Prije xy godina sam svojim usima cuo takststu kako se mrtav ozbiljan pravda za nedavanje zmigavca. Kaze frajer: pa ne dajem zmigavce, odose sijalice cesce.
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
noviclan
#55127 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nema mi nista gore, evo primjer azize sacirebegovic gdje mota trolejbus od rotora prema otoKi, u desnoj koja vozi pravo imaju tri-cetiri vozila u lijevoj jedno vozilo koci i staje na crveno i pali se zeleno debil ukljucuje lijevi zmigavac hoce ka zapadu pa jevao on pixku mame svoje kakav idiot mora(s) biti da ga ukljucis kada i krenes jebo retrovizor jebo raju sa zada jebo protok saobracaja
-
noviclan
#55128 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
E kako je ovu vitaru uspio izvrnuti jevao sve svoje, ne ide mi u glavu jedino mobitel i ivicnjak ne kontammk ultra wrote: ↑11/08/2026 12:05 https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /260811051
ide pregled trapa![]()
-
tokio25
#55129 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ulica nikole sopa ako ne grijesim iza onog nedzmina
i ides prema azicima tamo i zatvorili ulicu moras tamo sa brze ceste pored dzamije ili preko onog parkinga
i stanem jer moram na glavnu jer tako znak stoji kad lola zaobilazi i u zabranu udje kao da je normala
i sta da mu radis
da ga policija zaustavi bilo bi samo sirotinju kaznjavate i sl
i ides prema azicima tamo i zatvorili ulicu moras tamo sa brze ceste pored dzamije ili preko onog parkinga
i stanem jer moram na glavnu jer tako znak stoji kad lola zaobilazi i u zabranu udje kao da je normala
i sta da mu radis
da ga policija zaustavi bilo bi samo sirotinju kaznjavate i sl
- muha_sa