Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

made_in_sarajevo

#63851 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by made_in_sarajevo »

LSD wrote: 01/08/2026 18:33
made_in_sarajevo wrote: 01/08/2026 18:22 Ja ne glasam za njih niti sam kad glasao ga bosnjake. Jebem i njih i srbe i hrvate sve kolektivno sa merakom. Nego se kleberis vazda, ovi ne valjaju, ali nikad odgovora zasto.

Kako sam rekao, trojci guzicu da ljubis radi tvog kluba i stadiona
Ljubi i ti guzove Dodiku :kiss: koji je preko svog sestrica Vice tvom klubu namjestio titulu i kup.

Kad vec toliko insistiras na toj nenomalnoj klupskoj raspravi na ovoj temi :-)
Opet mislis na vicu koji je i zelju spasavao vise puta. Ipak te sve trojci vodi ali razumijem da od sebije ne smijes drugacije. Inace juzna strana po islamu odabrana krece u kazneni pohod.

Samo sda
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#63852 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by _BataZiv_0809 »

Seawolf wrote: 01/08/2026 18:48
mishic wrote: 01/08/2026 18:38 "Rezultat odlazeće vlasti: Mandat koji su pojele svađe i blokade"

Samo još jedna potvrda da kada misliš da si vidio najgore što postoji
na kraju ipak shvatiš da i od toga ima i može biti još gore.
Pa eto, kada SBB napravi veliki come back u sve nivoe vlasti, nakon opštih izbora u oktobru ove godine, sve će opet biti manje gore od onoga za šta si shvatio da je još gore od najgoreg što si mislio da postoji.
Ovo je Avazov repost Avde, nije njihov tekst. Mislis da Avazovi novinari znaju sta je korifej.
Seawolf

#63853 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Seawolf »

_BataZiv_0809 wrote: 01/08/2026 19:12
mishic wrote: 01/08/2026 18:38 "Rezultat odlazeće vlasti: Mandat koji su pojele svađe i blokade"

Samo još jedna potvrda da kada misliš da si vidio najgore što postoji
na kraju ipak shvatiš da i od toga ima i može biti još gore.
Pa eto, kada SBB napravi veliki come back u sve nivoe vlasti, nakon opštih izbora u oktobru ove godine, sve će opet biti manje gore od onoga za šta si shvatio da je još gore od najgoreg što si mislio da postoji.
Ovo je Avazov repost Avde, nije njihov tekst. Mislis da Avazovi novinari znaju sta je korifej.
U pravu si.

I ja sam skontao da su u ovoj predizbornoj kampanji i Avaz i Faktor i Stav, postali ovlašteni distributeri Istraginih tekstova.

A Istraga je generalni zastupnik za BiH, firme sa Zvezdare.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#63854 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by _BataZiv_0809 »

Seawolf wrote: 01/08/2026 19:19
_BataZiv_0809 wrote: 01/08/2026 19:12
U pravu si.

I ja sam skontao da su u ovoj predizbornoj kampanji i Avaz i Faktor i Stav, postali ovlašteni distributeri Istraginih tekstova.

A Istraga je generalni zastupnik za BiH, firme sa Zvezdare.
I odgovor tacka ba.
Iako su oni uradili necuvenu stvar, nesto od cega Avdi dupence i dalje bridi-zovnuli Konakovica u goste :lol:
pemanapemani

#63855 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by pemanapemani »

pepeljara wrote: 01/08/2026 18:57 ja sam isto samo za rad. Trojku ne mirisem i ne smrdim, ali brate manje govna smrde od SDA sto bi rekli uzimati samo onaj ko daje rezultate.

