Nisu to vehabije to su obicni klosari, pusti bradu I naziva selam da bi upao u poso sa arapima.....znam neke koji su I zene pokrivali da bi one radile za arape u njihovim firmama......
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
mali_balon
#109901 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
Labirint
#109902 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kakvim ba povodom o cemu pricas? Jedino da ga ova kcerka njena nije dva dana prije toga prebila pa se sjetio... u stomak dijete udarati kakav povod za to treba covjece?Rothmans wrote: ↑10/08/2026 20:56Pa da je divljak - jest! Pitam se jel s povodom il bez...
- Rothmans
#109903 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Stvarno sam protiv tog lupanja zena da me se pogresno ne shvati. Samo kazem, cudno mi da bradohan se upusti u obracune ovakve na cesti.
- dječak sa šibicama
#109904 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A inace su poznati po postovanju zena, posebno kad zene rade nesto sto je haram kao pjevanje, voznja automobila, hodanje ulicom bez crnog pokrivaca.
- Rothmans
- klaki
#109906 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
bice ovoga sve vise i vise nazalost. narod je podivljao.zigson wrote: ↑10/08/2026 20:03 https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/10 ... -krvarenje
Top 5 sljamova - ilegalni vozaci arapa u kombijima
ja odnedavno biber sprej nosim, a imam vala i nekog alata u autu vazda pa ko voli nek izvoli. nije da ne znam udarit, nego sam imao situacije da se citava bagra na mene zalijece radi niceg. e nece vise nikad niko makar zatvora zaglavio. policija naravno nikada ne dodje kada ih zoves
-
Labirint
- Logovan
#109908 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma kakav povod, kakve gluposti. Ima ustanova za ovakve. Zreo za rešetaka.Rothmans wrote: ↑10/08/2026 20:56Pa da je divljak - jest! Pitam se jel s povodom il bez...
- klaki
#109909 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Logovan
- GandalfSivi
#109911 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Auuuu, sto mu mater treba jebati. Vidi sile koga je nasao mlatiti…
-
BadBoy
#109912 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Treba uspavati bradatu spodobu kao i svakog drugog kera koji podivlja
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#109913 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ma ovdje ima svega
ne branim lika, očito je divljak. al neka me neko ispravi, meščini da se kćerka zaletila da ga opali a on je dočeko nogom i "štocom" kako svepoštovana majka priča?
bitno da je žensko čepa guzici tražilo iako je vidjela da je kreten:
moja žena je tip koja se ne boji ovakvih majmuna, ali kada je sa djecom sasvim sigurno ne išće belaja, posebno ako vidi da je maloumnik sa druge strane.Krenuli smo istim putem prema policiji i kako smo stali u koloni, rekla sam "sad ću izaći da mu kažem da idem u policiju". Ja sam mu na prozor lupila, on je izašao i kaže "sad ću brata da ti ubijem"
- drug_profi
#109914 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Brat vjernik. Samo se boga boji.zigson wrote: ↑10/08/2026 20:03 https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/10 ... -krvarenje
Ovo ubit treba.
-
BadBoy
#109915 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Postupiti kao da je razjareni pitbull napao ljudedrug_profi wrote: ↑10/08/2026 22:19Brat vjernik. Samo se boga boji.zigson wrote: ↑10/08/2026 20:03 https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/10 ... -krvarenje
Ovo ubit treba.
- klaki
#109916 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
sere mi se od đavolih advokata. da hoce tebi neko vrata otvoriti i odalamiti te štocemChmoljo wrote: ↑10/08/2026 22:18 ma ovdje ima svegane branim lika, očito je divljak. al neka me neko ispravi, meščini da se kćerka zaletila da ga opali a on je dočeko nogom i "štocom" kako svepoštovana majka priča?
moja žena je tip koja se ne boji ovakvih majmuna, ali kada je sa djecom sasvim sigurno ne išće belaja, posebno ako vidi da je maloumnik sa druge strane.Krenuli smo istim putem prema policiji i kako smo stali u koloni, rekla sam "sad ću izaći da mu kažem da idem u policiju". Ja sam mu na prozor lupila, on je izašao i kaže "sad ću brata da ti ubijem"
- Chmoljo
#109917 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
hajde ba ne pametuj. fino kažem, koji kurac se kurčiš kad ne znaš letiti. udari joj brata i ona se nešto našla objašnjavati sa njim. za posljedicu joj lupi dijete. trebala je pobjeći, uslikati majmuna, prijaviti policiji. a ne tjerati neki inat glupi, tako rade pametni ljudi.klaki wrote: ↑10/08/2026 22:22sere mi se od đavolih advokata. da hoce tebi neko vrata otvoriti i odalamiti te štocemChmoljo wrote: ↑10/08/2026 22:18 ma ovdje ima svegane branim lika, očito je divljak. al neka me neko ispravi, meščini da se kćerka zaletila da ga opali a on je dočeko nogom i "štocom" kako svepoštovana majka priča?
moja žena je tip koja se ne boji ovakvih majmuna, ali kada je sa djecom sasvim sigurno ne išće belaja, posebno ako vidi da je maloumnik sa druge strane.Krenuli smo istim putem prema policiji i kako smo stali u koloni, rekla sam "sad ću izaći da mu kažem da idem u policiju". Ja sam mu na prozor lupila, on je izašao i kaže "sad ću brata da ti ubijem"šta ima iko ikoga udarati u saobracaju da se ne znam sta desi. nego sto zene kod nas ocito imaju muda. trebala mu se izvinuti i otici kuci nikom ne spominjati
![]()
kakav jebeni đavolji advokat. zna li gdje živi i da smo duboko traumatizirano društvo i da je situacija više nego dobra s obzirom na frustracije, PTSP, količinu oružja. ovdje ko da smo živjeli 50 godina u blagostanju pa se ibretimo ovakvim postupcima pojedinaca.
malo realnosti nikome ne bi škodilo.
