Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

mond

#13076 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mond »

Kulturica zahvala
last mohicans

#13077 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Mi se samo zahvaljujemo, nikad mi nećemo roster ustabiliti, ovako moze jos deceniju. Neko napisao da je Jakovljević u Zrinjskom 10 godina, Bilbija mozda i duze, Memija itd. Kad im neko ode, kao Savić, eto ga nazad čim prije. Mi samo dovodimo onda se sto prije zahvalimo.
Silvester071

#13078 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Silvester071 »

Ma dok je ova garnitura na "vlasti" i dok je ovaj nesretnik Mirvić na čelu kluba, nema od nas "ništa".
Rezultati u njegovoj vladavini sve govore 😵‍💫
Pisao sam već, njemu je možda i "dobro" kad se podvuče ali on veze nema.
Vjerujem da bi pozitivnija prica o Sarajevu bila i medju obicnom rajom i kad bi iz kantonalne lige krenuli nego sa ovim moronima na čelu kluba.
I prvi sam godinama "branio" ovog nesretnika iz Amerike, te kontam naucit' ce, preveslo ga ovaj, preveslo ga onaj ali suštinski vesla on nas i od mene...MIRVIĆU ODLAZI 🏳️🏳️🏳️
Adobeg

#13079 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Adobeg »

Silvester071 wrote: 12/08/2026 16:50 Ma dok je ova garnitura na "vlasti" i dok je ovaj nesretnik Mirvić na čelu kluba, nema od nas "ništa".
Rezultati u njegovoj vladavini sve govore 😵‍💫
Pisao sam već, njemu je možda i "dobro" kad se podvuče ali on veze nema.
Vjerujem da bi pozitivnija prica o Sarajevu bila i medju obicnom rajom i kad bi iz kantonalne lige krenuli nego sa ovim moronima na čelu kluba.
I prvi sam godinama "branio" ovog nesretnika iz Amerike, te kontam naucit' ce, preveslo ga ovaj, preveslo ga onaj ali suštinski vesla on nas i od mene...MIRVIĆU ODLAZI 🏳️🏳️🏳️
Ovaj tkzv biznismen je velika kocnica i nazadak kluba,Tan i Nam dok su bili klub je solidno funkionisao,kako je on preuzeo drasticno je poceo padati,preko 60 posto stare i vjerne publike ne dolazi na utakmice,iz moje ulice je 15 islo orilo gorilo,sad samo dvoje ovaj je sve otjerao.
last mohicans

#13080 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Eto Renato prednji krizni drugog koljena. Mi smo majstori dovesti lohotne i sklone povredama igrače. Onolika mrcina, oba koljena sjeba. Pisu sandzacki izvori da je i Adem raskinuo. Cimi hronično povrijeđen, sta bi sa onim Mamasom? A oni djecu raspustali po posudbama. Ima li igdje stopera na vidiku u mlađim kategorijama, mozda računaju na ovog iz Leotara.
mond

#13081 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mond »

Dodaj slobodno da će se morati nov teren raditi na Koševu. Dabogda da ćemo kući uskoro.
Upropastili su milionsku investiciju saveza i mi smo kolateralna
Znači sve u svemu karina od sezone u najavi
last mohicans

#13082 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Ovo neki novi momenti. Nama je plastičar godinama glavni doktor, nije ni čudo sto kod nas svako prođe ljekarski, prosao bih ga i ja.
18mn97

#13083 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 18mn97 »

Sjajan pocetak sezone. :bih:
Logovan

#13084 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

last mohicans

#13085 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Do pola sam slušao, pa zar te babo nigdje drugdje nije mogao uvaliti, moj ti. Odgovorno tvrdi da teren nije ostećen, da mu to neko dokaze, potom se sam demantuje da on nije stručnjak za terene, ali je ipak konstatovao da je ispravan :lol:
Adobeg

