Pa svi oni zive u paralelnom svijetu, odrodjeni od realnosti... I to nije gluma, to je stvarno tako...tokio25 wrote: ↑27/07/2026 10:18ja imam osjecaj on kao da zivi u nekom paralelnom svijetu_BataZiv_0809 wrote: ↑24/07/2026 07:09 Komentirajući istrage koje se vode u JP Autoceste Federacije BiH, Izetbegović je rekao da je zbog sumnji na korupciju zaustavljena izgradnja važnih infrastrukturnih projekata.
Prema njegovim riječima, vlast je odlučila zadržati postojeću upravu umjesto da omogući nastavak izgradnje.
"Umjesto da ispitaju šta se dešava i omoguće nastavak gradnje, odlučili su braniti tu ekipu. Građani su ostali bez autoputa", rekao je.
Govoreći o istrazi koja obuhvata bivšeg člana SDA Denisa Volodera, rekao je da ne želi unaprijed donositi zaključke.
"Voloder jeste bio član SDA, ali nije bio prijedlog SDA. Vidjet ćemo šta će pokazati istraga", rekao je.
Kako je ovo glup i pokvaren covjek to nisu istine. Kako sam sebi skace u stomak u 2 recenice.
Kad su tudji kadrovi-smjenjuj, zbog toga se ne gradi autoput.
Kad su njegovi-nismo mi predlozili iako je nas clan, istraga ce pokazati![]()
Isto kao sto vecina njih istinski smatra da su superiorni i da su zato na nekoj poziciji. Tesko da je ijedan bar trunku svjestan svoje nesposobnosti i cinjenice da je na poziciji zato sto ga je tu stavila stranka. Oni su 100% ubijedjeni da svojim "sposobnostima" zasluzuju da se nalaze na pozicijama... Da su aristokrate, elita, plava krv, ali doslovno... Sebija je skolski primjer