Hahahaha mojne vedu, dobra kokaliyf wrote: ↑11/08/2026 11:48Tolerantan smo mi narod u pm.tramvajtrojka wrote: ↑11/08/2026 11:33hamera nedavno ponovno nalemali kad je krenuo psovati i gurati pogresne osobe![]()
![]()
Imamo njega, Vedu (Divu), onog lika sto se snima po trolama, niko nikad belaja nije imao. Hamera dvaput dirali i to je to.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
zigson
#109951 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- insaneinthebrain
#109952 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
opet. sigurno je zasluziotramvajtrojka wrote: ↑11/08/2026 11:33hamera nedavno ponovno nalemali kad je krenuo psovati i gurati pogresne osobe![]()
![]()
-
zdruzdjo
#109953 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jutros sam se zadesio na kruznom toku ante babica - majkl sumahera. Kad je auto spucao zenu na el romobilu. 100% kriv vozac auta. Stvarno zena nije ni brzo vozila niti se nesto izdrkavala. Krenula sa biciklisticke staze na pjesacki prelaz i biciklisticki. Lik sa scenic-om naletio i spucao je. Pala na rame i glavu. Zajasem motorom na trotoar i pritrcavam. Lik izasao iz auta i sklanja joj romobil sa ceste. Zena krvari iz arkade zestoko, sva soku i baulja po pjesackom. Sva zblanuta. Pritrcavam i zaustavljam auta da je ne bi ko spucao autom.
Frajer iz scenic-a stoji i gleda u nebo, nesabran totalno. Zena mu ko nesto ko bi. Pridjem zeni i uhvatim je da ne bi pala. Spustim je na trotoar polako. Zagalamim da mi daju nesto da joj pritisnemo ranu na arkadi da ne krvari. Boli je samo rame, jer je sletjela na njega. Vidim da lagano dise ali ubrzano.
Reko zovite hitnu, kaze lik evo sad cemo. Onako opusten, lagan....samo sam cekao da izvadi telefon i pocne snimati.
Jeeeee te kako su ljudi lobotomizirani, nevjerovatno. Doslo mi da ga opalim u glavu necim da se sabere. Od nekuda se stvori flasica vode, te ipak malo on se ukljuci, te je malo umijemo iza vrata i dadnemo joj gutljaj da popije...
Nekako se sabra ali i dalje se sva trese. Lik i dalje stoji onako "lagan". Kontam "upali se malo, jeee te otac".
Dodje policija te se udaljim, jer mi je vec poceo jesti malkice zivac sa tom opustenim stavom. Kontam bolje za mene.
Frajer iz scenic-a stoji i gleda u nebo, nesabran totalno. Zena mu ko nesto ko bi. Pridjem zeni i uhvatim je da ne bi pala. Spustim je na trotoar polako. Zagalamim da mi daju nesto da joj pritisnemo ranu na arkadi da ne krvari. Boli je samo rame, jer je sletjela na njega. Vidim da lagano dise ali ubrzano.
Reko zovite hitnu, kaze lik evo sad cemo. Onako opusten, lagan....samo sam cekao da izvadi telefon i pocne snimati.
Jeeeee te kako su ljudi lobotomizirani, nevjerovatno. Doslo mi da ga opalim u glavu necim da se sabere. Od nekuda se stvori flasica vode, te ipak malo on se ukljuci, te je malo umijemo iza vrata i dadnemo joj gutljaj da popije...
Nekako se sabra ali i dalje se sva trese. Lik i dalje stoji onako "lagan". Kontam "upali se malo, jeee te otac".
Dodje policija te se udaljim, jer mi je vec poceo jesti malkice zivac sa tom opustenim stavom. Kontam bolje za mene.
Last edited by zdruzdjo on 11/08/2026 17:27, edited 1 time in total.
-
Naslovnica
#109954 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pod šokom oboje
-
zigson
#109955 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Takvi ljudi ne bi trebalo da mogu voziti.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#109956 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ako se odnosi na mene, drugi put bolje procitaj.dječak sa šibicama wrote: ↑11/08/2026 10:11 Da neko njegovu cerku sestru ili zenu opali stocem, bilo bi kmeke, a ovako "sigurno je izazvan, ne bi brat u vjeri".
