Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Isner
#13026 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jeste se to stvarno bili primili da ce stadion biti spreman za prvu utakmicu?
-
Adobeg
-
gold'n'brown
#13028 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ima fine krivice i kluba ovdje. imali su priliku da uzmu stadion i da oni odlucuju sta moze, a sta ne i da prave aranzmane u interesu kluba. Nisu uradili nista po tom pitanju, izasli su iz aranzmana koji su dogovorili i naravno da je pitanje vremena bilo kada ce se ovako nesto desiti kada ti opstinari odlucuju. Mogli su dozvoliti i 10 koncerata, ti tu nemas nikakvog prava odlucivanja.
-
last mohicans
#13029 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Oporavit će se trava, ako je podloga dobra, a stičem dojam da je u Gico jedva dočeko da nas suspenduje u startu. Čekam odgovor uhljupa Mandića.
-
Adobeg
#13031 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nema podrske u Mostaru odnekle treba poceti,ovako stanje koje u klubu i medju igracima je katastrofa,onaj ublehas mora pod hitno otici,mnogi vec godinama bojkotuju dolazak zbog njega a vole klub,moraju se hitni rezovi praviti,da ima obraza sam bi odstupio budi covjek priznaj ne znam i nadji nekog sposobnijeg,idi i ne okreci se... 
- Altsa
#13032 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
evo galast mohicans wrote: ↑06/08/2026 00:33 Oporavit će se trava, ako je podloga dobra, a stičem dojam da je u Gico jedva dočeko da nas suspenduje u startu. Čekam odgovor uhljupa Mandića.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/mandi ... /260807070
-
elcaliente
#13033 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moze li se makar igrati na male?
- Thorgerson
#13034 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Iskreno ova Mandiceva patetika malo ide na zivce. 200.000 ljudi je vrsljalo po stadionu 3 dana po 5-6h. Skakalo, plesalo, hodalo.
Ne kontam ni njega, a ni upravu FKS. Ovo su morali znati jebote da ce se desiti. I trebali su ili utakmicu prolongirati ili traziti alternativu negdje blize i odmah to najaviti savezu.
Ovako doveli ljude da pogledaju teren ni opusci se jos nisu ugasili na stadionu. Naravno da nece valjat qrcu.
Ne kontam ni njega, a ni upravu FKS. Ovo su morali znati jebote da ce se desiti. I trebali su ili utakmicu prolongirati ili traziti alternativu negdje blize i odmah to najaviti savezu.
Ovako doveli ljude da pogledaju teren ni opusci se jos nisu ugasili na stadionu. Naravno da nece valjat qrcu.
-
Adobeg
#13035 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma ovo je sve srocio i napisao neki njegov savjetnik,nema ovdje njegove emocije ni trunku,ovo me nije dodirnulo ni trunku dnevno politicka obavijest.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#13036 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Naravno da je gico jedva docekao, poslao Brkovica juniora i onog hrvata da ocjenjuju teren.
Evo imate na Mandicevom profilu ono sto Alaim govori i fino covjek pokazuje.
Teren nije uopste u losem stanju, ali jbg kadija ti sudi katija te tuzi.
Nego hoce li Horde poceti biti navijaci ili grupa pisaca saopstenja koja je pocela i utakmice da izbjegava?!
Uspjeli su da izgube bilo kakv uticaj u gradu a kurce se prema klubu bez da ikad upale jednu gangliju prije nego nesta napisu.
Oni koji nam rade o glavi kluba uredno dolaze na posao na Ali Pasino polje a oni se bave trivijalnim stvarima i bjezanjem od manijaka.
Evo imate na Mandicevom profilu ono sto Alaim govori i fino covjek pokazuje.
Teren nije uopste u losem stanju, ali jbg kadija ti sudi katija te tuzi.
Nego hoce li Horde poceti biti navijaci ili grupa pisaca saopstenja koja je pocela i utakmice da izbjegava?!
Uspjeli su da izgube bilo kakv uticaj u gradu a kurce se prema klubu bez da ikad upale jednu gangliju prije nego nesta napisu.
Oni koji nam rade o glavi kluba uredno dolaze na posao na Ali Pasino polje a oni se bave trivijalnim stvarima i bjezanjem od manijaka.