Kad bi ljudi sjeli malo sa sobom sabrali i skontali zbog cega za nekog glasaju.
Pusti zasto ne bi za nekog, nacicemo 1000 razloga zasto ne glasati za bilo koju politicku stranku, ali zasto glasati ?
Eto ja prvi naprimjer gledam sta je ko uradio, obzirom da sam u KS pored silnih ublehaskih poteza kao sto su most, radiceva, kruzni tok i slicno uradjeno je metar stvari za koje prije 5 godina mislio sam da nikad nec biti uradjene. Hej 30 godina 0 je uradjeno, fuckin 0 i imamo neke pomake a opstrukcije sa svih strana..

Gledajmo u tom smjeru, ne branim nikog samo gledam realne rezultate za bolje meni, mojima, nama..
:thumbup:
pemanapemani

#63856 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by pemanapemani »

Jebi ga, samo redukcija vode, ne treba nista drugo.

Ali dzaba.
pepeljara

#63857 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by pepeljara »

Na drzavnom i federalnom nivou imas politike koje ne zele da BiH napreduje. To smo vidjeli 30 godina uz slogan - samo nek se ne puca :D
Sto vishe price - mrzimo se u tim "30 godina" smo.
Kod mene ne pije vode.. al torabi politika fercera ocigledno jos uvijek.

Nije bitno sta valja, nego hejtaj sve bez ijednog konkretnog prijedloga za unaprijedjenje, rezultata i sl.

Samo :bih:
pemanapemani

#63858 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by pemanapemani »

pepeljara wrote: 01/08/2026 21:00 Na drzavnom i federalnom nivou imas politike koje ne zele da BiH napreduje. To smo vidjeli 30 godina uz slogan - samo nek se ne puca :D
Sto vishe price - mrzimo se u tim "30 godina" smo.
Kod mene ne pije vode.. al torabi politika fercera ocigledno jos uvijek.

Nije bitno sta valja, nego hejtaj sve bez ijednog konkretnog prijedloga za unaprijedjenje, rezultata i sl.

Samo :bih:
:thumbup: :bih:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#63859 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by _BataZiv_0809 »

Pa sjetite se samo na ovoj temi sladostrasnih postova o kraju drzave od nominalno proBiH forumasa.

Tako i politike kojima je draze zayebat trenutnu vlast u kojoj njihova stranka ne participira po cijenu napretka drzave.
pemanapemani

#63860 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by pemanapemani »

_BataZiv_0809 wrote: 01/08/2026 23:11 Pa sjetite se samo na ovoj temi sladostrasnih postova o kraju drzave od nominalno proBiH forumasa.

Tako i politike kojima je draze zayebat trenutnu vlast u kojoj njihova stranka ne participira po cijenu napretka drzave.
Vecina to ocito voli, ne znam kako drugacije objasniti.

Za mene je trojka, uz hiljadu nedostataka, evolucijska stepenica.
Na kraju krajeva i pokazatelj da su Bosnjaci i nas malo ostalih, politicki stepenicu iznad vecine S i H.

Ali jok, sjebi sve i ugledaj se na velikosrbe i velikohrvate. :-)
atmel

#63861 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by atmel »

pemanapemani wrote: 01/08/2026 23:36
_BataZiv_0809 wrote: 01/08/2026 23:11 Pa sjetite se samo na ovoj temi sladostrasnih postova o kraju drzave od nominalno proBiH forumasa.

Vecina to ocito voli, ne znam kako drugacije objasniti.

Za mene je trojka, uz hiljadu nedostataka, evolucijska stepenica.
Na kraju krajeva i pokazatelj da su Bosnjaci i nas malo ostalih, politicki stepenicu iznad vecine S i H.

Ali jok, sjebi sve i ugledaj se na velikosrbe i velikohrvate. :-)
:thumbup:
drug_profi

#63862 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by drug_profi »

pemanapemani wrote: 01/08/2026 23:36 Na kraju krajeva i pokazatelj da su Bosnjaci i nas malo ostalih, politicki stepenicu iznad vecine S i H.
To je kod Bošnjaka (i Bosanaca logično) izgleda nekako u odgoju ili DNA.
Samo se bojim da će ispiranje mozgova (ili mozaka) donijeti generacije koje će biti sličnije svom susjedstvu nego samim sebi.

