne CHAT GPTA.

Možda direktora GRASA da postave za Predsjednika Sindikata.

Jebem ti banana državu bez banana.
Hajlac

#110515 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Hajlac »

:thumbup:

A ovo treba uokvirit':
Image

kao i white-washing od strane slicnih likova "bliskih drotovskim krugovima"...

Cim je jedan forumas ovdje iznio konkretne (inkriminirajuce) detalje te nesrece sa smrtnom posljedicom kao i o divljanju 'cajinog sincica, nadigli su se momentalno sto prijetiti mu krivicnim zakonom sto 'prati lik i djelo' doticnog milicionera.

Retoricko pitanje: sta mislite koliko je doticni HadziĆki baja motorist kroz dvostruku karijeru cistog sukoba interesa (nacelnik PU Hadzici + istovremeno sindikalni baja) 'nakupio' uslugica i protuuslugica sto medju kolegama cija sranja/prekrsaje je trebalo 'pokriti' sto iz pravca patriJotskih graDZana i velikih vjernika (a prihvatit i snosit posljedice za ucinjeni prekrsaj ni pomislit) kojima je trebalo 'zavrsavat' kazne, prijave, kao i u krajnjoj liniji prema nadredjenima - pod prijetnjom sindikatom kojim upravlja...

Likovi pletu pricu kao da je u ovom Kurtonu policija olicenje profesionalizma i postenog zaradjivanja redovnih nemalih plata, pa se i na mjesto nacelnika PU kao i na mjesto vodje Sindikata mogu tj. zaista uspinju profesionalci i postivaoci zakona od a do z.
:lol:

A ne olicenje sprege s:
- kriminalcima,
- babinim sinovima koji nekim cudom godinama uspijevaju svakodnevno voziti / divljati po javnim cestama uprkos desetinama hiljada nakupljenih saobracajnih kacni
- deep-state korumpiranim "vjestacima" koji su zataskali nebrojena kriminalna djela
- korumpiranim Tuziocima, Sudijama itd. Kantonalnog, Opstinkog itd. suda.

Kad ih nazoves za sve sto nije ono najgore tipa neko nekog pretukao zbo nozem pucnjava prevrnulo se auto bla bla, ide vadiona dispecera i floskule samo da ne mrdnu guzicama iz kladionica, kafica kojekakvih Gasija Keljmendija i ovovremenskih nasljednika kriminalnog podzemlja ala Smrkova, lokala u vlasnistvu njihovih kolega-korumpiranih drotova (koje je Zlatko Miletic hrabro prozvao) i restorana s janjetinom.

A Interna kontrola je misaona imenica tj. cista sprdacina.
Last edited by Hajlac on 16/08/2026 15:01, edited 10 times in total.
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#110516 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by bitanga_sa_otesa »

ja sam njegov zamjenik u sindikatu .jel ti krivo?
video

#110517 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by video »

Jasta si
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#110518 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by bitanga_sa_otesa »

jesam, clanska kartica mi je sa brojem 002 :thumbup:
tramvajtrojka

#110519 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by tramvajtrojka »

Hajlac wrote: 16/08/2026 14:35

:thumbup:

A ovo treba uokvirit':
Image

kao i white-washing od strane slicnih likova "bliskih drotovskim krugovima"...

Cim je jedan forumas ovdje iznio konkretne (inkriminirajuce) detalje te nesrece sa smrtnom posljedicom kao i o divljanju 'cajinog sincica, nadigli su se momentalno sto prijetiti mu krivicnim zakonom sto 'prati lik i djelo' doticnog milicionera.

Retoricko pitanje: sta mislite koliko je doticni HadziĆki baja motorist kroz dvostruku karijeru cistog sukoba interesa (nacelnik PU Hadzici + istovremeno sindikalni baja) 'nakupio' uslugica i protuuslugica sto medju kolegama cija sranja/prekrsaje je trebalo 'pokriti' sto iz pravca patriJotskih graDZana i velikih vjernika (a prihvatit i snosit posljedice za ucinjeni prekrsaj ni pomislit) kojima je trebalo 'zavrsavat' kazne, prijave, kao i u krajnjoj liniji prema nadredjenima - pod prijetnjom sindikatom kojim upravlja...