- van Basten
#13037 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mandićevo saopštenje je šupačko. Pokušava skinuti metu sa sebe i direktno je ponudio drugu. Džemiđić je idealan izbor, jer zna da ga raja ne mirišu i da ga (s pravom) smatramo izdajnikom i poltronom. Pa ko veli, neka na njega malo galame. Ja se mogu složiti da za ovaj cirkus sa igranjem domaće tekme u Mostaru ima krivice i u savezu i u klubu, ali ipak je općina najodgovornija za to i ona treba da odgovara za ovu situaciju. I finansijski i populistički. Prvo je bila priča da travnjaku neće biti ništa jer ide mega giga turbo blabla zaštita, pa kad je ipak uništen travnjak onda kao saniraće ga preko noći. How yes no
-
mond
#13038 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Upravu su da se klub treba malo više angažovati oko Koševa, al nek se i sjever zapita tj pogleda u ogledalo. Svako malo neki bojkoti i mjaukanja a ne mogu petsto ljudi za kop naći. Skoro nikakav ugled nemaju među nama "civilima" a trebamo jedni drugima. Valjda nadođu
- Logovan
#13039 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nekad je bolje ne pisati ništaAltsa wrote: ↑07/08/2026 11:49evo galast mohicans wrote: ↑06/08/2026 00:33 Oporavit će se trava, ako je podloga dobra, a stičem dojam da je u Gico jedva dočeko da nas suspenduje u startu. Čekam odgovor uhljupa Mandića.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/mandi ... /260807070
Sve je kod nas amazing job
-
ljubijankic
#13040 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kako može općina biti kriva? Njihov je stadion, valjda je za njih logično da ga što više izdaju. Da će podloga biti sjebana znalo se i ranije, da li je toliko sjebana da se ne može igrati pitanje je. Nije ni Merlin lud da dogovara zamjenu kompletnog terena zbog 3 koncerta, a ni općina nije toliko zaradila da može u vlastitoj režiji uraditi to. Naša je krivica što nemamo svoj stadion i što zavisimo od drugih.van Basten wrote: ↑07/08/2026 12:55 Mandićevo saopštenje je šupačko. Pokušava skinuti metu sa sebe i direktno je ponudio drugu. Džemiđić je idealan izbor, jer zna da ga raja ne mirišu i da ga (s pravom) smatramo izdajnikom i poltronom. Pa ko veli, neka na njega malo galame. Ja se mogu složiti da za ovaj cirkus sa igranjem domaće tekme u Mostaru ima krivice i u savezu i u klubu, ali ipak je općina najodgovornija za to i ona treba da odgovara za ovu situaciju. I finansijski i populistički. Prvo je bila priča da travnjaku neće biti ništa jer ide mega giga turbo blabla zaštita, pa kad je ipak uništen travnjak onda kao saniraće ga preko noći. How yes no
- luckylaka
#13041 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Izvinjavam se na upadu ali ne kontam zasto ovoliko prozivanje Mandica,tip je juce prozvao direktne krivce,utakmica se mogla igrati,klub koliko sam uprstio nije se zalio na odluku o suspenziji koja bi da je neko drugi izisao da pogleda stadion u sekundi bila ponistena.Na kakvim se oranicama igralo ovo je bilo spremno za utakmicu
-
Adobeg
#13042 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ti izgleda ne poznas dobro mandica,lik je obecavao kule i gradove da dodje na vlast,a stadion je tema nema sta nije obecavao,pere svoj obraz,da uvali druge a krivaca ima na sve strane.luckylaka wrote: ↑08/08/2026 13:06 Izvinjavam se na upadu ali ne kontam zasto ovoliko prozivanje Mandica,tip je juce prozvao direktne krivce,utakmica se mogla igrati,klub koliko sam uprstio nije se zalio na odluku o suspenziji koja bi da je neko drugi izisao da pogleda stadion u sekundi bila ponistena.Na kakvim se oranicama igralo ovo je bilo spremno za utakmicu
-
sanchopansa1
#13043 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Navijam za želju, čak sam vam i podosta željenih stikera polijepio po sjeveru za vrijeme koncerta, malo da vam začinim
, ali zajebanciju na stranu, ovo što je urađeno sa travnjakom je kriminalno. Ovako uništiti travnjak u koji su uloženi milioni, je za svaku osudu. Nebitno što sam željovac, to je moj grad, moj stadion i moj klub.
