Taj je koliko sam cuo preticao traktor neobelezentokio25 wrote: ↑12/08/2026 13:54nije tacno evo desio se udes mozda na najboljoj cesti u drzavi ona prema neumu i sad ces reci tehnicki neispravnamk ultra wrote: ↑12/08/2026 12:58 i onda kad kažem da je pola cesta tehnički neispravno kažete nije točno
jeste točno
vani se ta "kolizija" vozila i pješaka svela na minimum
pješak ima svoje, i nema ni priliku da hoda nekuda jer ne može do te tačke ni doći nogama, radi ograde, radi visine ceste radi xy faktora.
samo ovdje magistralni put nema ogradu jer je neko prinio kuću do ceste i misli da je to njegov put.
i onda kad se to ukombinuje sa brzinama, to je posebna priča
pa kod nas ljudi iz briješća idu autocestom do vize, halooo
ima znak kaže
jest ljudino, ali sve mu je otvoreno, e to fkt nigdje nema, da su ceste većeg ranga uopće dostupne pješaku.
neispravni su mozgovi mnogih nas
tu vazi i ovo sto hodaju autocestom sto im je izlaz i kuca na magistrali itd
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#110076 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
tokio25
#110077 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa nisam ni rekao da nije sve do infrastruktureVelkoski wrote: ↑12/08/2026 14:11super, al' ne može jedan sudar biti argument za "nije do infrastrukture".
rekao sam vecinom je kriv vozac e sada pravi procenat vjerovatno niko nece nikad izracunati
-
tokio25
#110078 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
opet je do vozaca bio to preticac traktorista ili ko vec do mozgova je nikako do cestemk ultra wrote: ↑12/08/2026 14:14Taj je koliko sam cuo preticao traktor neobelezentokio25 wrote: ↑12/08/2026 13:54nije tacno evo desio se udes mozda na najboljoj cesti u drzavi ona prema neumu i sad ces reci tehnicki neispravnamk ultra wrote: ↑12/08/2026 12:58 i onda kad kažem da je pola cesta tehnički neispravno kažete nije točno
jeste točno
pješak ima svoje, i nema ni priliku da hoda nekuda jer ne može do te tačke ni doći nogama, radi ograde, radi visine ceste radi xy faktora.
samo ovdje magistralni put nema ogradu jer je neko prinio kuću do ceste i misli da je to njegov put.
ima znak kaže
jest ljudino, ali sve mu je otvoreno, e to fkt nigdje nema, da su ceste većeg ranga uopće dostupne pješaku.
ja znam po sebi da nekad ne uradim nesto kako bi trebalo dal zbog nestrpljenja zbog zamisljenosti zbog vanzemaljaca nebitno al pogrijesim i tu cesta nije kriva ni 0,1%
Last edited by tokio25 on 12/08/2026 14:18, edited 1 time in total.
- semirsar
#110079 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
I onda na kraju svega ide ono famozno "Nije prilagodio voznju uslovima na putu". Tako se kod nas rjesavaju svi problemi, okrivi sve, samo je sistem nevin.darius_maximus wrote: ↑12/08/2026 14:02Nikad nećeš izbjeći sudare i smrtne slučajeve 100%.SpoilerShowtokio25 wrote: ↑12/08/2026 13:54nije tacno evo desio se udes mozda na najboljoj cesti u drzavi ona prema neumu i sad ces reci tehnicki neispravnamk ultra wrote: ↑12/08/2026 12:58 i onda kad kažem da je pola cesta tehnički neispravno kažete nije točno
jeste točno
ima znak kaže
Uvijek će biti grešaka, bolesti, kvarova, itd.
Međutim, da naši putevi doprinose u ogromnoj mjeri trenutnom stanju se ne može osporiti.
Nije to samo asfalt, nego i prateća infrastruktura, održavanje grmlja i drveća oko puteva i povećanje vidljivosti, rasvjeta, signalizacija, maskimalno razdvajanje učesnika u saobraćaju, itd.
-
Apoll0
#110080 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Cekaj, jel se zezas? Sa 40 godina, smanjena na 39 i nesto mjeseci? Vjerovatno proceduralna stvar da se zavrsi slucaj.
- nivla
#110081 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
dječak sa šibicama
#110082 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mozemo li vidjeti taj snimak "povlacenja za bradu" jer ima nekoliko snimaka ali nikakvog povlacenja nema.
Pojedini ko da ne zive u Sarajevu, vjerovatno mnogi i ne, pa ne znaju ponasanje vozaca kombija u Arap transu. Posebno na podrucju oko aerodroma, a neki dan sam u sred grada vidio parkiran kombi na trotoaru pored alipasine dzamije, izasle hamse arapkinje da slikaju dzamiju.
