Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Montana1 wrote: ↑31/07/2026 15:20
btw zasto postoji ova tema sa ovim naslovom kad postoji tema "politicko desavanje u BiH". od kad to manji entitet nije BiH??
I meni je ovo zanimljivo i razumijem dešavanja u Srbiji ili dešavanja u Hrvatskoj jer su druge države pa i ovo baca kao da je bosanski entitet RS tamo neka država.
A reakcija iz Sarajeva na dešavanja u sjeveroitočnoj Bosni, kako to voli da kaže Čanak, su ono više reda radi. Svi nešto govore pa de da i ja jednu kažem. Tanko skroz pa zbog toga možemo sutra očekivati da će radnici Memorijalnog centra početi plaćati kazne kao što mora neko ko pronese kroz taj dio Bosne prvu zastavu ove države. Oni nenormalnost sve više prevode u normalnost jer su reakcije sterilne.
btw zasto postoji ova tema sa ovim naslovom kad postoji tema "politicko desavanje u BiH". od kad to manji entitet nije BiH??
I meni je ovo zanimljivo i razumijem dešavanja u Srbiji ili dešavanja u Hrvatskoj jer su druge države pa i ovo baca kao da je bosanski entitet RS tamo neka država.
Po stoti put. Imamo teme o vladi FBiH (koja je dio BiH), imamo politicke teme po kantonima, pa tako imamo i temu o manjem entitetu, cisto kao politickom subjektu. Tema je na pdf BiH, ne svijet, ne vidim u cemu je problem…
Po stoti put. Imamo teme o vladi FBiH (koja je dio BiH), imamo politicke teme po kantonima, pa tako imamo i temu o manjem entitetu, cisto kao politickom subjektu. Tema je na pdf BiH, ne svijet, ne vidim u cemu je problem…
naravno da ti to ne razumijes, niko i ne ocukuje to od trojkinih botova. slika i prilika.
SmokingMan wrote: ↑01/08/2026 00:55
Pravda za Firentinsku republiku.
Hej svaka zastava u Europi ima ljiljane. Ljiljan kao simbol dosta rasprostranjen bio i sada je. Onda i naših princeza bilo udato po Europi dosta za razne i moćne tada vladare.
Ali to su druge historijske teme.
Last edited by Sanjarko on 01/08/2026 13:21, edited 1 time in total.
Hej svaka zastava u Europi ima ljilane. Ljiljan kao simbol dosta rasprostranjen bio i sada je. Onda i naših princeza bilo udato po Europi dosta za razne i moćne tada vladare.
Naši su smotani kao letve, ja bi se malo potrudio da slučaj završi na Ustavnom sudu. Ima ovdje materijala za ozbiljne tužbe.
naravno da ti to ne razumijes, niko i ne ocukuje to od trojkinih botova. slika i prilika.
Hej svaka zastava u Europi ima ljilane. Ljiljan kao simbol dosta rasprostranjen bio i sada je. Onda i naših princeza bilo udato po Europi dosta za razne i moćne tada vladare.
Naši su smotani kao letve, ja bi se malo potrudio da slučaj završi na Ustavnom sudu. Ima ovdje materijala za ozbiljne tužbe.
DonieBrasco wrote: ↑04/08/2026 13:33
Da li je bilo izjava da je ovo bio susret dvije srpske drzave a kao dijeli ih Drina.
Klasika...mora se mantrati svaki dan i sebi i narodu.
„Možda Helezu ne smeta toliko posjeta predsednika Srbije Republici Srpskoj, delovima Federacije BiH i njegovim korenima u Bugojnu, koliko činjenica da je za vrijeme njegove vlasti Srbija postala ekonomski lider regiona”, istakao je Šukalo.
Šukalo je naglasio da za srpski narod „Drina nije granica, nego reka koja spaja jedan srpski i nedeljiv narod”, podsjetivši na Vučićevu poruku „Mir, stabilnost, Vučić” koja je upućena cijelom regionu.
Osiguranje odbilo isplatu štete na vozilu koje je slupala Anja
Sad će vijest da je imala 0,0000000001 promil i ide isplata osiguranja
Razlog odbijanja su važeća pravila koja su sastavni dio kasko polise, a prema kojima osiguranik gubi prava iz osiguranja ako se analizom krvi ili drugom metodom mjerenja količine alkohola u organizmu utvrdi da udio alkohola u krvi iznosi više od dozvoljene količine propisane važećim Zakonom", rečeno je za "Nezavisne novine" iz NS RS.