samo prirodnosnijeg_led wrote: ↑03/06/2026 04:11ništa, savršena samsemirsar wrote: ↑02/06/2026 02:23i... popravi li se sta?snijeg_led wrote: ↑02/06/2026 01:18Ako neko ima zelju da popravi nesto na svom tijelu, to je uredu. Samo ipak vecina zena stvarno pretjeruje.SpoilerShow![]()
![]()
Muško-Ženska prijateljstva
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- semirsar
#51 Re: Muško-Ženska prijateljstva
- Ateista
#52 Re: Muško-Ženska prijateljstva
PixelDrifter wrote: ↑31/05/2026 10:49Zato mi se i dize kosa na glavi kada vidim ove danasnje sa napumpanim usnama, grudima i zadnjicom...vulgarno, bez stila i seksualno neprivlacno.snijeg_led wrote: ↑31/05/2026 00:55Ovo je baš lijepo rečeno. Mislim nije ništa sada specijalno sto te privlaci, nego vise ono osnovno sto svaka zena ili osoba bi trebala imati.PixelDrifter wrote: ↑29/05/2026 13:10 Imam više jaranica koje me nikada nisu seksualno privlačile. Opet, ja sam muhanat, mora da bude inteligentna, da ima lijepe ruke, lijepa, uska, stopala, da nema plastike na licu i tijelu, da nema tetovaže ili ako ima onda da je to diskretno. I da nije religiozna.
Nikad mi nece biti jasno kome je ono privlacno, briferom ne bih takve dotakao.
- MarlboroGold
#53 Re: Muško-Ženska prijateljstva
Očigledno se masa mlađe raje loži na takve.
Neki dan priča komšija kako je njegov sin, a koji studira medicinu, svojoj materi govorio kako bi trebala na zahvat da izvrši neke korekcije na licu i to mrtav ozbiljan. Bukvalno joj dao prijedlog da ide na botoks i ostalo.
Neki dan priča komšija kako je njegov sin, a koji studira medicinu, svojoj materi govorio kako bi trebala na zahvat da izvrši neke korekcije na licu i to mrtav ozbiljan. Bukvalno joj dao prijedlog da ide na botoks i ostalo.
- SmokingMan
Bolje voljeti a nemati, često sebi ponavljam u glavi. 
-
snijeg_led
#55 Re: Muško-Ženska prijateljstva
Ma kavka ba prijateljstva. Zene su svakako lude sto na sat, jedna zena dvjesta problema. Okanite se te misli.
- semirsar
#56 Re: Muško-Ženska prijateljstva
Ma ja ba, njih samo jal na se jal podase kakvo ba prijateljstvo 
- dr_Evil
#57 Re: Muško-Ženska prijateljstva
- semirsar
#58 Re: Muško-Ženska prijateljstva
ispod kog kamena doticnog izvadi? 
- Edin H.
#59 Re: Muško-Ženska prijateljstva
- semirsar
#60 Re: Muško-Ženska prijateljstva
iza dvije kose upisi www pa tacka pa dnevno pa tacka pa hr i dalje ide kao sto vec stojiEdin H. wrote: ↑10/06/2026 12:42Nažalost ne radi link, a super bi bilo pročitati Rojsovu analizu
ima zanimljivih izjava, nije da nema, pa to je krema cro politike
i nije ono rojsova izjava
-
snijeg_led
#61 Re: Muško-Ženska prijateljstva
Hajd evo jos jedan post da napisem dok neko ne stavi pravi link, da ne gubimo vrijeme bez veze 
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#62 Re: Muško-Ženska prijateljstva
To nisu prijatelji, to su onda poznanici, drugari. Ne moze ti neko biti prijatelj ako je uslov za to da ima jos jedna osoba. Nidje vezePandakonda wrote: ↑27/05/2026 17:23 Imalo bi logike to sto govoris da recimo bilo koji muski od nas stalno izlazi 1 na 1 sa nekom zenskom osobom iz ekipe. U tom slucaju bi razumio njenog momka. Međutim mi ovdje govorimo o grupnim izlascima ili putovanjima. Roditelji imaju porodicne prijatelje sa kojima nekada odu na veceru , jezero itd.
-
seans
#63 Re: Muško-Ženska prijateljstva
Da li vam je red flag ako vam partner na drustvenim mrezama ima bivse?
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#64 Re: Muško-Ženska prijateljstva
Nije, osim ako nisu 30g u braku, pa kroz zivot bivsi budu neki poznanici. Mojoj mami je bivsi momak 20tak godina nakon spasio zivot, frens su na fb.
Ako je neizivljena klinka, nije to nikakav flag, vec cinjenica nezrelosti.
I da, ne postoje musko zenska prijateljstva.
-
seans
#65 Re: Muško-Ženska prijateljstva
hmm znaci nije? ja sam kao zahtjev u vezi uvijek.sve bivse brisi!laserShow wrote: ↑26/07/2026 16:49 Nije, osim ako nisu 30g u braku, pa kroz zivot bivsi budu neki poznanici. Mojoj mami je bivsi momak 20tak godina nakon spasio zivot, frens su na fb.
-
snijeg_led
#66 Re: Muško-Ženska prijateljstva
Ooo jesi opasan. Ne zelim da brisem svoju proslost. Uostalom bivsi ljudi i stvari prave te osobom kakva jesi danas.
Licno sam imala srecu da su bivsi imali neko znanje i sposobnosti bolje od mene pa sam svasta naucila.
Licno sam imala srecu da su bivsi imali neko znanje i sposobnosti bolje od mene pa sam svasta naucila.
