Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

mayab

#64276 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by mayab »

:izet: ga , vopi se u većini civiliziranih zemalja tretira zapravo kao prehrambeni proizvod (radi malog procenta alkohola) ,
tako da se ono toči po difoltu , ali nema vina i žeste , što je po meni potpuno opravdano i logično...

Ja bih recimo bio zadovoljan i kad bi se na tim eventima onda makar ponudilo bezalkoholno pivo ,
jete pomalo gadno , ali radije bi i to pijuckao nego šećerne koncentrate i opasna energetska pića....

Image
Uzdravlje :thumbup:
dr_Evil

#64277 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

mayab wrote: 15/08/2026 07:54 :izet: ga , vopi se u većini civiliziranih zemalja tretira zapravo kao prehrambeni proizvod (radi malog procenta alkohola) ,
tako da se ono toči po difoltu , ali nema vina i žeste , što je po meni potpuno opravdano i logično...

Ja bih recimo bio zadovoljan i kad bi se na tim eventima onda makar ponudilo bezalkoholno pivo ,
jete pomalo gadno , ali radije bi i to pijuckao nego šećerne koncentrate i opasna energetska pića....

Image
da, da... pa u mnogim civilziranim ne mozes kupit u prodavnici jaci od 2%, nego moras u specijalne prodavnice alkohola da bi kupio standardni 4.5%. Ne mozes ga kupiti poslije 6 navecer vikendom niti poslije 20:00 radnim danima, kao ni prije 12 ujutru. Da tome dodamo granicu od 21 godinu koja u BiH je nepostojeca?

Iskreno mislim da je promasaj da se nije piva mogla kupiti, s druge strane mislim da to nije vrijedno ovoliko javnog prostora.
muha_sa

#64278 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by muha_sa »

mayab wrote: 15/08/2026 07:54 :izet: ga , vopi se u većini civiliziranih zemalja tretira zapravo kao prehrambeni proizvod (radi malog procenta alkohola) ,

Image
Šta sam se puta olešio od ovog prehrambenog proizvoda da nisam znao gdje mi je guJca a gdje glava :lol:
zbunjola71sa

#64279 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by zbunjola71sa »

muha_sa wrote: 15/08/2026 08:40
Šta sam se puta olešio od ovog prehrambenog proizvoda da nisam znao gdje mi je guJca a gdje glava :lol:
:D to je zato sto si ovaj prehrambeni proizvod konzumirao na suho,on ide uz jedan dva cokaljica :D
Sanjarko

#64280 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Sanjarko »

Meza?
drug_profi

#64281 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by drug_profi »

_BataZiv_0809 wrote: 15/08/2026 07:31
dječak sa šibicama wrote: 14/08/2026 17:58

To je samo teorija Avde Avdica, ili tvrdnja. Ne znamo mi sta je istina (...)
U sta vjerovati, ko zna sta je istina.
Vrlo dobro opisan modus operandi AV AV.
Ruska škola. Dovedi sve, naročito auoritete, pod sumnju tako da je sve istina i ništa nije istina.
Better Man

#64282 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Better Man »

Pogledajte kojem ološu i kriminalcu đubrad iz Avaza.daje prostor. Njemu je ono ruglo od dotrajalih ploča ispred bivše Svjetlosti u odličnom stanju i nije trebalo da se išta radi i mijenja.

Da li je izvršena analiza opravdanosti izvođenja radova upravo u periodu najveće turističke i festivalske sezone, pitao je Mulić https://avaz.ba/vijesti/bih/1064757/haj ... enih-ploca
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#64283 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Truba »

Nisam popio casu piva u zivotu
Gadi mi se miris
Isto i vino i sampanjac...povraca mi se
Ne volim ni sok od grozdja :run:
DonieBrasco

#64285 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by DonieBrasco »

Sve sto je rekao za Dodika vazi i za mnoge ali mnoge druge bosnjake - hrvate - srbe, politicare, mnoge mocnije, glavonje, degenerike, multi milionere do mijardera u BiH.

Milijarde su dosle od kraja rata do dana danas i milijarde su pokradene ne treba Dino Konakovic ovdje mnogo da pametuje.

Tuzilastva i sudstva su saucesnici svega toga, oni ovaj sistem prava napravili takvim da kriminalci i lopovi ne moraju da brinu za svoja nedjela.
atmel

#64286 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by atmel »

Ja čim spomenem Dinu pred Srbima, odmah kao iz topa: „Dino, kartel“ i slično. Od njih nikad nećeš čuti da kritikuju svoje političare. Ne znaju za svoje, a ovamo za naše znaju i da su šibicu u granapu ukrali.

Isto tako, znaju za Dobrovoljačku i Kazane, ali ne znaju za 11.000 ubijenih Sarajlija. Da imaju Omarsku, Trnopolje, Srebrenicu i Tomašicu, iz usta im to ne bi izlazilo svaki dan.

Imam osjećaj da neki pojedinci na njihovoj strani čak žale što na njihovoj strani nema takvih tema, pa da nam mogu srati svaki dan.
Post Reply