Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prijatelju to mjesto (Spazio Roof Garden) je fine dining i tu placas mjesto, ambijent, lokaciju, lifestyle - hrana je vise estetski dozivljaj nego potreba da se "najedes" - Hvala Bogu da ta mjesta postoje da mogu svoju bolju polovicu da izvedem, pocastim i poklonim lijepo vrijeme ne brineci za "koliko kosta" nego da jednostavno uzivam.
Skupo? Nemas pare? > pa brate ima mujagic, ima na kraju krajeva radnja (sto moras jesti vani).
To je paradoks Bosne: hocemo kapitalizam u vidu izbora i kvaliteta ali da je i dalje socijalizam po pitanju cijena. Nema toga.
TVOJA je obaveza da sebi napravis/omogucis standard koji zelis da zivis - a ne neke imaginarne "drzave".
pepeljara wrote: ↑05/08/2026 11:05
Bosna je trenutno jedno od najskupljih mjesta na laneti. Dosegli sko da nam pizza kosta mozda najskuplje na planeti cestitam nam sto smo dosli do momenta da imamo taj lvl
Poskupo..
Znas li da li nude bezglutensku varijantu?
Jel iko spomenuo vrstu lokacije?
Mozda da vidite sta je tema ovog threada?
Ako vama ima logike da je u ovakvoj drzavi samovakvim
Primanjima nalno danluduju cijene koje su bara bara sa recimo elitnim destinacijama aferim onda
Lokacija top, cijene pariske - za BH uslove bas preskupo.
made_in_sarajevo wrote: ↑05/08/2026 13:01
sve je meni uredu ali da margaritu naplatis 19KM to je vec ono preseravanje tesko da je ne znam kakva lokacija i lokal
Truba wrote: ↑05/08/2026 13:44
meni je zločin 8 km za onaj podzubni zalogaj od hambaša u zmaju u titovoj
iako je bilo na tuđi račun nikad neću prežalit te pare
ukusno je to sve super al mi treba barem 4 takva da se najedem
Toto zakon 6 KM, mada se sjećam kad je bio tri marke
pepeljara wrote: ↑05/08/2026 12:44
Jel iko spomenuo vrstu lokacije?
Mozda da vidite sta je tema ovog threada?
Ako vama ima logike da je u ovakvoj drzavi samovakvim
Primanjima nalno danluduju cijene koje su bara bara sa recimo elitnim destinacijama aferim onda
Lokacija top, cijene pariske - za BH uslove bas preskupo.
zamisli neko bezobrazan i u bosni prodaje tako skupi porsche....
Truba wrote: ↑05/08/2026 13:44
meni je zločin 8 km za onaj podzubni zalogaj od hambaša u zmaju u titovoj
iako je bilo na tuđi račun nikad neću prežalit te pare
ukusno je to sve super al mi treba barem 4 takva da se najedem
Kakvu sam ja pljesku jucer platio 18km, nisam mogao spavati koliko mi je zao para. Ljudi zgnjecili dva cevapa i napravili pljesku, 2mm debela.
primjetno je da sto su cijene veće, restorani i kafane su puniji. metropolis kugla sladoleda 4,5 KM. radije cu dodati par km i kupiti kutiju quatro sladoleda i jesti ga 3 dana.