#13086 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Adobeg »

last mohicans wrote: 12/08/2026 22:59 Do pola sam slušao, pa zar te babo nigdje drugdje nije mogao uvaliti, moj ti. Odgovorno tvrdi da teren nije ostećen, da mu to neko dokaze, potom se sam demantuje da on nije stručnjak za terene, ali je ipak konstatovao da je ispravan :lol:
To je boljka danasnjeg drustva u svim sverama,kada su na polozaju i mjestima nestrucne osobe,posebno u nasem klubu uhljebljeno more neznalica,jer neko nekoga zna itd ,kada strucnjaci dodju mi cemo procvati sada nam ostaje da se valjamo u blatu i trpimo neciju samovolju i kapric. :roll:
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#13087 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

:run:
last mohicans wrote: 12/08/2026 22:25
Ovo neki novi momenti. Nama je plastičar godinama glavni doktor, nije ni čudo sto kod nas svako prođe ljekarski, prosao bih ga i ja.
Zbog Karabega su doktori Maksic, Vrabac i Hadzimuratovic napustili FK Sarajevo. Najveci gubitak je dr. Maksic koji je jedan od najboljih u drzavi za koljena i zglobove.
Hadzimuratovic se vratio u skupstinu ali ne u med. tim.
A puklo je kod potpisa nekog igraca ne sjecam se kojeg, ako nije Durakovic bio u pitanju, kada Maksic nije htio da potpise medicinske preglede da je igrac zadovoljio, i onda Karabeg na sviju ruku potpise nakon sto ga je nazvala Ajla.

Od kad su ovi ljudi otisli iz medicinskog tima, konstantno se mucimo s povredama. Pitanje je i kakvi su uopste ljekarski pregledi prije potpisa ugovora.
noviclan

#13088 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by noviclan »

last mohicans wrote: 12/08/2026 22:59 Do pola sam slušao, pa zar te babo nigdje drugdje nije mogao uvaliti, moj ti. Odgovorno tvrdi da teren nije ostećen, da mu to neko dokaze, potom se sam demantuje da on nije stručnjak za terene, ali je ipak konstatovao da je ispravan :lol:
Ma frajer je kao messi, teren je topina. Mino derline hvala ti
snijeg_led

#13089 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by snijeg_led »

Adobeg wrote: 12/08/2026 23:33
To je boljka danasnjeg drustva u svim sverama,kada su na polozaju i mjestima nestrucne osobe,posebno u nasem klubu uhljebljeno more neznalica,jer neko nekoga zna itd ,kada strucnjaci dodju mi cemo procvati sada nam ostaje da se valjamo u blatu i trpimo neciju samovolju i kapric. :roll:
Dobro ikako išta funkcioniśe ko i kako sve vodi.
Valjda su trebali da sagledaju stanje i predvide posljedice prije nego su izdali stadion za drugu svrhu :-)

I naravno kriv je Dino Merlin - sarkazam
Last edited by snijeg_led on 13/08/2026 19:57, edited 1 time in total.
chino

#13090 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by chino »

F&N wrote: 12/08/2026 23:42 :run:
Zbog Karabega su doktori Maksic, Vrabac i Hadzimuratovic napustili FK Sarajevo. Najveci gubitak je dr. Maksic koji je jedan od najboljih u drzavi za koljena i zglobove.
A puklo je kod potpisa nekog igraca ne sjecam se kojeg, ako nije Durakovic bio u pitanju, kada Maksic nije htio da potpise medicinske preglede da je igrac zadovoljio, i onda Karabeg na sviju ruku potpise nakon sto ga je nazvala Ajla.

Od kad su ovi ljudi otisli iz medicinskog tima, konstantno se mucimo s povredama. Pitanje je i kakvi su uopste ljekarski pregledi prije potpisa ugovora.

