Mogla bi biti, hvala
Mislim svaki put je vidim u polumraku, ali veličina i boja odgovaraju
Moderator: anex

Kad si spomenuo lastavice, nedavno sam bila u gostima, i u šedrvanu gnijezdo lastavica, troje mladih, mati kad dolazi najavi im se, i sve troje u isto vrijeme izvire iz gnijezda otvorenih kljunova, ona ubaci nekom hranu, odlazi nazad a oni se sakriju, brzinski se to sve odigra.Bobi wrote: ↑30/07/2026 11:00 Ma galebovi su odavno, prije par godina bili paunovi u koritu Kočeve ne znam sta je bilo s njima. Imaju one dugonoge ko čaplje, uvijek su tu dole na Bosni ispod rmk prometa, dvije budu a čukova vazda ima. Ima kosova gomila, šišmiša ovdje medju zgradama nemam pojma gdj spavaju samo je lastavica malo vrapci ih maltretiraju
.
Hvala na pitanju.
Znam vidio sam. Migracije ptica u Nicaze. Snimila neka žena neki dan golubove koji su se raspištoljili na suncu od umora itd.Bobi wrote: ↑30/07/2026 11:00 Ma galebovi su odavno, prije par godina bili paunovi u koritu Kočeve ne znam sta je bilo s njima. Imaju one dugonoge ko čaplje, uvijek su tu dole na Bosni ispod rmk prometa, dvije budu a čukova vazda ima. Ima kosova gomila, šišmiša ovdje medju zgradama nemam pojma gdj spavaju samo je lastavica malo vrapci ih maltretiraju
.