Bazen je Otoka. I to cak ima i poseban naziv Otoka Meander u nekim dokumentima.
https://zpr.ks.gov.ba/otoka-meander
Bazen je Otoka. I to cak ima i poseban naziv Otoka Meander u nekim dokumentima.
Izgleda da ga dobro radi_BataZiv_0809 wrote: ↑28/07/2026 16:40 Ko je i sta radi dama u plavoj haljini vidljiva na fotki 19
https://www.klix.ba/vijesti/bih/mup-ks- ... /260728112
39-ta minuta npr![]()
Auu dobre prdare_BataZiv_0809 wrote: ↑28/07/2026 16:40 Ko je i sta radi dama u plavoj haljini vidljiva na fotki 19
https://www.klix.ba/vijesti/bih/mup-ks- ... /260728112
39-ta minuta npr![]()
pa mozda je upravu kad kaze samo helikopter a mi smo za ove novce dobili "all inclusive" ako se ne varamBetter Man wrote: ↑29/07/2026 15:09 Radončić opet napao Vladu i MIP KS zbog kupovine helikoptera. Kaže da su se za te novce mogla kupiti 4 helikoptera kao što je RS uradio i da je ZDK kupio 3 puta jeftiniji helikopter.
Nije upravu ni za to čaktokio25 wrote: ↑29/07/2026 19:13pa mozda je upravu kad kaze samo helikopter a mi smo za ove novce dobili "all inclusive" ako se ne varamBetter Man wrote: ↑29/07/2026 15:09 Radončić opet napao Vladu i MIP KS zbog kupovine helikoptera. Kaže da su se za te novce mogla kupiti 4 helikoptera kao što je RS uradio i da je ZDK kupio 3 puta jeftiniji helikopter.
i hangar i servise i obuku i helikopter
ne znam al eto nagadjam da je bar nesto provjerio i vidio cijeneTvrtko II Kotromanić wrote: ↑29/07/2026 19:13Nije upravu ni za to čaktokio25 wrote: ↑29/07/2026 19:13pa mozda je upravu kad kaze samo helikopter a mi smo za ove novce dobili "all inclusive" ako se ne varamBetter Man wrote: ↑29/07/2026 15:09 Radončić opet napao Vladu i MIP KS zbog kupovine helikoptera. Kaže da su se za te novce mogla kupiti 4 helikoptera kao što je RS uradio i da je ZDK kupio 3 puta jeftiniji helikopter.
i hangar i servise i obuku i helikopter
https://istraga.ba/lazna-promocija-na-i ... cu-posadu/Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑29/07/2026 15:18 radoncic po obicaju laze i petlja
pardon
gospodin radoncic po obicaju laze i petlja
Nije ni avdi petljanje stranonoviclan wrote: ↑29/07/2026 20:36https://istraga.ba/lazna-promocija-na-i ... cu-posadu/Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑29/07/2026 15:18 radoncic po obicaju laze i petlja
pardon
gospodin radoncic po obicaju laze i petlja
.
Da ne bude taj helić prevozio ili back up bioNaslovnica wrote: ↑29/07/2026 19:22Šta se kamera moglo postaviti za pola te cifre i kupiti helikopter u pola cijene.
@katicakamera
![]()
Pa treba helikopter fmupu ne mupu ks...made_in_sarajevo wrote: ↑30/07/2026 06:22 Ne mogu da nadjem, neki dan na facebook grupa neka sponzorisana sto mi iskoci, sve covjek fino objasnio. Prvo ima jedan koji sere da helikopter kosta 16 miliona ustvari, jest bez icega bukvalno. Za 30 i nestp milona dobio si helikopter sa svim mogucim dodacima, duplo veci od zenickog, veci od svakog u RS, a zenicki i RS se smatraju malim helikopterima. Ovaj moze u jednoj turi 1600l vode povuci sto ovi kazu najvise u drzavi i od vojske, 12 specijalaca u opremi, 6 medicinskih prevoza ili 2 ako i doktori sa opremom.idu, pa kamere, naocale, ono vitlo da se katica mozr zakaciti i letiti kao tom cruise, dva motora. Dakle sve ono sto je zenica kupila "posteno" mi dobili direktno iz fabrike 10x bolje. MUP HR kupio dva ista za iste pare. Eto trojka i hdz hrvatska se dogovorili da zajedno ukradu pare sa bellom.