Oni to redovno rade, staju gdje god, jer im arapi lijepo plate.
Ponasanje kauboja, ali ostavljam mogucnost da neko ko nije iz Sarajeva, to ne zna. Samo ne znam zasto komentarisu osim sto "brane brata".
Pojedini ko da ne zive u Sarajevu, vjerovatno mnogi i ne, pa ne znaju ponasanje vozaca kombija u Arap transu. Posebno na podrucju oko aerodroma, a neki dan sam u sred grada vidio parkiran kombi na trotoaru pored alipasine dzamije, izasle hamse arapkinje da slikaju dzamiju.
Oni to redovno rade, staju gdje god, jer im arapi lijepo plate.
Ponasanje kauboja, ali ostavljam mogucnost da neko ko nije iz Sarajeva, to ne zna. Samo ne znam zasto komentarisu osim sto "brane brata".
-
esso_sa
#110083 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
I da ga jeste povukla za bradu, gdje ces zenu onako razlijepiti, pa onda i djevojku spucati u stomak?
I jos izjavljuje kao sad njemu neko prijeti, a on ce biti spreman i za njih. Recenica dovoljna za zakljuciti da se radi o bahatom, primitivnom majmunu. Plus 1995 godiste, Vogosca, muminska brada…. Mogu pare staviti da je i on i familija mu “sljegla” iz neke pripizdine u I. Bosni… Divljaci primitivni.
Ovakva stoka samo batinu razumije
I jos izjavljuje kao sad njemu neko prijeti, a on ce biti spreman i za njih. Recenica dovoljna za zakljuciti da se radi o bahatom, primitivnom majmunu. Plus 1995 godiste, Vogosca, muminska brada…. Mogu pare staviti da je i on i familija mu “sljegla” iz neke pripizdine u I. Bosni… Divljaci primitivni.
Ovakva stoka samo batinu razumije
Last edited by esso_sa on 12/08/2026 15:41, edited 1 time in total.
- nivla
#110084 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
al cekaj ona njega prva napala i kad se on branio i udario je odmah je primitivac i seljacina iz sela iz istocne bosne, a esso gospodin sa jarcedola, kao i doticna?
ukratko trazis dobijes po p. onda glumis zrtvu jer te napao vehabija iz vogosce...
ukratko trazis dobijes po p. onda glumis zrtvu jer te napao vehabija iz vogosce...
-
esso_sa
#110085 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jarane, ono nije nikakvo branjenje. Lik je izudarao i posamarao zene tipicno siledzijski.
Veci je i jaci, mogao je uhvatiti za ruke, blokirati, odgurnuti od sebe i drzati tako dok ne ispuse…
Naravno da je primitivac i seljacina!
I stojim pri tome da je porijeklom sigurno iz pripizdine gdje ne postoji odgoj i maniri.
Zato ovaj grad i jeste u qrcu zbog slicne stoke koja ga je naselila.
Veci je i jaci, mogao je uhvatiti za ruke, blokirati, odgurnuti od sebe i drzati tako dok ne ispuse…
Naravno da je primitivac i seljacina!
I stojim pri tome da je porijeklom sigurno iz pripizdine gdje ne postoji odgoj i maniri.
Zato ovaj grad i jeste u qrcu zbog slicne stoke koja ga je naselila.
- kabal1337
#110086 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
imaju li kakve licence da budu turisticki vodici, taksi vozaci. Da li izdaju racun i placaju porez?
-
Apoll0
-
esso_sa
#110088 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa ne kontam evo ni ja, prosvijetli me, sta bi npr. ti rekao da tvoja zena/djevojka/kcerka povuce nekog za bradu, a ovaj joj uzvrati samarcinom kojom je doslovno patosira?
Koliko ja znam, na silu se uzvraca istom silom, pod uslovom da se branis i nemas drugog izbora. Neko tebe samarom, ti njega samarom. Neko tebe stocem, ti njega stocem. A ovdje ni to ne moze proci jer imas malu zenu koja goloruka ide na klipana koji je 2 puta veci i jaci od nje… Mogao je komotno “razoruzati” situaciju, savladati je i odbraniti se bez da joj cvoku opali.
Ali sta ja znam, bezze baljezgam, kad svaka akcija ima svoju reakciju…
Last edited by esso_sa on 12/08/2026 17:48, edited 1 time in total.
-
last mohicans
#110089 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Niko ne spominje podizanje optuznice uvazenog Smrka. Bezbeli ce se dokazi pogubiti. Ne mogu vjerovati da su sky jedini dokazi.
-
Apoll0
#110090 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zahvalio bih mu se da je ja ne moram samrati. Ponavljam, akcija ima reakciju.