- I naravno Dzej
#109918 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
I ti vala prijatelju nekad toliko insistiraš na legalitetu i pravu, a nekad na mahalaškoj filozofiji. Mada kad spojiš to dvoje dobiješ "mahalaško pravo" pa možeš budeš drugi Omar Mjesečar.
- Chmoljo
#109919 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
meni je super kako mislite da niko nije imao sličnih situacija. npr. kada su dvije balavice počele psovati mojoj ženi jer su ohrabrene što su imale dva lipicanera uza se. onda su njih dvojica povukla ručnu kada sam izašao iza auta, jer me na prvu nisu skontali, ali njih dvije nisu. još bezobraznije postale, toliko da sam jednoj ruke držao da ne bi krenulo baš naopako. još govori pusti mi ruke neću ništa 
na kraju sam kravetinu doslovno ugurao u auto, ono drotovski, za glavu i prema dole, pošto je to trajalo par minuta dijete se uznemirilo, meni se počelo mračiti, i ovoj dvojici bilo jasno koliko je sati i otišli su prijeteći uprazno. da su bili malo bezobzirniji i hrabriji i ja bih završio lupajući ove dvije, ako bih njih dvojica oklijevali ili podvili rep, ali mnogo gore nego bradonja, prosto jer ne bih imao izbora. eskaliralo zato što nisu imale strpljenja da se sveže dijete na zadnjem sjedištu i trubile ko manijaci i odmah počele psovati i prijetiti. gnojf 4, sintetički džemperi, vještačke kandže na rukama. padinski treš.
hoću reći, lako može otići sve u pičku materinu ako misliš da se inatiš budalama. te dvije su mi dale brat bratu desetak razloga da im glave otučem od vrata, ali čovjek razmišlja i o posljedicama. isto bih razmišljao i da mi je mrga kakav izletio gdje znam da bih popušio foru. takvi konflikti ako prerastu u fiziku ne završe dobro ni ako si fizički jači ni ako nisi.
ako sam zbog toga omar, neka bude. a gospođa neka liječi traumu djetetu jer mu se htjela nagovoriti.
na kraju sam kravetinu doslovno ugurao u auto, ono drotovski, za glavu i prema dole, pošto je to trajalo par minuta dijete se uznemirilo, meni se počelo mračiti, i ovoj dvojici bilo jasno koliko je sati i otišli su prijeteći uprazno. da su bili malo bezobzirniji i hrabriji i ja bih završio lupajući ove dvije, ako bih njih dvojica oklijevali ili podvili rep, ali mnogo gore nego bradonja, prosto jer ne bih imao izbora. eskaliralo zato što nisu imale strpljenja da se sveže dijete na zadnjem sjedištu i trubile ko manijaci i odmah počele psovati i prijetiti. gnojf 4, sintetički džemperi, vještačke kandže na rukama. padinski treš.
hoću reći, lako može otići sve u pičku materinu ako misliš da se inatiš budalama. te dvije su mi dale brat bratu desetak razloga da im glave otučem od vrata, ali čovjek razmišlja i o posljedicama. isto bih razmišljao i da mi je mrga kakav izletio gdje znam da bih popušio foru. takvi konflikti ako prerastu u fiziku ne završe dobro ni ako si fizički jači ni ako nisi.
ako sam zbog toga omar, neka bude. a gospođa neka liječi traumu djetetu jer mu se htjela nagovoriti.
- I naravno Dzej
#109920 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ok, pričaš o racionalnosti, kontam.
- Chmoljo
#109921 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa da. ja ipak mislim da je bolje za njih bilo da se završilo na tome da joj brat popio štoc kako ona veli, nego što ga je popila i ona i dijete joj. svakako bi otišla u policiju i da je bila prva varijanta.
-
tokio25
- I naravno Dzej
#109923 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ok, svaki dan prolazim ovom cestom, stao je kod ovih apartmana kod Poljoprivrenog instituta što drže derviši halidije iz kasindolske, na cesti na kojoj je zabranjeno parkiranje i zaustavljanje.I ovaj vehabija hoće da zaradi dinar i on izdržava porodicu i jebu ga Arapi dok ih vozi, vjerovatno mu je ona svirala, a on nije imao pravo stati, sklop takviih svih okolnosti doveo je do ovog.Šta god da je on nije morao reagovati ovako. Ja čovjek pun razumijevanja ne bih reagovao ovako, vjerovatno bih sačekao ne bih svirao, ali ne daj Bože da sam bio sa djetotom i ženom i da me on napao, radila bi utoka 99 %.Pravno ova žena je u upravu, neka ganja preko advokata. Ja sigurno ne bih dozvolio da me neko šutira pred ženom i djetetom, ali bih vjerovatno i gledao da na svaki način izbjegnem takve situacije.
-
mali_balon
#109924 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Eno da kruznom kod Mojmila romobilisticu pokupi auto.....vidim ona sjedi na cesti policija tu valjda se ceka hitna.....jos jedna u nizu koja ne svhvata da vise nije pjesak ako je romobilu
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#109925 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Oduzimati ove cipirane romobile, kao i one koji nemaju vozacku dozvolu, sve go debil do debila. Primjetio sam da su zene puno bahatije za romobilima