FK Sarajevo i CSR moraju Merlinu ispostaviti fakturu za novi travnjak jer od ovoga nema ništa. Vjerovatno je i drenaža oštećena, vodovodne instalacije za prskalice također, a ta famozna podloga još gore je napravila. Bukvalno su okviri od modula te podloge potonuli i utisnuli se u travnjak. Bolje bi stanje bilo da nisu stavljali nikakvu podlogu.
Ovo Merlin treba da plati sve. Koliko ga god volio, mora se znati odgovornost. On je birao Koševo, on je birao producente, osoblje, firme koje ce raditi organizaciju i on je najodgovorniji u lancu odgovornosti. Mogao je koncert održati na Babinom dolu koji ima kapacitet cca 500 hiljada ljudi i ne bi bilo potrebe za više koncerata, ili ispred vjecne, parlamenta, u Hrasnici na onom polju, u Butmiru na Hipodromu,…. i svi bi sretni.
Jebo ti to što govoriš da voliš ovaj grad, a istovremeno mu načiniš ogromnu štetu.
FK Sarajevo i CSR moraju Merlinu ispostaviti fakturu za novi travnjak jer od ovoga nema ništa. Vjerovatno je i drenaža oštećena, vodovodne instalacije za prskalice također, a ta famozna podloga još gore je napravila. Bukvalno su okviri od modula te podloge potonuli i utisnuli se u travnjak. Bolje bi stanje bilo da nisu stavljali nikakvu podlogu.
Ovo Merlin treba da plati sve. Koliko ga god volio, mora se znati odgovornost. On je birao Koševo, on je birao producente, osoblje, firme koje ce raditi organizaciju i on je najodgovorniji u lancu odgovornosti. Mogao je koncert održati na Babinom dolu koji ima kapacitet cca 500 hiljada ljudi i ne bi bilo potrebe za više koncerata, ili ispred vjecne, parlamenta, u Hrasnici na onom polju, u Butmiru na Hipodromu,…. i svi bi sretni.
Jebo ti to što govoriš da voliš ovaj grad, a istovremeno mu načiniš ogromnu štetu.
-
noviclan
#13044 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Upravo tako digni ogradu tri metra pjevaj ili u cevljanovicima dogovoriti sa gljivama ali samo da voda 0.25 ne bude petakasanchopansa1 wrote: ↑08/08/2026 18:22 Navijam za želju, čak sam vam i podosta željenih stikera polijepio po sjeveru za vrijeme koncerta, malo da vam začinim, ali zajebanciju na stranu, ovo što je urađeno sa travnjakom je kriminalno. Ovako uništiti travnjak u koji su uloženi milioni, je za svaku osudu. Nebitno što sam željovac, to je moj grad, moj stadion i moj klub.
-
F&N
#13045 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mi smo prosjecna ekipa ove lige. I to je to.
Mislim da nam je i trece mjesto bas uspjeh s ovom ekipom.
Da u startu razbijemo ikakve iluzije o bilo kakvim titulama, borbama za titulu ili bilo sta.
Mislim da nam je i trece mjesto bas uspjeh s ovom ekipom.
Da u startu razbijemo ikakve iluzije o bilo kakvim titulama, borbama za titulu ili bilo sta.
-
velaxsa
#13046 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Hajde bar smo odmah vidjeli na sta ce liciti ova sezona. Nema od ovog nista, svi to vidimo... štrumfovi se pametno rijesise brata ublehasa, nas ce ovaj ugasiti vremenom...ne pamtim da sam.gledao bezidejnije Sarajevo i vece bolikurce na terenu...
Last edited by velaxsa on 08/08/2026 23:25, edited 1 time in total.
-
F&N
#13047 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Cak i ona ekipa iz jeseni 2021. je bolja od ove.
-
last mohicans
#13048 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Čak i sa Mirzom i Dudićem smo igrali bolji fudbal. Mi kao da se trudimo sto vece parmake dovesti. Ako se ZZ brzo ne dozove, Homer ga mijenja. Nisam vjerovao da cu ovo reci, vjerujem da bi Cvitan bolje odradio ove jako lose utakmice.
-
last mohicans
#13049 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa sta bi sa Maminjosima, zar oni nisu slagali ekipu? Ovo kao da su se trudili sve antitalente dovesti.
-
mond
#13050 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mi izgleda prvo tražimo igrače sa manjkom inteligencije pa sve onda drugo.