Koji ba qrac? Muskarac eto kao moze biti podlozan nasilju, bilo kakvom, pa i povlacenju za bradu (jebena brada svima u fokusu), dok ako to uradis zeni naislnik si?
Kazem ti, nevjerovatno sam osjetljiv na zene, ali ako krenes fizicki, budi spremna da poberes zube.
-
noviclan
-
dječak sa šibicama
#110092 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Gdje je taj snimak "zena nicim izazvana vuce za bradu mirnog stalozenog bradonju"
-
noviclan
#110093 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
E sta hektor izjavi, jos ako je fakat istina da je jurcao neka se sam objesi u zatvoruel_bake007 wrote: ↑12/08/2026 08:08 Konkurentni portal je prenio izjavu svjedoka koji je izjavio da se motor kretao velikom brzinom. Sjecate li se viralnog videa kada se policajac na Stupu skrivao iza zbunja sa radarom, da bi poboljsao sigurnosnu situaciju?
"– Ne valja kad se ne radi prekomjerno, ne valja kad se u punim kapacitetu radi, na terenu, sa bitno nedostatnim izvršiocima preventivno-represivnih radnji. Sramota i neka vam je na čast uvaženi predstavniče političke stranke, a i vama dragi moji građani koji ste “zgroženi” ovakvim postupkom policijskog službenika, policijskog službenika koji u najmanju ruku rizikuje svoj život u uslovima kada daje i posljednji atom snage da se razračuna sa hoštaplerima za volanom kako bi vama građanima stvorio bolji ambijent ugodnog življenja. Puna podrška kolegicama i kolegama u profesionalnom radu, zaključio je na kraju Ćatić."
![]()
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#110094 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
vidim jedva ste docekali da perete viktora na ruke,vjerovatno sto je policajac ,desilo mu se sta se desilo,mozda on nije kriv ,a mozda i jeste ...siguran sam da nije izabrao ,a ni izazivao da mu se to desi...
ne zaboravite da se i vama svasta moze desiti cim izadjete na ulicu i da ce vas sigurno prati po komentarima i nazivati svakakvim imenima raznorazni krezubi govnari
covjeka poznajem licno ,mojih je godina ,ozbiljan,pristojan,skolovan i visokorangiran, ja ga ne znam kao loseg...
ne zaboravite da se i vama svasta moze desiti cim izadjete na ulicu i da ce vas sigurno prati po komentarima i nazivati svakakvim imenima raznorazni krezubi govnari
covjeka poznajem licno ,mojih je godina ,ozbiljan,pristojan,skolovan i visokorangiran, ja ga ne znam kao loseg...
-
kera1231
#110095 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Iz Binježeva sam, danas se čitav dan pričalo o ovom slučaj, sve što kažem je tačno, a to će se i ubrzo saznati.
Viktor je lokalni "šerif" koji je uzurpirao čitavo naselje, ljudi od njega doslovno nisu smjeli voziti. Dešavalo se da čak i kao civil izađe i reguliše saobraćaj (dešavalo se kod Binga). Sin mu je još gori, vozi još luđe. Ipak, kako mu je tata završio u zatvoru, neće biti problema više sa guzonjom. Izrazito neugodan čovjek, a kao dokaz možete pogledati njegov javni facebook nalog.
U tom trenutku su iz pravca Penny-a išle četiri osobe (bračni par koji se skoro doselio iz Švedske, ta žena je nažalost podlegla), sestra i njen sin (nije maloljetan), ko god je prolazio tim putem zna da pojedinci često zagasaju, ali jasno skloniš se u stranu. U jednom momentu je prije svega automobil naišao tim pute (ljudi su se pomjerili u stranu), jasno auto je bio na sredini puta, ljudi sa desne strane. Motorista je naletio ogromnom brzinom, te nije mogao zakočiti, mogao je direktno udariti u automobil ili pokositi ljude, šerif je izabrao drugu opciju.
Komšije su se zadesile odmah iza njega, bit će svjedoci. On je prošao bez ikakve ozljede, u čitavoj toj panici je odmah izjavio - "imaju kamere, ja nisam vozio brzo. Čist sam."
Strašno da opravdavate ovog ubicu. Djeca stradale će sutra doći u Sarajevo.
Viktor je lokalni "šerif" koji je uzurpirao čitavo naselje, ljudi od njega doslovno nisu smjeli voziti. Dešavalo se da čak i kao civil izađe i reguliše saobraćaj (dešavalo se kod Binga). Sin mu je još gori, vozi još luđe. Ipak, kako mu je tata završio u zatvoru, neće biti problema više sa guzonjom. Izrazito neugodan čovjek, a kao dokaz možete pogledati njegov javni facebook nalog.