Likovi pletu pricu kao da je u ovom Kurtonu policija olicenje profesionalizma i postenog zaradjivanja redovnih nemalih plata, pa se i na mjesto nacelnika PU kao i na mjesto vodje Sindikata mogu tj. zaista uspinju profesionalci i postivaoci zakona od a do z.
:lol:

A ne olicenje sprege s:
- kriminalcima,
- babinim sinovima koji nekim cudom godinama uspijevaju svakodnevno voziti / divljati po javnim cestama uprkos desetinama hiljada nakupljenih saobracajnih kacni
- deep-state korumpiranim "vjestacima" koji su zataskali nebrojena kriminalna djela
- korumpiranim Tuziocima, Sudijama itd. Kantonalnog, Opstinkog itd. suda.

Kad ih nazoves za sve sto nije ono najgore tipa neko nekog pretukao zbo nozem pucnjava prevrnulo se auto bla bla, ide vadiona dispecera i floskule samo da ne mrdnu guzicama iz kladionica, kafica kojekakvih Gasija Keljmendija i ovovremenskih nasljednika kriminalnog podzemlja ala Smrkova, lokala u vlasnistvu njihovih kolega-korumpiranih drotova (koje je Zlatko Miletic hrabro prozvao) i restorana s janjetinom.

A Interna kontrola je misaona imenica tj. cista sprdacina.
Nakon ovog pod bold de sestret ugasi Internet na jedno sedam dana cuj miletic nekoga hrabro prozvao :lol: :lol:
Hajlac

#110520 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Hajlac »

tramvajtrojka wrote: 16/08/2026 15:02 Nakon ovog pod bold de sestret ugasi Internet na jedno sedam dana cuj miletic nekoga hrabro prozvao :lol: :lol:
Mogu mu se (i njegovoj porodici) svetiti zakulisno, preko likova s kojima su ushemljeni...
Last edited by Hajlac on 16/08/2026 15:42, edited 1 time in total.
MensurM

#110521 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by MensurM »

Porodica Alije Delić, rođene Talović, koja je 11. augusta smrtno stradala u teškoj saobraćajnoj nesreći u Binježevu kod Hadžića, oglasila se povodom tragedije koja je potresla njihovu porodicu.

Član porodice stradale Alije obratio se portalu Crna-Hronika, navodeći da je tragedija koja se dogodila 11. augusta zauvijek promijenila njihove živote.

„Dana 11.08.2026. godine u Binježevu dogodila se tragedija koja je zauvijek promijenila živote naše porodice. U toj nesreći našli su se moj muž, moja svekrva, moj daidža i daidžinca, koja je, nažalost, podlegla zadobijenim povredama“, navodi član porodice.

Porodica poručuje da iza jednog izgubljenog života ostaju bol i brojna pitanja.

„Iza jednog izgubljenog života ostala je porodica koja se više nikada neće moći vratiti na ono što je bilo prije tog dana. Ostala je ogromna bol, nevjerica i pitanje koje nas svakodnevno razara – kako je moguće da je jedan život izgubljen, a da osoba koju smatramo odgovornom za ovu tragediju sada nije iza rešetaka?“

Naglašavaju da ne traže osvetu, već da nadležne institucije utvrde sve okolnosti nesreće i eventualnu odgovornost.

„Ne tražimo osvetu. Ne tražimo ništa mimo zakona. Tražimo pravdu. Tražimo da se utvrdi puna odgovornost i da institucije svoj posao urade do kraja.“

„Ona nije samo broj u policijskom izvještaju“

Porodica posebno ističe da Alija Delić za njih nije samo ime iz policijskog izvještaja.

„Naša daidžinca nije samo broj u policijskom izvještaju niti još jedna vijest u crnoj hronici. Ona je bila nečija supruga, majka, kćerka, sestra, prijateljica i član porodice čiji je život ugašen.“

Uputili su i apel medijima i javnosti da ovaj slučaj ne bude zaboravljen.

„Jedan život je izgubljen. Jedna porodica je zavijena u crno. Sada je na institucijama da pokažu da ljudski život ima vrijednost i da niko nije iznad zakona“, poručuju.

Porodica tvrdi da su se pješaci kretali uz samu ivicu ceste

Član porodice za Crnu-Hroniku iznio je i svoju verziju okolnosti koje su prethodile udaru. Prema tim navodima, četvero pješaka kretalo se zajedno desnom stranom, van kolovoza, odnosno uz samu ivicu ceste.

Porodica tvrdi da je motocikl došao velikom brzinom i udario ih s leđa.
Chmoljo

#110522 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Chmoljo »

Cuj advokat :lol:

A zastita kroz zakon o radu? To nista? Iz kojeg razloga?