Na rende kora...
-
Apoll0
#109957 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da li je tu pjesacki ofarban odnosno oznacen za prelaz biciklista?
Dodatno, da li je zenza zakonski uredna, zar ne postoji zakon da mora voziti saobracajnom trakom?
Pitam jer su interesantne stavke.
Sok majstore. Vidjao sam profesionalne vozace koji od soka ne mogu da progovore, a ne da stoje i gledaju u nebo.
-
last mohicans
#109958 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tako je za vikend kod pomozi ba Turčina na skuteru koji je glovo vozio udario pickup. Abi usto odmah, ronda, ali šepa..dok je vruć, u šoku, onda došla HP, odveli ga. Vratio se nakon 2, ako ne i 3 sata. Noga zamotana, sto je najčudnije, upali motor iako je podletio pod pickup i ode. On kriv, uzeo prvenstvo. Raskrsnica je inače opasna, ulijeću bolidi 60km/h, niko ne gleda. Skoro svaki dan udes, znaju biti i i dva.
-
Naslovnica
#109959 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
TLOP
#109960 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Meni je ovo za ch
Grade parking na placu na kojem je samo trava, svega 69 parking mjesta, umjesto da prave podzemnu garazu i ostave gore neko zelenilo
Unistise sve po gradu, travke nece bit ni na Trebeviću za par godina
https://www.klix.ba/biznis/investicije/ ... /260722186
Bas se pitam gdje ce bit ulaz/izlaz i hocel ljudima koji parkiraju u ulici oduzet par mjesta radi istog, il ce se izlazit direkt prema terminalu na cestu
Grade parking na placu na kojem je samo trava, svega 69 parking mjesta, umjesto da prave podzemnu garazu i ostave gore neko zelenilo
Unistise sve po gradu, travke nece bit ni na Trebeviću za par godina
https://www.klix.ba/biznis/investicije/ ... /260722186
Bas se pitam gdje ce bit ulaz/izlaz i hocel ljudima koji parkiraju u ulici oduzet par mjesta radi istog, il ce se izlazit direkt prema terminalu na cestu
-
tokio25
#109961 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ovdje su trebali podzemnu garazu 2-3 sprata cak i gore iznad 2-3 sprata da ima "milion" mjesta al njima je lakse samo betonirati i eto parkinga
- dječak sa šibicama
#109962 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Policija uhapsila napadača sa Ilidže: U pitanju je 31-godišnjak iz Vogošće
Utorak, 11.08.2026.
|
Najnovije | Vijesti
Sarajevska policija je navečer, 8 augusta, uhapsila H. Š. (1995) iz Vogošće, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje iz člana 362. stav 2. Krivičnog zakona Federacije BiH.
U pitanju je napadač sa snimka koji se od sinoć dijeli društvenim mrežama, a koji prikazuje incident koji se te večeri dogodio u Butmirskoj cesti na Ilidži, gdje je nakon nesporazuma u saobraćaju došlo do fizičkog sukoba između vozača kombija i članova jedne porodice
Prema navodima porodice, vozač je nakon rasprave izašao iz vozila i fizički prvo napao muškarca, a potom i dvije žene, majku i kćerku. Jedna od napadnutih žena navela je da je zadobila povrede glave, vrata i lica, dok je povrijeđena i njena 18-godišnja kćerka.
-
zdruzdjo
#109963 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
I ja sam fakat gledao isto to. Jeste, uredno oznaceno. Prelaz za bicikliste i za pjesake jer se nastavlja biciklisticka staza nakon prelaza.Apoll0 wrote: ↑11/08/2026 15:37Da li je tu pjesacki ofarban odnosno oznacen za prelaz biciklista?
Dodatno, da li je zenza zakonski uredna, zar ne postoji zakon da mora voziti saobracajnom trakom?
Pitam jer su interesantne stavke.