Inace i ovi debilizni eto vidite helikopter se vratio nazad. Bell je inace hamo iz gornje kalesije pa to tako varalice stare.
Od svih stvari ti pokusavaa svim silama helikopter pljunuti, a koji ce isti ovi siloviati ako se ikad vise dokopaju vlasti. Fahra, dia, zahiraga, seka ce ga silovati do granapa da ih vozi kao i dodo sto radi.
Uglavnom koliko ljudi pisu koji se razumiju u ovo, rs nema ni slican ovom, zenicki je igracka naspram ovog i imamo helikopter kojeg mnoge drzave evrope i svijeta koriste bas u ove stvari.
Doduse vjerujem ja da su fahro i sda imali jos nekih 20 godina vlasti da bi kupili helikopter ali znam ja covjeka koji zna covjeka.
Prvi pozar ce isti kmecati zasto se iste sekunde helikopter ne dize, ali ja licno bi namjerno pustio da gori danima ali bi ova govna javno prozivao svakodnevno
Ok, sve to stoji, helikopter je vrh, nema dalje, ali da li je baš ovakav neophodan MUP-u? Da li MUP-u uopšte treba helikopter?made_in_sarajevo wrote: ↑30/07/2026 06:22 Ne mogu da nadjem, neki dan na facebook grupa neka sponzorisana sto mi iskoci, sve covjek fino objasnio. Prvo ima jedan koji sere da helikopter kosta 16 miliona ustvari, jest bez icega bukvalno. Za 30 i nestp milona dobio si helikopter sa svim mogucim dodacima, duplo veci od zenickog, veci od svakog u RS, a zenicki i RS se smatraju malim helikopterima. Ovaj moze u jednoj turi 1600l vode povuci sto ovi kazu najvise u drzavi i od vojske, 12 specijalaca u opremi, 6 medicinskih prevoza ili 2 ako i doktori sa opremom.idu, pa kamere, naocale, ono vitlo da se katica mozr zakaciti i letiti kao tom cruise, dva motora. Dakle sve ono sto je zenica kupila "posteno" mi dobili direktno iz fabrike 10x bolje. MUP HR kupio dva ista za iste pare. Eto trojka i hdz hrvatska se dogovorili da zajedno ukradu pare sa bellom.
Inace i ovi debilizni eto vidite helikopter se vratio nazad. Bell je inace hamo iz gornje kalesije pa to tako varalice stare.
Od svih stvari ti pokusavaa svim silama helikopter pljunuti, a koji ce isti ovi siloviati ako se ikad vise dokopaju vlasti. Fahra, dia, zahiraga, seka ce ga silovati do granapa da ih vozi kao i dodo sto radi.
Uglavnom koliko ljudi pisu koji se razumiju u ovo, rs nema ni slican ovom, zenicki je igracka naspram ovog i imamo helikopter kojeg mnoge drzave evrope i svijeta koriste bas u ove stvari.
Doduse vjerujem ja da su fahro i sda imali jos nekih 20 godina vlasti da bi kupili helikopter ali znam ja covjeka koji zna covjeka.
Prvi pozar ce isti kmecati zasto se iste sekunde helikopter ne dize, ali ja licno bi namjerno pustio da gori danima ali bi ova govna javno prozivao svakodnevno
Ne znam šta je smiješno? Ja (a i ti) koji sam (smo) platio (li) taj helikopter tvrdim da je bespotreban trošak.