Ima tablice, ali ih je skinuo vlasnik
Na jednoj od slika na CH se vide
Ima tablice, ali ih je skinuo vlasnik
Hvala za info...mali_balon wrote: ↑04/08/2026 16:43 Nije za crne hronike, ali jedna je od najcitanijij tema pa da vas upozorim da ne.bi ovdje citali o vama.
Dakle raskrsnica, kod Brkic petrola, alipasino vojnicko tacnije semafor na.istoj,
Ko je ikad isao sa Dobrinje i na toj raskrsnici skretao za Vojnicko I cekao zeleno, zna kada se upali zeleno za skretanje za Vojnicko, zeleno iz suprotnog.smjers se pali nekoliko sekundi kasnije...tj vi ste u stanju da skrente prije nego se ovima odozdo upali zeleno......e sada se vise ne pali ranije tj njima.kasnije, sada se u oba pravca upali zeleno u isto vrijeme
Tako obraitite paznju da ne bi bilo belaja....
Hvala na infu, uvjek mogla tri auta komotno proci.mali_balon wrote: ↑04/08/2026 16:43 Nije za crne hronike, ali jedna je od najcitanijij tema pa da vas upozorim da ne.bi ovdje citali o vama.
Dakle raskrsnica, kod Brkic petrola, alipasino vojnicko tacnije semafor na.istoj,
Ko je ikad isao sa Dobrinje i na toj raskrsnici skretao za Vojnicko I cekao zeleno, zna kada se upali zeleno za skretanje za Vojnicko, zeleno iz suprotnog.smjers se pali nekoliko sekundi kasnije...tj vi ste u stanju da skrente prije nego se ovima odozdo upali zeleno......e sada se vise ne pali ranije tj njima.kasnije, sada se u oba pravca upali zeleno u isto vrijeme
Ma.kontam da mi se nije ucinilo ili da je u pitanju ta adaptivni sqibrqcaj jbga....eto ako naletis obrati paznju ja bi volio da sam Sanjay jer kako kazes mogla vaza tri auta proci ovako moras cekat ili da svi prodju ili crveno, a u tom krecu ovi sa alipasina I vojnickognepass1 wrote: ↑04/08/2026 18:16Hvala na infu, uvjek mogla tri auta komotno proci.mali_balon wrote: ↑04/08/2026 16:43 Nije za crne hronike, ali jedna je od najcitanijij tema pa da vas upozorim da ne.bi ovdje citali o vama.
Ja sam mladu malo preslušao, onda kad je mater stala sina žaliti, a sjedi sa mrskom snahom ko najboljom havericom, udunuo, poslije malo pročitao, mozak me zabolio.Dilibus wrote: ↑04/08/2026 11:00Izgleda da pokusavaju biti nesto ala Kurir i Informer iz Srbije.gold'n'brown wrote: ↑04/08/2026 10:23 Ja se samo pitam, moze li ovaj Avaz otici nize od ovoga sto radi? Ovaj nivo lesinarstva i senzacionalizma je stvarno rijetko vidjen. FUJ.
Živo me zanima ko je koga ovdje uradio.
mozda ga je i mlada zbola ,pa babo preuzeo na sebe...ko ce znat...last mohicans wrote: ↑04/08/2026 18:25
Ja sam mladu malo preslušao, onda kad je mater stala sina žaliti, a sjedi sa mrskom snahom ko najboljom havericom, udunuo, poslije malo pročitao, mozak me zabolio.Kako ih nije stid ono objaviti, jedan noz, uzo zet, reko j....t ce im majku, onda se otimali za noz,pa ga babo slučajno zbo s drugim nozem, pa ko u Saving Private Ryan mu drzo ranu, nije popustio ni kad su mrski nacisti-čitaj policajci došli, do kraja mu davao suport..ne mogu vise kao Đuro u skeču, pustite me
Gdje mi zivimo..