- semirsar
#67 Re: Muško-Ženska prijateljstva
auuu, gadna ova radoznalost sto pocela me nekako cudno da... obuzima polako 
- Digla_da_kreci
#68 Re: Muško-Ženska prijateljstva
Red flag nisu bivsi na listi prijatelja, nego kakav odnos ima partner prema toj proslosti. Brisanje ne znaci automatski postovanje prema sadasnjoj vezi, kao sto ni imati bivseg u prijateljima ne znaci da postoji neka emocija. Ljudi nisu hard disk koji treba formatirati kad udju u novu vezu. Ako ja njemu moram postavljati zahtjeve i tjerati ga da brise nekoga iz svog zivota, nema od te ljubavi nista. Treba znati razliku izmedju dobrovoljnog postovanja i postovanja iz prisile.
Sta ce mi partner kojem moram objasnjavati kako se ponasa osoba koja me voli i postuje, koja zeli ozbiljnu, skladnu vezu i suzivot. Da zna sam postaviti granice s drugima i kojem je prirodno da cuva ono sto ima sa mnom, a ne da ja glumim policajca i prevaspitavam ga. Ako nema osnovnu svijest o tome, ostavlja otvorena vrata drugima, trazi paznju sa strane i igra neke igrice, on nije moj. He belongs to the streets.
Sta ce mi partner kojem moram objasnjavati kako se ponasa osoba koja me voli i postuje, koja zeli ozbiljnu, skladnu vezu i suzivot. Da zna sam postaviti granice s drugima i kojem je prirodno da cuva ono sto ima sa mnom, a ne da ja glumim policajca i prevaspitavam ga. Ako nema osnovnu svijest o tome, ostavlja otvorena vrata drugima, trazi paznju sa strane i igra neke igrice, on nije moj. He belongs to the streets.
-
Osmi Socrates
#69 Re: Muško-Ženska prijateljstva
Zašto se na ovoj temi mora upisivati "devet"?
Na temu, nemam mišljenje.
Na temu, nemam mišljenje.
- Digla_da_kreci
#70 Re: Muško-Ženska prijateljstva
Sta ce to biti da ti nemas misljenje. Devetka je u ulozi borbe protiv botova.
Joj jesam jetlegirana, ima li jos ovakvih tema da svunoc odgovaram.
Joj jesam jetlegirana, ima li jos ovakvih tema da svunoc odgovaram.
-
Osmi Socrates
#71 Re: Muško-Ženska prijateljstva
Pa zato što ste zakomplikovali kad se uzme u obzir inicijalni post.
Lik koji je tema tog posta je otvoreno rekao šta može proći a šta ne u novoj vezi sa njim. Bolje nego da je šutio i mutio. Sve ostalo je na njoj. Ako misli da joj veza sa tim likom ima budućnost, i da je ta veza vrijedna toga, neće imati muških prijatelja. Barem ne ovih koje je imala prije njega. Ako to ne misli, nogiraće ga. I završena priča. Sve je lična odluka, i on je tu odluku prepustio njoj. Ja ne mogu zamisliti da neko poštenije počne vezu.
Postoji mogućnost da oboje donesu pogrešnu odluku. Kao i u svemu drugom.
Na pitanje da li postoje muško-ženska prijateljstva ne želim odgovarati.
Moja generalna teza je da svako ili barem većina završi u braku sa tuđom ženom ili mužem.
Jednom davno na drugom forumu sam napisao post o tome i ne vjerujem da ga mogu vjerno reprodukovati danas. Pa neću ni pokušavati. 
Lik koji je tema tog posta je otvoreno rekao šta može proći a šta ne u novoj vezi sa njim. Bolje nego da je šutio i mutio. Sve ostalo je na njoj. Ako misli da joj veza sa tim likom ima budućnost, i da je ta veza vrijedna toga, neće imati muških prijatelja. Barem ne ovih koje je imala prije njega. Ako to ne misli, nogiraće ga. I završena priča. Sve je lična odluka, i on je tu odluku prepustio njoj. Ja ne mogu zamisliti da neko poštenije počne vezu.
Postoji mogućnost da oboje donesu pogrešnu odluku. Kao i u svemu drugom.
Na pitanje da li postoje muško-ženska prijateljstva ne želim odgovarati.
Moja generalna teza je da svako ili barem većina završi u braku sa tuđom ženom ili mužem.
-
snijeg_led
#72 Re: Muško-Ženska prijateljstva
Najbolje su prosli ovi koji su ostali sa prvim i zadnjim partnerom. Nema price, bivsa bivsi, nema razmisljanja moglo je vako moglo je onako. Dobio si to prvo i s tim drveraj 
- Digla_da_kreci
#73 Re: Muško-Ženska prijateljstva
Pa to i jeste tema ove emisije.Osmi Socrates wrote: ↑28/07/2026 02:16 Na pitanje da li postoje muško-ženska prijateljstva ne želim odgovarati.![]()
Da li ti se desilo da si se zaljubio u blisku prijateljicu?
- Didier
#74 Re: Muško-Ženska prijateljstva
A zamisli koliko neko može biti jadan kad ne može imati prijateljicu ili prijatelja suprotnog spola.
Pa jebote, ne živimo u vrijeme "Ovo malo duše", kad ti je žensko "ili familija, ili žena, ili nije ništa"...
Pa jebote, ne živimo u vrijeme "Ovo malo duše", kad ti je žensko "ili familija, ili žena, ili nije ništa"...
- Better Man
#75 Re: Muško-Ženska prijateljstva
100% se slažem sa napisanim. Oni koji smatraju da muško - ženska prijateljstva ne postoje su debelo zaostali ne u srednjem vijeku, već u prahistorijskom dobu.