Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja dobio 40 giga i 550 minuta.
Najvise sto sam ikad potrosio je 106 minuta i 7 i po giga.
I ovih 200 ce se ubudjat...
Mnogo vise bih cijenio paket sa duplo manje svega, a da je bar 5 maraka jeftiniji.
drug_profi wrote: ↑03/08/2026 16:30
Ja dobio 40 giga i 550 minuta.
Najvise sto sam ikad potrosio je 106 minuta i 7 i po giga.
I ovih 200 ce se ubudjat...
Mnogo vise bih cijenio paket sa duplo manje svega, a da je bar 5 maraka jeftiniji.
Ti ko ja, 100 GB dosta za cijelu godinu. Mogu do 10 giga potrositi samo kad je kako prvenstvo, europe ili world. Onda idu utakmice na web moja tv i ko eto izguram na cenera.
U okviru modernizacije mreže i efikasnijeg korištenja radiofrekvencijskog spektra, 1. oktobra 2026. godine započet ćemo postepeno gašenje 3G mreže. Radiofrekvencijski resursi koji su se koristili za 3G mrežu usmjerit će se na dodatno proširenje kapaciteta i unapređenje kvaliteta 4G/4G+ mreže, čime ćemo korisnicima omogućiti još bolje mobilno iskustvo. 2G mreža ostaje aktivna i nastavlja s radom.
Sanjarko wrote: ↑04/08/2026 08:23
Jedva mamu prijavi na BH telekom aplikaciju. Nekakva greška bila, a srećom password sam zapisao i to 2, stari password radi, novi neće nešto.
Sanjarko wrote: ↑04/08/2026 08:23
Jedva mamu prijavi na BH telekom aplikaciju. Nekakva greška bila, a srećom password sam zapisao i to 2, stari password radi, novi neće nešto.
Snimljeno je sve bilo, ali džabe.
promjeniš password za 3 sec. i riješiš problem.
Ma stari password radi, proradilo je, ali čudna greška i bug, radilo ok sve normala prije oko mjesec dana, i najednom ne, pisalo oops došlo je do greške.
Novi račun, stari problemi ostaju. Ponovo nije obračunat bonus plus. Više i ne znam koji put. Nekako im novi sistem radi tako da sve ostalo obračunava bez greške a jedino ovaj popust nekako više puta izostavlja. Baš ima neki bug opasan.
kao_kaoty wrote: ↑06/08/2026 08:46
nije to bug vec feature.
Naravno da je feature, ovo bug je bila ironija. Kako god bilo otišla je reklamacija pa vidjeti ćemo. Ali najbolja fora je što odgovor na reklamaciju stiže poštom
benzapen wrote: ↑06/08/2026 07:41
Novi račun, stari problemi ostaju. Ponovo nije obračunat bonus plus. Više i ne znam koji put. Nekako im novi sistem radi tako da sve ostalo obračunava bez greške a jedino ovaj popust nekako više puta izostavlja. Baš ima neki bug opasan.
Ovo ti ne obračunava zbog Zakona o zaštiti ličnih podataka...Kad je stupio na snagu prošle godine, slali su linkove za aktiviranje Bonus Plusa, gdje si prije aktivacije trebao poklikat sve ponuđene opcije o ličnim podacima da ti obrađuje Telecom da bi ti aktivirali uslugu.
Ako si izostavio ijednu dešava ti se taj problem koji imaš.
U biti u reklamaciji im trebaš zaprijetiti Agencijom za zaštitu ličnih podataka jer nisu jasno naznačili pri tom prihvaćanju uslova kako se to odražava na aktivaciju usluge i da te ne mogu zakidati za popuste zbog njihovih formalnosti i obaveza po zakonu...
gidra wrote: ↑10/07/2026 14:56
@ing-ecc
Kad će optika na malti biti u funkciji, sve završeno prije 4-5 mjeseci usli u haustor i nidje nikoga, tehnički prijem mreže ili?
evo krenulo je, konačno idu prvi korisnici u stometarci na FTTH
Ovo ti ne obračunava zbog Zakona o zaštiti ličnih podataka...Kad je stupio na snagu prošle godine, slali su linkove za aktiviranje Bonus Plusa, gdje si prije aktivacije trebao poklikat sve ponuđene opcije o ličnim podacima da ti obrađuje Telecom da bi ti aktivirali uslugu.
U biti u reklamaciji im trebaš zaprijetiti Agencijom za zaštitu ličnih podataka jer nisu jasno naznačili pri tom prihvaćanju uslova kako se to odražava na aktivaciju usluge i da te ne mogu zakidati za popuste zbog njihovih formalnosti i obaveza po zakonu...
mislim da nije u pitanju priča o evidentiranju bonusa nego aktivacija već evidentiranih bonus bodova. On ima nakupljenih bonus bodova ali nema popusta na računu
mislim da nije u pitanju priča o evidentiranju bonusa nego aktivacija već evidentiranih bonus bodova. On ima nakupljenih bonus bodova ali nema popusta na računu
Da pojasnim. Bodovi su skinuti, ali nije evidentirano na računu. Sve je aktivno što se tiče bonus plus programa. Provjereno. Kad se desilo isto s prošlim računom, tad su me zvali i rekli da platim puni iznos pa će se to smanjiti na slijedećem računu. I dođe jučer novi račun, kad opet isto sranje. Pošto je račun poprilično veliki, ima dosta i bodova. I onda je besmisleno čekati nekakav kraj godine, a i ne želim. Pogotovo sad kad vidim šta rade. Proteklim godinama nisu se nikad dešavale te stvari, sve je funkcionisalo kao sat. I do ovog računa sam mislio da je možda stvarno riječ o greškama u novom programu, itd, itd. Međutim sad već mislim da se radi namjerno. Razvlači tako do kraja godine i onda s novom godinom, resetuj sve na 0 i pojeo vuk magarca. Nekad davno sam imao s njima već ovakvih problema oko nekih fantomskih stavki na računu, pa smo prošli taj sav žalbeni postupak. Izgleda da idemo sad sve ponovo isto.
tokio25 wrote: ↑06/08/2026 10:06
on svaki mjesec bodove obracunava kao popust?
zar nije lakse na kraju godine zadnja 2 mjeseca ako ima previse bodova obracunati i odbiti od racuna?