Dok sam tamo zivio svaki dan skretao, sad ako idem u penny, ali pojebali su dobro te semafore. Nista niscim. Danas bas bila autoskola a ja isao pravo, i treba da skrene naka dostava iza njega sjela na trubu a autoskola ne skrece. Jbg ja vec bio otisao.mali_balon wrote: ↑04/08/2026 18:23Ma.kontam da mi se nije ucinilo ili da je u pitanju ta adaptivni sqibrqcaj jbga....eto ako naletis obrati paznju ja bi volio da sam Sanjay jer kako kazes mogla vaza tri auta proci ovako moras cekat ili da svi prodju ili crveno, a u tom krecu ovi sa alipasina I vojnickognepass1 wrote: ↑04/08/2026 18:16Hvala na infu, uvjek mogla tri auta komotno proci.mali_balon wrote: ↑04/08/2026 16:43 Nije za crne hronike, ali jedna je od najcitanijij tema pa da vas upozorim da ne.bi ovdje citali o vama.
Ma gore od ikakve sapunice i da ti portali ovo prenose, kao da nam nije dovoljno svakodnevnih cirkusa. Pokusaj pranja babe i sina. Utvrdit ce sud prema dokazima, a mogu do sutra kenjat ovim nebulozama.bitanga_sa_otesa wrote: ↑04/08/2026 18:30mozda ga je i mlada zbola ,pa babo preuzeo na sebe...ko ce znat...last mohicans wrote: ↑04/08/2026 18:25
Ja sam mladu malo preslušao, onda kad je mater stala sina žaliti, a sjedi sa mrskom snahom ko najboljom havericom, udunuo, poslije malo pročitao, mozak me zabolio.Kako ih nije stid ono objaviti, jedan noz, uzo zet, reko j....t ce im majku, onda se otimali za noz,pa ga babo slučajno zbo s drugim nozem, pa ko u Saving Private Ryan mu drzo ranu, nije popustio ni kad su mrski nacisti-čitaj policajci došli, do kraja mu davao suport..ne mogu vise kao Đuro u skeču, pustite me
Gdje mi zivimo..
Meni nije smijesno. Vidis da je covjek zaista pokusao kucu napraviti. Ima cak i biljke kao ukras. Rekla bih i krevet za psa/macku. Ovo ie neka izgubljena, dobra dusa. U danasnjem svijetu idiota ovo je vjerovatno COVJEK
ok izvinjavam se na mom grubom osvrtu,nece se ponoviti vise
Nekako mi teorija @tokio25 najvise pije vodeDonieBrasco wrote: ↑04/08/2026 18:26Živo me zanima ko je koga ovdje uradio.
Peugeot ostao bez oba zadnja tocak.![]()
za tebe je aqua park tukonektovan wrote: ↑04/08/2026 18:09Hvala za info...mali_balon wrote: ↑04/08/2026 16:43 Nije za crne hronike, ali jedna je od najcitanijij tema pa da vas upozorim da ne.bi ovdje citali o vama.
Tako obraitite paznju da ne bi bilo belaja....![]()
Ma nemoj me pogresno shvatiti.. jednostavno kada vidis ovako nesto pomislis da je to nekada bio funkcionalan covjek. Jer oni koji “don’t give abitanga_sa_otesa wrote: ↑04/08/2026 18:48ok izvinjavam se na mom grubom osvrtu,nece se ponoviti vise![]()
pa to je jedino nekako i moguceMinistarKulture wrote: ↑04/08/2026 18:50Nekako mi teorija @tokio25 najvise pije vodeDonieBrasco wrote: ↑04/08/2026 18:26Živo me zanima ko je koga ovdje uradio.
Peugeot ostao bez oba zadnja tocak.![]()
moimoi wrote: ↑04/08/2026 18:40Meni nije smijesno. Vidis da je covjek zaista pokusao kucu napraviti. Ima cak i biljke kao ukras. Rekla bih i krevet za psa/macku. Ovo ie neka izgubljena, dobra dusa. U danasnjem svijetu idiota ovo je vjerovatno COVJEK