Tolerancija je ovdje vrlina i nauk koji ti roditelji prenose i njemu te uče.

Ako će doći svijet u kojem je to mana, onda radije umrijeti sa tom manom, nego preživjeti i izgubiti je.
pemanapemani

#63863 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by pemanapemani »

drug_profi wrote: 02/08/2026 00:53
pemanapemani wrote: 01/08/2026 23:36 Na kraju krajeva i pokazatelj da su Bosnjaci i nas malo ostalih, politicki stepenicu iznad vecine S i H.
To je kod Bošnjaka (i Bosanaca logično) izgleda nekako u odgoju ili DNA.
Samo se bojim da će ispiranje mozgova (ili mozaka) donijeti generacije koje će biti sličnije svom susjedstvu nego samim sebi.

Tolerancija je ovdje vrlina i nauk koji ti roditelji prenose i njemu te uče.

Ako će doći svijet u kojem je to mana, onda radije umrijeti sa tom manom, nego preživjeti i izgubiti je.
Jebi ga, 30 u kusur godina ti seru da je to mana i da si manje vrijedan.
Onda ti i "tvoji" govore da je to mana.

I sta da covjek misli?
Ispada da za ideale ginu budale i da su ljudi izgubili zivote za neku stvar.
palermo

#63864 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by palermo »

Samo saburom I demokracijom.udaratii po glavi neprijatelje drzave.
pepeljara

#63865 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by pepeljara »

samo se prisjetimo zadnjih spinova oko helikoptera koji je mozda top model vrhunac tehnologije danasnjice i mi ga imamo, mozda najbolji heli na balkanu, ali jok opozicija umjesto da kaze " de nabavite mozda za gasenje de i to, super je ovo" ne, to odmah hejt sto ga imamo :D

30 godina vladas i nemozes fucking novo nista da kupuis, a sjetimo se nikad vishe para nije uslo nego poslije rata, a i danas imas je...e fasade koje padaju po gradu...

Da, treba kritikovati uz prijedloge da se unaprijedi, ja sam u lokalnoj zajednici smarao smarao i nesto sam unaprijedio svojim prijedlozima, nisam pljuvao...
Isto kao i sa smecem, ako ne bacamo smece okolo nego u kantu bit ce ga dosta manje, a imam osjecaj da ono. - vidi drugi bacaju pa i ja cu..

Fakat imamo jednu zemlju treba da je gradimo i rastemo dalje. Imamo i te politike kojima ocigledno godi da nije ovdje top, jer kad udjemo u EU bit ce veselo za dosta njih... :bih:
Last edited by pepeljara on 02/08/2026 09:02, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#63866 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by _BataZiv_0809 »

Na tviteru neko objavio sliku trojkasa SA NABAVLJENIM HELIKOPTEROM u pozadini i ide tvit: pa po cemu su to oni bolji od SDA :lol:
pepeljara

#63867 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by pepeljara »

od muke :thumbup: :bih: :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#63868 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by _BataZiv_0809 »

Taj rad:

Image

@tramvajtrojka :lol:
tramvajtrojka

#63869 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tramvajtrojka »

_BataZiv_0809 wrote: 02/08/2026 09:34 Taj rad:

Image

Ako ima veceg stakora od njega i njegove zenturace koja glumi borca protiv kapitalizma dok su oboje na njemačkom NVO platnom spisku :lol: :mrgreen:

On satro ekolog a ona za proletarijat i iskop uglja :mrgreen:

Image

ona je bila organizator svakog retardiranog protesta od predsjedništva i lupanja od serpe do WTC-a ona je jos bolesnija od njega kad pročitas njezine stavove vidis koliko je to bolesna zena
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: 508 SW

