Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma zakon ovo preko Rostova i Kupresa, pa volja ti na Tomislav, volja ti na Livno.
Ne kontam ove sto idu preko Konjica i Mostara.
Ali neka ih, dok je takvih ovamo ce biti manja guzva.
dudlov wrote: ↑08/08/2026 11:53
Evo zaglavio na doljanima. Kako stvari stoje, načekat ćemo se.
Ko još danas ide na Doljane!?
Mi jutros na Zviriće, broj auta ispred nas: 0.
Onda si imao srece. U koliko sati? Mali prelazi sa jednom trakom su sada sranje, pogotovo ko ima eu dokumente, mora stajati sa ostalima.
I prosle i ove godine bio prvo i jedino auto na zviricima. Ovaj put povratak na doljane i cekao mozda 7-10min.
Zato kraj mostara 45min, jablanica i konjic da ne pricam. Ugl makarska sarajevo 5h
ovo ljekar ?? covjek je teski primitivac, fujjj, rijecnik kao da je klosar, a ne ljekar, da mi je znati gdje je zavrsio medicinu a i spec samo...puno nas ne zasluzuje bijeli mantil da nosi, ovo je strasno
ovo ljekar ?? covjek je teski primitivac, fujjj, rijecnik kao da je klosar, a ne ljekar, da mi je znati gdje je zavrsio medicinu a i spec samo...puno nas ne zasluzuje bijeli mantil da nosi, ovo je strasno
Kada sam procitala da je srink.. odmah mi na um pade ovo
kakvo je iskustvo/misljenje za antaliju u oktobru? koji topli krajevi su alternativa? u egipat necu
mada me turska ne privlaci uopce, ipak mi je u oktobru to nekako najlogicnija opcija
izvrsni direktor wrote: ↑12/08/2026 16:30
kakvo je iskustvo/misljenje za antaliju u oktobru? koji topli krajevi su alternativa? u egipat necu
mada me turska ne privlaci uopce, ipak mi je u oktobru to nekako najlogicnija opcija
Najbolja opcija, vjeruj.
Ja odoh iduce godine u maju a oktobar je za Malagu planiran.
NediM17 wrote: ↑12/08/2026 10:33
Ma zakon ovo preko Rostova i Kupresa, pa volja ti na Tomislav, volja ti na Livno. Ne kontam ove sto idu preko Konjica i Mostara.
Ali neka ih, dok je takvih ovamo ce biti manja guzva.
Najbolja opcija, vjeruj.
@Ateista moze se i iz Sarajeva iskombinovati do Malage letovi preko Bergama ili Rima s 2 odvojene karte za jeftine pare
A imaju i Austrian preko Beca ili Swiss preko Zurich dobre cijene za Malagu samo s rucnim prtljagom
akcija007 wrote: ↑12/08/2026 21:23
@Ateista moze se i iz Sarajeva iskombinovati do Malage letovi preko Bergama ili Rima s 2 odvojene karte za jeftine pare
A imaju i Austrian preko Beca ili Swiss preko Zurich dobre cijene za Malagu samo s rucnim prtljagom
Malo je smor presjedanje, ali opet svakako bolje nego voznja do Zagreba, zajebancija sa parkingom i cekanje na granicnim prelazima, tako da bih mogao pogledati za iducu godinu, hvala na prijedlogu.
Ja sam na doljanima čekao za ulazak u hr skoro 4 sata. Oporavljao sam se od toga koji dan. Idući put ću promijeniti rutu puta prema granici( najvjerovatnije zvirići).
dudlov wrote: ↑12/08/2026 21:47
Ja sam na doljanima čekao za ulazak u hr skoro 4 sata. Oporavljao sam se od toga koji dan. Idući put ću promijeniti rutu puta prema granici( najvjerovatnije zvirići).
Da si se okrenuo i otisao na Bijaču, vjerovatno bi prije. A imaš i Gabelu.
dudlov wrote: ↑12/08/2026 21:47
Da si se okrenuo i otisao na Bijaču, vjerovatno bi prije. A imaš i Gabelu.
Naguzio sam se i neću više. Kontam evo sad će, samo što nije a zvizdan upeko samo tako.
Najbolja opcija, vjeruj.