Sok majstore. Vidjao sam profesionalne vozace koji od soka ne mogu da progovore, a ne da stoje i gledaju u nebo.
E sad da je ona mozda trebala preci preko pjesackog/biciklistickog gurajuci romobil, mozda. Ali mene.fakat sjebalo taj ekakav opusteni stav vozaca. Jeeee te udario si zenu(bez obzira ko bio kriv) i gledas je kako krvari i u soku i hoda rizikujuci da je auto drugo pokupi.
Daj ba....get your shit together. Spusti je, uzmi prvu pomoc iz auta, neki zavoj, kompresu....
Prije par mjeseci sam naletio na momcica u merkatoru sa epilepticnim napadom.
Jedno deset ljudi je vristeci pobjeglo od njega kao da je crna mamba u pitanju. Drugarica pored njega place i vristi. Jedva je smirih.
Skinuo sam svoj ruksak sa ledja, stavio mu pod glavu, zovnuo hitnu, pazio da u grcu ne opali rukom ili nogom o nesto dok ne prodje napad. Od muke se jadan upišao. Neka zena iz neke radnje prileti i donese neki carsaf/stolnjak te ga pokrijemo da mu ne bude neugodno kad je vec poceo prolaziti napad.
Jos jednom davno mi se desila skoro ista situacija kod pijace u kvadrantu.
Zvucati ce kao klisej, ali se samo sjetim ratnog vremena i fokusiranosti ljudi kada su se desavala granatiranja, snajperisanja,....
Zahvaljujuci tome, nebrojeno ljudi danas je zivo. Ovo danas isto amebe sve. U stresnim situacijama se oduzmu.
-
tokio25
#109964 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ma to je vec druga prica
niko ne zna kako ce se ponasati u soku niti se vecina ponasa razumno
ti imas srecu da si miran dok mozda pola foruma bi ili panicilo ili bilo isto tako zbunjeno neko bi bjezao neko x neko y
niko ne zna kako ce se ponasati u soku niti se vecina ponasa razumno
ti imas srecu da si miran dok mozda pola foruma bi ili panicilo ili bilo isto tako zbunjeno neko bi bjezao neko x neko y
-
mali_balon
#109965 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mah eto on nije bio u soku vidio scenic renoLa ja prosao u 8 vidio skodu fabiju djevojka je jos bila tu sa policijom cekali hitnu....prosao sam.nekiha sat kasnije policija jos tu I skoda....Naslovnica wrote: ↑11/08/2026 16:44Ne nose se svi isto sa tim stanjem tako da se ne slažem sa tvojom konstatacijom.
-
zdruzdjo
#109966 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Stajao je crveni scenic u lijevoj traci a skoda fabija(siva cini mi se) malo ispred na samom ulazu u kruzni. Na znam da li su se oni kucnuli u tom metezu, a mozda sam i ja fulio u tom da li ju je udario fabija ili scenic.mali_balon wrote: ↑11/08/2026 18:13
Mah eto on nije bio u soku vidio scenic renoLa ja prosao u 8 vidio skodu fabiju djevojka je jos bila tu sa policijom cekali hitnu....prosao sam.nekiha sat kasnije policija jos tu I skoda....
Fokusirao sam se na zenu koja je krvarila.
Otisao sam tacno u 7:47. znam to jer sam zvao na posao da kazem da cu zakasniti.
-
noviclan
#109967 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Muškarac koji je na Ilidži tukao ženu, njenu kćerku i brata uhapšen, pa pušten na slobodu, https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/10 ... na-slobodudječak sa šibicama wrote: ↑11/08/2026 17:08Policija uhapsila napadača sa Ilidže: U pitanju je 31-godišnjak iz Vogošće
Utorak, 11.08.2026.
|
Najnovije | Vijesti
Sarajevska policija je navečer, 8 augusta, uhapsila H. Š. (1995) iz Vogošće, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje iz člana 362. stav 2. Krivičnog zakona Federacije BiH.