#63870 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by sime_cipol »

tramvajtrojka wrote: 02/08/2026 11:38
_BataZiv_0809 wrote: 02/08/2026 09:34 Taj rad:

Image

Ako ima veceg stakora od njega i njegove zenturace koja glumi borca protiv kapitalizma dok su oboje na njemačkom NVO platnom spisku :lol: :mrgreen:

On satro ekolog a ona za proletarijat i iskop uglja :mrgreen:

Image

ona je bila organizator svakog retardiranog protesta od predsjedništva i lupanja od serpe do WTC-a ona je jos bolesnija od njega kad pročitas njezine stavove vidis koliko je to bolesna zena
Garant ova sa crvenim salom. Pa vidis na faci da nije u vinklu :lol:
Casual's

#63871 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Casual's »

Zbog cega se na najvecem internet portalu u Bosni i Hercegovini skoro nikako ne spominju napadi na zastavu republike Bosne i Hercegovine, pa i same Bosne i Hercegovine (napad od jucer)? Zbog cega se cijenjeni ministar Isak Ramo ne oglasava? Zbog cega se cijenjeni djelitelj diplomatskih pasosa ne oglasava?
made_in_sarajevo

#63872 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Casual's wrote: 02/08/2026 14:06 Zbog cega se na najvecem internet portalu u Bosni i Hercegovini skoro nikako ne spominju napadi na zastavu republike Bosne i Hercegovine, pa i same Bosne i Hercegovine (napad od jucer)? Zbog cega se cijenjeni ministar Isak Ramo ne oglasava? Zbog cega se cijenjeni djelitelj diplomatskih pasosa ne oglasava?
Cekaju zahiragica da je odbrani, javno je govorio da stoji na karambolci babovine.
bosanski__

#63873 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by bosanski__ »

Imaš ona tri poznata analitičara, novinara, profesora, to je onaj jahja muhasilović ,to je Sead Numanović i to je treći ne mogu se sjetim imena, čovek iz Sandžaka predsednik američko- bosanske inicijative.

Sad ti oni svi pričaju kako je trojka predala sve kadrove snsd-u i hdz-u , kako su izdali BiH isl., HDZ sve drži u federaciji isl.

Jesu li oni SDA ,kupljeni ili kako to objašnjavate ?
made_in_sarajevo

#63874 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

bosanski__ wrote: 02/08/2026 16:22 Imaš ona tri poznata analitičara, novinara, profesora, to je onaj jahja muhasilović ,to je Sead Numanović i to je treći ne mogu se sjetim imena, čovek iz Sandžaka predsednik američko- bosanske inicijative.

Sad ti oni svi pričaju kako je trojka predala sve kadrove snsd-u i hdz-u , kako su izdali BiH isl., HDZ sve drži u federaciji isl.

Sta im je to predato da vec ranije nisu imali? Jel mozes napraviti vlast na federaciji i drzavi bez njih, pa ne mozes ali nema sanse da ih zaobidjes bez blokade i svakodnevnog sranja. Dalje otkako js trojka tu svake godine je drzavni budzet usvojen, dok su prije godinama na onom tehnickom bili. Ma u biti sta im je to dato, a da vec nemaju od ranije
drug_profi

#63875 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by drug_profi »

bosanski__ wrote: 02/08/2026 16:22 Sad ti oni svi pričaju kako je trojka predala sve kadrove snsd-u i hdz-u , kako su izdali BiH isl., HDZ sve drži u federaciji isl.

Ja mislim da svako ko nije lijen može guglanjem utvrditi istinu.

A šta ja mislim? Mislim da im Trojka nije dala koliko su htjeli i mislili da treba da dobiju.

Svi mi zapravo mislimo da je Trojka mogla dati više svima nama, ali ima nešto i u objektivnim okolnostima pored manjka sposobnosti.

Svako ko nema memoriju zlatne ribice, i ko zna da gugla, ustanovice lako da je Trojka evolucijski iskorak iznad SDFAZABIH
Post Reply