U tom trenutku su iz pravca Penny-a išle četiri osobe (bračni par koji se skoro doselio iz Švedske, ta žena je nažalost podlegla), sestra i njen sin (nije maloljetan), ko god je prolazio tim putem zna da pojedinci često zagasaju, ali jasno skloniš se u stranu. U jednom momentu je prije svega automobil naišao tim pute (ljudi su se pomjerili u stranu), jasno auto je bio na sredini puta, ljudi sa desne strane. Motorista je naletio ogromnom brzinom, te nije mogao zakočiti, mogao je direktno udariti u automobil ili pokositi ljude, šerif je izabrao drugu opciju.
Komšije su se zadesile odmah iza njega, bit će svjedoci. On je prošao bez ikakve ozljede, u čitavoj toj panici je odmah izjavio - "imaju kamere, ja nisam vozio brzo. Čist sam."
-
zdruzdjo
#110096 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa jebi ga nije mogao je povuci za bradu, kad se hamša obrijala.esso_sa wrote: ↑12/08/2026 17:40 [
Koliko ja znam, na silu se uzvraca istom silom, pod uslovom da se branis i nemas drugog izbora. Neko tebe samarom, ti njega samarom. Neko tebe stocem, ti njega stocem. A ovdje ni to ne moze proci jer imas malu zenu koja goloruka ide na klipana koji je 2 puta veci i jaci od nje… Mogao je komotno “razoruzati” situaciju, savladati je i odbraniti se bez da joj cvoku opali.
Ali sta ja znam, bezze baljezgam, kad svaka akcija ima svoju reakciju…
-
zdruzdjo
#110097 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Postavljene kamere koje snimaju parkiranje u izljevnoj traci za aerodrom.

O happy days.
Sad ce tu biti ljepljenja trake preko tablica vise nego igdje.
Prodajem mjesecnu kartu za parking u traci ispred aerodroma

O happy days.
Sad ce tu biti ljepljenja trake preko tablica vise nego igdje.
Prodajem mjesecnu kartu za parking u traci ispred aerodroma

-
last mohicans
#110098 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Na stranu sve, bio sam jedne prilike kad mi je jedna hamsa jebala sve od do, jer sam joj ko biva zasmetao. U ludilu sam povukao ručnu i počeo je ganjati, za retrovizor, ona po gasu. Ima kurcevitih zena u saobraćaju, moja prva, ja kazem naletit ces na budalu, pa kad ti šamar zaveze, nes se kurčiti više.Apoll0 wrote: ↑12/08/2026 17:55Zahvalio bih mu se da je ja ne moram samrati. Ponavljam, akcija ima reakciju.
Koji ba qrac? Muskarac eto kao moze biti podlozan nasilju, bilo kakvom, pa i povlacenju za bradu (jebena brada svima u fokusu), dok ako to uradis zeni naislnik si?
Kazem ti, nevjerovatno sam osjetljiv na zene, ali ako krenes fizicki, budi spremna da poberes zube.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#110099 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
cim ti njega zoves lokalni serif jasno mi je da je u pitanju ljubomora i smeta sto vas je vjerovatno kaznjavao jer i vi isto gasate tom cestom i odmah pocnu mahalaske price,mjerenje brzine po zvuku i sl.,a onda i dupli arsini...kako ovaj moze ,a ja ne mogu ....
ne mogu sebe odbraniti ,a ne druge jer nisam advokat ,a nisam ni jak .
ne pravim pizdarije ni probleme tako da nemam losih iskustava s policijom ,a samim tim ni potrebe da ih nazivam pogrdnim imenima.
ako je kriv odgovarace kao i svi sto su krivi... niko nije pobjegao ,pravda uvijek nadje put
ne mogu sebe odbraniti ,a ne druge jer nisam advokat ,a nisam ni jak .
ne pravim pizdarije ni probleme tako da nemam losih iskustava s policijom ,a samim tim ni potrebe da ih nazivam pogrdnim imenima.
ako je kriv odgovarace kao i svi sto su krivi... niko nije pobjegao ,pravda uvijek nadje put
-
last mohicans
#110100 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa kako završi kao načelnik PU, zbog te kurčevitosti, Ne volim suditi po izgledu, ali glava pravog lopinasa sindikalca kao i Sivro. Matorko od 5 banki da vozi motor. Samo pritisak izvrsiti da govno, ako je krivo, ide na robiju. Ali kod nas sve traje heftu, nazalost.kera1231 wrote: ↑12/08/2026 19:15 Iz Binježeva sam, danas se čitav dan pričalo o ovom slučaj, sve što kažem je tačno, a to će se i ubrzo saznati.