Golman imao povredu lakta ranije i nisu htjeli potpisati. Reuf ih izlevatio za lični interes a oni mislili pravda će pobijediti. Nekad treba boriti bitke da bi se ostvario cilj. Ali s druge strane niko normalan ne bi radio sa Aylom i ekipom..
Sve to stoji za povrede ali za prevenciju povreda treba prvo dobar kondicioni trener i terapeuti. Ljekari su tu kad nastupi povreda i onda pravilna dijagnoza i potom liječenje. Ali bitno je smanjiti i prevenirati povrede.
Karabeg je plastičar, veze nema sa sportom i odavno je u penziji. Ova funkcija mu treba za reklamu.

Ma sve je loše :run:
last mohicans

#13091 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

chino wrote: 13/08/2026 14:18
F&N wrote: 12/08/2026 23:42 :run:

Golman imao povredu lakta ranije i nisu htjeli potpisati. Reuf ih izlevatio za lični interes a oni mislili pravda će pobijediti. Nekad treba boriti bitke da bi se ostvario cilj. Ali s druge strane niko normalan ne bi radio sa Aylom i ekipom..
Sve to stoji za povrede ali za prevenciju povreda treba prvo dobar kondicioni trener i terapeuti. Ljekari su tu kad nastupi povreda i onda pravilna dijagnoza i potom liječenje. Ali bitno je smanjiti i prevenirati povrede.
Karabeg je plastičar, veze nema sa sportom i odavno je u penziji. Ova funkcija mu treba za reklamu.

Ma sve je loše :run:
Pa Ismar je tu jako dugo, u reprezentaciji je, također. Odličan terapeut. Puno je do terena, je li mi u Butmiru treniramo na plastici ili pravoj travi, to je veoma bitno. Jedno je sigurno, ZZ tim za fizičku spremu je kita od ovce. Ni prosli put nismo bili spremni, niti sada. Kod Dudića smo bili najspremniji, ali i kod njega je bilo dosta sagorijevanja i povreda, ali smo barem jeli teren. Meni je fascinantno, kako su neke druge ekipe, skoro sve, ne spominjem Borac i Zrinjski, Velez, pa i ovaj Radnik djeluju spremnije od nas. To je zalosno..
last mohicans

#13092 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Kakva je ovo boNba? Bordobase IG ne mogu da zalijepim. Kao prodaje nas Homer, ne moze samostalno da nas vodi vise. Ćorluka iz Violete kao jedan od investitora. Ovo neka atomska..
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#13093 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

@last mohicans Mi u Butmiru treniramo na travi. Na plastici se trenira zimi kad je snijeg. Akademci treniraju na plastici.
last mohicans

#13094 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Na ss.ba se uveliko raspisali, debeli kupi prnje, na moze sam klub finansirati, da je do kupovine uloga uglavnom Tan sve plaćao. Mamići preko Violete zele Ćorluku, da su ovi raskidi morali ići, da se rastereti i jos tako tih "ekskluziva". Da raja vraća sezonske zbog stadiona...Sad koliko odvaditi ili sve, nisam pametan.
mond

#13095 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mond »

Bombaju pojedini po običaju. Neki iz dosade a neki jer su šrrumfovi
Logovan

#13096 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Gdje ima dima ima i vatre :skoljka: Ma da Bog do
last mohicans

#13097 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Niko me nije kontaktirao i moram reći da ne ulažem u FK Sarajevo. Ne bih ja imao ništa protiv novih ulaganja, ali ja se stvarno ne bavim sportom. Dakle, to je potpuna dezinformacija. Ne kupujem vlasnički udio u FK Sarajevo - naglasio je Ćorluka.
last mohicans

#13098 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Izbacise Finci i Vaduz, idu u play off.
Logovan

#13099 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

last mohicans wrote: 13/08/2026 22:36 Izbacise Finci i Vaduz, idu u play off.
Kad izbace i Dance :lol:
last mohicans

#13100 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Logovan wrote: 13/08/2026 22:54
last mohicans wrote: 13/08/2026 22:36 Izbacise Finci i Vaduz, idu u play off.
Kad izbace i Dance :lol:
Ma idu, kazem ti :mrgreen: Eno tajnovita najava novih dresova veceras na nasim kanalima.
Post Reply