Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#55076 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mk ultra »

ITNet wrote: 30/07/2026 16:20
mk ultra wrote: 30/07/2026 16:16 Jel ga ko kaznio?
Nije
Sve ok, mup aminovao
Tko ce ga kazniti kad murije nigdje na mapi, pa sam rondas oko toga da nema LAPD, sta se sad tu pravis lud i pametan :lol:
Pa o tome ti govorim

Mup ne radi nista
Ako ima gdje kakva kamera to je

Sve ostalo, previse je anarhije
Iako su neki dan izbacili vijest da su za dan pisali 1500prekrsaja
Naslovnica

#55077 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Naslovnica »

mk ultra wrote: 30/07/2026 16:43
ITNet wrote: 30/07/2026 16:20
mk ultra wrote: 30/07/2026 16:16 Jel ga ko kaznio?
Nije
Sve ok, mup aminovao
Tko ce ga kazniti kad murije nigdje na mapi, pa sam rondas oko toga da nema LAPD, sta se sad tu pravis lud i pametan :lol:
Pa o tome ti govorim

Mup ne radi nista
Ako ima gdje kakva kamera to je

Sve ostalo, previse je anarhije
Iako su neki dan izbacili vijest da su za dan pisali 1500prekrsaja
Pa ko će raditi po ovakvoj vrućini?!
:gunjastajl:
semirsar

#55078 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by semirsar »

topcam wrote: 30/07/2026 16:39
ITNet wrote: 30/07/2026 16:10

On treba na kamion i da ga neko odvuce do lokacije a ne ovako i da gusla
Ima se moze se. Njemu se transport na sleperu jako brzo isplati. Ko ovu mehanizaciju posjeduje sigurno i sleper ima.
eh, jesi l' kad vidio zjbncije s pripremom za i sami utovar te masine na labudicu, pa osiguravanje iste da ne bi bRez redbulla dobila krila... i na kraju, nakon puno vise utrosenog vremena taj isti sleper bi presao isti put istom trakom, mozda dvadesetak km/h brze :mrgreen:
topcam
Vozim: uzbrdo

#55079 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by topcam »

semirsar wrote: 30/07/2026 16:53

Ima se moze se. Njemu se transport na sleperu jako brzo isplati. Ko ovu mehanizaciju posjeduje sigurno i sleper ima.
eh, jesi l' kad vidio zjbncije s pripremom za i sami utovar te masine na labudicu, pa osiguravanje iste da ne bi bRez redbulla dobila krila... i na kraju, nakon puno vise utrosenog vremena taj isti sleper bi presao isti put istom trakom, mozda dvadesetak km/h brze :mrgreen:
Sigurno nece bacati pare, najbolje znaju sta im se isplati ako se osvrnemo na cijenu radnog sata i potrosnju goriva.
Meni ne bi smetalo.
semirsar

#55080 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by semirsar »

topcam wrote: 30/07/2026 21:33
Spoiler
Show
semirsar wrote: 30/07/2026 16:53

Sigurno nece bacati pare, najbolje znaju sta im se isplati ako se osvrnemo na cijenu radnog sata i potrosnju goriva.
Meni ne bi smetalo.
prije nekoliko godina, ako me sjecanje jos sluzi... da ti centrotrans posalje dizalicu na zeljenu adresu racuna se u startu minimum 2 sata rada, sat je bio 250KM. Treba ti bager, moze... sve ima svoju cijenu. Sat pocinje teci od momenta polaska, tako da dok on dodje... ako nisi sve pripremio za rad masine, samo si ti na gubitku. :mrgreen:
ITNet

#55081 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by ITNet »

semirsar wrote: 30/07/2026 16:21
Spoiler
Show
semirsar wrote: 30/07/2026 13:36

konta nekad negdje lijevo skrenuti, a s obzirom na gabarite i vidljivost, ovo mu je najsigurnije :mrgreen:

uostalom, moze se proci desnom trakom, iliti srednjom, dje problem :lol:
je li imao ukljucenu rotaciju, jest.
je li ima reg. tablicu, ima.
dje onda problem?
da je tvoj bager bil' se ti isprsio i k'o hadzija placao sleper za par kilometara?
bi, al' u qrcu :mrgreen:
Cuj ovog pravobranioca, jel treba svaki clan zakona da ti navedem sta nije ok ili imas malo mozga i common sensa u glavi?
Tko ima ovakav bager ima i kamion za prevoz jer ne moze se on ovako vozikati kad god gdje je njemu kurcu cejf, i da je moj platio bih sve sta treba jer sam normalan covjek i biznismen koji ima para za ovu grdosiju a ne seljacina iz sume koji misli da moze sta hoce i gleda da zajebe sve okolo.
Koga zabole jel rotaciju upalio, tablice jedva vidljive, ako vec ovako grdosiju vozis i guslas odes u krajnju desnu pa guslas jer je to traka za takve nebuloze, nema ba opravdanja nikakavog da se vozika ovako da ga boli kurac a i ti si smjesan koji ovo pravdas bez obzira da li se zajebajes ili ne, cuj moro negdje lijevo skrenuti pa haj oprosteno mu je, halo :-)
semirsar

#55082 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by semirsar »

