Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozz. Jel ima neko problem sa EON TV aplikacijom na mobitelu. Aplikacija radi al kod svakog pokušaja gledanja programa izbacuje eror id: 4000 ili id 6000. Šta uraditi
Ndare wrote: ↑14/08/2026 17:36
Pozz. Jel ima neko problem sa EON TV aplikacijom na mobitelu. Aplikacija radi al kod svakog pokušaja gledanja programa izbacuje eror id: 4000 ili id 6000. Šta uraditi
BurekSamo_ wrote: ↑16/08/2026 18:52
Pozdrav, da li neko zna koliko košta dodatni EON box, D3 ili D3cam, šta se najviše isplati?
Dodatni EON box samo renta 5 KM, ostali uređaji više nisu dio ponude.
Vala i nek su ukinuli D3, odavno je bio za zamjenu. Sistem zastario ko Grcka, 80% kanala ne mozes vracati unazad, ogranicen VOD itd.. Jedino je mozda penzićima dovoljan D3, ne zele oni da se bakcu oko EONa
Snimati na HDD nešto što možeš vratiti 7 dana unatrag - to meni nema smisla.
Dakle, ako nemaš HDD moraš uložiti pare u to, a na EON ti je ulaganje 0 KM.
semsasuljakovic wrote: ↑16/08/2026 21:28
Snimati na HDD nešto što možeš vratiti 7 dana unatrag - to meni nema smisla.
Dakle, ako nemaš HDD moraš uložiti pare u to, a na EON ti je ulaganje 0 KM.
Neću da mislim na 7 dana. Radna sedmica je natrpana, a nekad zna biti i vikend. Nema vremena za TV.
Onda se jednom sjedne i pogleda sve što treba.
I neki kanali nemaju catch up.
I pored toga, D3 također podržava opciju vračanja 7 dana. Dakle jedan features više od EONa ima.
HDD se kupi svakako, uvijek treba.
Ndare wrote: ↑14/08/2026 17:36
Obrisi cache memoriju, trebalo bi ti proraditi.
Meni je isto na EON TV boxu. Gledanje emisija unazad, video klub... ne radi. Brisanje cash memorije ne vrijedi