Cime je odredjeno da je nacelnik dio menadzmenta. Itime nema pravo na sindikalnu zastitu?

Ne da ti se jer lupas.
Chmoljo

#110523 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Chmoljo »

TouchMyTip wrote: 16/08/2026 14:05

Ljudino bio sam u sindikatu, znam da direktor, tehnički, finansijski, sekretar, rukovodioci odsjeka nisu mogli ni u ludilu u sindikat. Al dobro vama je normalno da 3-4 čovjek MUPa rukovodi sindikatom. Možda bolje da je Komesar Predsjednik Sindikata :mrgreen:

Pokazujes samo da nista nisi skontao i sto je gore, mislis da si naucio. Sindikalaca na pasja preskakala kka ne znaju ni na osnovu kojih propisa se organizuke sindikat.

Jer ja vjerujem da je istina to sto ti kazes, samo je problem sto ne znas razloge sto nisu mogli. "ni u ludilu" nije argument.
Naslovnica

#110524 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

MensurM wrote: 16/08/2026 15:33 Porodica Alije Delić, rođene Talović, koja je 11. augusta smrtno stradala u teškoj saobraćajnoj nesreći u Binježevu kod Hadžića, oglasila se povodom tragedije koja je potresla njihovu porodicu.

Član porodice stradale Alije obratio se portalu Crna-Hronika, navodeći da je tragedija koja se dogodila 11. augusta zauvijek promijenila njihove živote.

„Dana 11.08.2026. godine u Binježevu dogodila se tragedija koja je zauvijek promijenila živote naše porodice. U toj nesreći našli su se moj muž, moja svekrva, moj daidža i daidžinca, koja je, nažalost, podlegla zadobijenim povredama“, navodi član porodice.

Porodica poručuje da iza jednog izgubljenog života ostaju bol i brojna pitanja.

„Iza jednog izgubljenog života ostala je porodica koja se više nikada neće moći vratiti na ono što je bilo prije tog dana. Ostala je ogromna bol, nevjerica i pitanje koje nas svakodnevno razara – kako je moguće da je jedan život izgubljen, a da osoba koju smatramo odgovornom za ovu tragediju sada nije iza rešetaka?“

Naglašavaju da ne traže osvetu, već da nadležne institucije utvrde sve okolnosti nesreće i eventualnu odgovornost.

„Ne tražimo osvetu. Ne tražimo ništa mimo zakona. Tražimo pravdu. Tražimo da se utvrdi puna odgovornost i da institucije svoj posao urade do kraja.“

„Ona nije samo broj u policijskom izvještaju“

Porodica posebno ističe da Alija Delić za njih nije samo ime iz policijskog izvještaja.

„Naša daidžinca nije samo broj u policijskom izvještaju niti još jedna vijest u crnoj hronici. Ona je bila nečija supruga, majka, kćerka, sestra, prijateljica i član porodice čiji je život ugašen.“

Uputili su i apel medijima i javnosti da ovaj slučaj ne bude zaboravljen.

„Jedan život je izgubljen. Jedna porodica je zavijena u crno. Sada je na institucijama da pokažu da ljudski život ima vrijednost i da niko nije iznad zakona“, poručuju.

Porodica tvrdi da su se pješaci kretali uz samu ivicu ceste

Član porodice za Crnu-Hroniku iznio je i svoju verziju okolnosti koje su prethodile udaru. Prema tim navodima, četvero pješaka kretalo se zajedno desnom stranom, van kolovoza, odnosno uz samu ivicu ceste.

Porodica tvrdi da je motocikl došao velikom brzinom i udario ih s leđa.
'naći nije drot kriv, išli su pogrešnom stranom.
TouchMyTip

#110525 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by TouchMyTip »

Chmoljo wrote: 16/08/2026 17:49
TouchMyTip wrote: 16/08/2026 14:05

Pokazujes samo da nista nisi skontao i sto je gore, mislis da si naucio. Sindikalaca na pasja preskakala kka ne znaju ni na osnovu kojih propisa se organizuke sindikat.

Jer ja vjerujem da je istina to sto ti kazes, samo je problem sto ne znas razloge sto nisu mogli. "ni u ludilu" nije argument.
Malo se budala praviš, rekao sam ti zašto, ZBOG SUKOBA INTERESA.
Post Reply