U pitanju je napadač sa snimka koji se od sinoć dijeli društvenim mrežama, a koji prikazuje incident koji se te večeri dogodio u Butmirskoj cesti na Ilidži, gdje je nakon nesporazuma u saobraćaju došlo do fizičkog sukoba između vozača kombija i članova jedne porodice
Prema navodima porodice, vozač je nakon rasprave izašao iz vozila i fizički prvo napao muškarca, a potom i dvije žene, majku i kćerku. Jedna od napadnutih žena navela je da je zadobila povrede glave, vrata i lica, dok je povrijeđena i njena 18-godišnja kćerka.

Jel' ovo ima samo u federaciji bosne i hercegovine ili ima jos negdje, da su karinasa pritvorili mjesec pa da propusti tri-cetiri dzume valjda bi bratu malo nesto doslo iz guzice u mali mozak jebli ga arapi kakvo stajanje na onoj relaciji gdje ne mozes od onih cunjeva stoku obici
-
zdruzdjo
#109968 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma lijepi pepper sprej. Nafajtas levata, i dok se valja spucas ga malkice punim nogom u medjunozje.noviclan wrote: ↑11/08/2026 18:34Muškarac koji je na Ilidži tukao ženu, njenu kćerku i brata uhapšen, pa pušten na slobodu, https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/10 ... na-slobodudječak sa šibicama wrote: ↑11/08/2026 17:08Policija uhapsila napadača sa Ilidže: U pitanju je 31-godišnjak iz Vogošće
Utorak, 11.08.2026.
|
Najnovije | Vijesti
Jel' ovo ima samo u federaciji bosne i hercegovine ili ima jos negdje, da su karinasa pritvorili mjesec pa da propusti tri-cetiri dzume valjda bi bratu malo nesto doslo iz guzice u mali mozak jebli ga arapi kakvo stajanje na onoj relaciji gdje ne mozes od onih cunjeva stoku obici
Nuzna samoodbrana. Jos negdje ti
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#109969 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Brat ovo, brat ono, a samara zene. Očito je preskocio hadise o ponašanju prema zenama ili mu se nisu svidjeli, pa ce on to po licnom nahodjenju.
sifra: postujem samo ono sto mi odgovara
-
Naslovnica
#109970 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mislim da je ovo klasični bruda nargilaš koji se prerušio u brata i koristi priliku da uzme kintu sa arapomobilom.sime_cipol wrote: ↑11/08/2026 18:53 Brat ovo, brat ono, a samara zene. Očito je preskocio hadise o ponašanju prema zenama ili mu se nisu svidjeli, pa ce on to po licnom nahodjenju.
Mislim da se niti jedan brat ne bi ovako ponašao.
- vjeshalica
#109971 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Brat ima probleme sa saburom ocito.....
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
- Haris.ba
#109973 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A, bilo mi cudno sto drvo tu ne posade.....
Nadao sam se djecijem igralistu. Ali, ne vidim problem. Ako ne smeta gradjanima jos betona i asfalta tamo, neka betona i asfalta.
-
last mohicans
#109974 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Opa, počet ćemo navijat za Hamdiju. Eki hamša zena siptarskog mafijaskog bossa.
Šarić tvrdi da je prije fizičkog sukoba bio izložen uvredama i psovkama, nakon čega je izašao iz vozila kako bi razgovarao s muškom osobom.
Njegova verzija događaja
- Dobio sam uvrede i psovke od strane uvažene dame mafijaškog bossa, gdje sam izašao da tražim mušku osobu. Međutim, ženske osobe su me napale, gdje sam blokirao njihove napade i iz revolta slomio retrovizore na njihovom autu. Žao mi je zbog svega i kajem se - izjavio je Šarić za Crnu Hroniku.
Šarić je naveo i da je nakon incidenta dobio prijeteće poruke.
- Dobio sam prijeteće poruke albanskog narativa, gdje najavljujem da ću se braniti brže i jače - poručio je Šarić.
-
last mohicans
#109975 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jeste za zene, drug jedne prilike ponio zbog cuka ima tome preko 10 god, jos ga prijavio organima reda na nekom događaju i predao. Oni mu slozili prijavu, mjesecima se ganjao po sudu.