Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drug_profi wrote: ↑13/08/2026 17:39
To sto vozac tvrdi nije fakt.
A jbga, mozemo mi teoretisati dok se nama ne desi. Ono nije se samoubila, vec se samo malo pijana zateturala i otisla pod auto. Ti kriv sto to nisi predvidio.
Rijetko se gine kad te nesto udari sa 40 na sat. Cak i kad te udari auto od 1.5t, a kamoli motor od 200 kg. Morala je biti veća brzina
Moze itekako. Momak mlad prav, udarila ga djevojka 20k/h jer je on izvrnuo nogu i hop pod auto. Pao nezgodno glavom.
ljubijankic wrote: ↑13/08/2026 08:29
Koji se genijalac sjetio zatvoriti ulicu Franca Lehara? Na mjestu gdje je svakodnevni problem sa parkingom genijalac se sjetio da ih ukine jos 50tak. Jebo vas SFF
Samo iz ovog pravca.
I neko će reći da ovdje nema prostora da se pješaci kreću mimo kolovoza?
Kako znaš da je iz ovog pravca i gdje ih je pokupio, u nedostatku trotoara, normalno da ce se kretati po ovom sljunku. Sve magistrale su ovakve.
Ima snimak sa lica mjesta na Klixu i kako je motor okrenut.
Meni je normalno da će se kretati po šljunku, ali mnogima na forumu nije.
Pjene ovdje pitaju me gdje da se kreću, kad nema trotoara.
Zato je moje PRVO pitanje danas, na koje niko još nije dao odgovor, da li ih je udario na kolovozu ili mimo kolovoza?
Ako ih je udario na kolovozu, na sudu će se izvući glat.
NE JER JA ŽELIM DA SE IZVUČE, nego je jednostavno tako po zakonu.
Realnost je da je vozio motor a ne volvo fh 42 i sa motorom potrefio cetvero i jos tvrdio da nije vozio brzo, pa da je vozio "sporo" imaobi vremena za reagovati a ovako nece ici lako vik copic basne
Jutros motorista iz lijeve trake pređe preko srednje, lagano u desnu i skrenuo, ma nije se čak ni ubacio u desnu kako treba Široko, prometno i ovo uradi pa da ga je neko udario raznio bi ga Zbog ovakvih su motoristi na lošem glasu, svi se trpaju u isti koš
Logovan wrote: ↑14/08/2026 09:38
Jutros motorista iz lijeve trake pređe preko srednje, lagano u desnu i skrenuo, ma nije se čak ni ubacio u desnu kako treba Široko, prometno i ovo uradi pa da ga je neko udario raznio bi ga Zbog ovakvih su motoristi na lošem glasu, svi se trpaju u isti koš
Ebo te gledaj raje, svi izasli zadnji put prije 15 godina ostavili pelene i djecu u nene na cuvanje i pravac koncert. Generacija Z se citav dan pita "jede li se taj Prodigy".
Ebo te gledaj raje, svi izasli zadnji put prije 15 godina ostavili pelene i djecu u nene na cuvanje i pravac koncert. Generacija Z se citav dan pita "jede li se taj Prodigy".
jazzer wrote: ↑14/08/2026 08:20
Kruzni tok na Dobrinji prema Lukavici, auto sa sva cetiri upaljena odmah kod pjesackog, romobil oboren pored auta, policijaski auto tu, trokut...
Poznato?
Vidio sam i ja jutros
Ma čudi me da tu nije svaki dan 10-15 udesa
Biciklisti i romobilisti ulijeću s pločnika na pješački kao Verstappen
Moroni u autima prolijeću kroz kružni k'o Verstappen
Pješaci apsolutno ne gledaju ide li ko ili ne ide
Uz ovih dana prisutni juzni suhi topli vjetar, ovaj pozar moze vrlo brzo progutati onu gustu sumu kod Bradine u pravcu Tarcina, a i dalje Igmanom ka Sarajevu.
Predje li u tzv. krunsku vatru i zahvati li zimzelenu sumu punu smole a mjesecima suhu, postace doslovno nemoguce gasiti glavninu tog pozara.
Skandalozno, motorista se prestrojio.
Još lagano? Neoprostivo.
Je li ga neko zamalo udario ili to ti samo zamišljaš?
Sram ga bilo, nije trebao ni motor paliti ni sjedati na njega, da ga neko udari raznio bi ga dok iz garaže izlazi.
Kakve moronske postove ljudi pišu to nije normalno, onda im smeta da se javljam.
Još lagano? Neoprostivo.
Sram ga bilo, nije trebao ni motor paliti ni sjedati na njega, da ga neko udari raznio bi ga dok iz garaže izlazi.
Kakve moronske postove ljudi pišu to nije normalno, onda im smeta da se javljam.
Haj ti nama opet opleti kao jučer. Šta vrijeđaš čovjeka? Moroni su ti tvoji haveri koji rade isto sto i ti.
Još lagano? Neoprostivo.
Haj ti nama opet opleti kao jučer. Šta vrijeđaš čovjeka? Moroni su ti tvoji haveri koji rade isto sto i ti.
Ja sam vam juče samo rekao da postoji i drugi ugao gledanja na nesreću od već donesene forumske presude.
Koliko vidim, pustili su lika iz pritvora.
A što se tiče ovog posta iznad, koliko se počelo pretjerivati je ništa drugo nego moronski.
Isto kao i kojekakve druge insinuacije. Infantilno i moronski.