ITNet wrote: 31/07/2026 11:24
Spoiler
Show
Spoiler
Show
dje onda problem?
da je tvoj bager bil' se ti isprsio i k'o hadzija placao sleper za par kilometara?
Cuj ovog pravobranioca, jel treba svaki clan zakona da ti navedem sta nije ok ili imas malo mozga i common sensa u glavi?
Tko ima ovakav bager ima i kamion za prevoz jer ne moze se on ovako vozikati kad god gdje je njemu kurcu cejf, i da je moj platio bih sve sta treba jer sam normalan covjek i biznismen koji ima para za ovu grdosiju a ne seljacina iz sume koji misli da moze sta hoce i gleda da zajebe sve okolo.
Koga zabole jel rotaciju upalio, tablice jedva vidljive, ako vec ovako grdosiju vozis i guslas odes u krajnju desnu pa guslas jer je to traka za takve nebuloze, nema ba opravdanja nikakavog da se vozika ovako da ga boli kurac a i ti si smjesan koji ovo pravdas bez obzira da li se zajebajes ili ne, cuj moro negdje lijevo skrenuti pa haj oprosteno mu je, halo :-)
koliko se ti ono rece dugo voz'o iza njega, od stupa do opstine N.grad?s 20km/h njegove brzine, dobar si, a sto bolan nisi zvao policiju... eto i slik'o si ga? Dje problem? kuzis, ne, a sta da ti recem, do tebe je, ne do njega.
No sikiriki, be hairli :thumbup:
ITNet

#55083 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by ITNet »

semirsar wrote: 31/07/2026 12:38
Spoiler
Show
dje onda problem?
koliko se ti ono rece dugo voz'o iza njega, od stupa do opstine N.grad?s 20km/h njegove brzine, dobar si, a sto bolan nisi zvao policiju... eto i slik'o si ga? Dje problem? kuzis, ne, a sta da ti recem, do tebe je, ne do njega.
Nisam se ja vozio iza njega citvao vrijeme, I Koju policiju da zovem tacno u tom momentu vremena? Ilidza? Novi Grad? Da zovem u voznji na telefon da me prebacuju sa broja na broj jel? Dok ja nazovem on ce biti gdje pa ce neko odreagovati? da ga pratim nesto gdje ide i glumim drota nekog jel nam i to posao? Uslikao sam ga u sekundi za to ne treba neka nauka, i cuj problem do mene :-) Problem je do debila koji ne zna ni kojom trakom se vozi u ovakvim situacijama a u ostatku saobracaja od takvih kao ti sto ih brane i pravdaju kao da je to ok jer nesto nesto,u desnu pa guslaj sa bagerom klosari jedni nesposobni, a i ti umjesto da sutis jer znas da ovo nije ok ovdje mi nesta pametujes.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#55084 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by _BataZiv_0809 »

Nedavanje zmigavca prije skretanja sa ceste kad se na istu ukljucujem.

Maloprije se ukljucujem na Put Zivota/Krupsku iz pravca VMC a lola ide iz pravca Marka Marulica i skrenu bez zmigavca.

Rijetko jebem majke u saobracaju a njemu sam bas legao na sirenu.

Gleda me lik nije mu jasno zablejio.
tokio25

#55085 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tokio25 »

ITNet wrote: 31/07/2026 13:02
semirsar wrote: 31/07/2026 12:38
Spoiler
Show
Nisam se ja vozio iza njega citvao vrijeme, I Koju policiju da zovem tacno u tom momentu vremena? Ilidza? Novi Grad? Da zovem u voznji na telefon da me prebacuju sa broja na broj jel? Dok ja nazovem on ce biti gdje pa ce neko odreagovati? da ga pratim nesto gdje ide i glumim drota nekog jel nam i to posao? Uslikao sam ga u sekundi za to ne treba neka nauka, i cuj problem do mene :-) Problem je do debila koji ne zna ni kojom trakom se vozi u ovakvim situacijama a u ostatku saobracaja od takvih kao ti sto ih brane i pravdaju kao da je to ok jer nesto nesto,u desnu pa guslaj sa bagerom klosari jedni nesposobni, a i ti umjesto da sutis jer znas da ovo nije ok ovdje mi nesta pametujes.
koliko god to ne bilo ok ti nisi nista uradio da on sutra to opet ne uradi
dobro ti je rekao trebao si zvati policiju bilo koju i svoje si rijesio
sta ce dalje biti je druga prica
da je tako 10 vozaca nazvalo sigurno ne bi vozio do krajnje destinacije bez kazne ili sl

trazimo neku pravdu al nemoj ja nista da uradim
tokio25

#55086 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tokio25 »

_BataZiv_0809 wrote: 31/07/2026 13:05 Nedavanje zmigavca prije skretanja sa ceste kad se na istu ukljucujem.

Maloprije se ukljucujem na Put Zivota/Krupsku iz pravca VMC a lola ide iz pravca Marka Marulica i skrenu bez zmigavca.

zmigavci su tu samo kad se stane da se ode na minut negdje
semirsar

#55087 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by semirsar »

tokio25 wrote: 31/07/2026 13:06
_BataZiv_0809 wrote: 31/07/2026 13:05 Nedavanje zmigavca prije skretanja sa ceste kad se na istu ukljucujem.

zmigavci su tu samo kad se stane da se ode na minut negdje
zmighavci su tu da skontas dje ti je avto nedje u gomili kad krehnes daljinski :mrgreen:
escobar__

#55088 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by escobar__ »

Normalno, uobičajena pojava kod bahate teladi. Napravi sranje, a kad mu jebeš mater onda blago retardirani pogledi i čuđenje šta je problem.
topcam
Vozim: uzbrdo

#55089 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by topcam »

Ovdje se ljudi vise nerviraju kako je ko komentarisao njihov post nego kako je neko vozio.
Post Reply