Ja imam T5 .. sta te zanima ? Ima li nesto konkretno ?
Mali servis u ovlastenom ti je 832 KM
Moderators: _BataZiv_0809, anex
sta spada u taj mali servis?Bullet Tooth Tony wrote: ↑23/07/2026 16:12Ja imam T5 .. sta te zanima ? Ima li nesto konkretno ?
Zanima me generalni dojam nakon nekog vremena korištenja. Uredu, T5 je potpuno druga klasa motora pa u tom dijelu nije uporedivo, ali me zanima ima li nekih sitnica ili većih stvari kojima si nezadovoljan. Meni se npr. sviđa dizajn, položaj sjedenja, auto djeluje veoma udobno, djeluje veoma kvalitetno složeno unutra.Bullet Tooth Tony wrote: ↑23/07/2026 16:12Ja imam T5 .. sta te zanima ? Ima li nesto konkretno ?
Standardno .. jedino sto sam imao "Volvo On Call Service Required" gresku pa ih pitao da to istraze/poniste i da mi update software uradeQuaresma wrote: ↑23/07/2026 16:27sta spada u taj mali servis?Bullet Tooth Tony wrote: ↑23/07/2026 16:12Ja imam T5 .. sta te zanima ? Ima li nesto konkretno ?

Sve u svemu auto je ok. Kao i svako auto, mnogo ti zavisi od opreme koju imas, kod mene je bas full (panorama, 360 kamera, android, Pilot assist itd.) ali nije "R" i ima razlike recimo u kvaliteti koze.. kada bi gledao opet, trazio bi "R" varijantu ....cove41 wrote: ↑23/07/2026 16:30Zanima me generalni dojam nakon nekog vremena korištenja. Uredu, T5 je potpuno druga klasa motora pa u tom dijelu nije uporedivo, ali me zanima ima li nekih sitnica ili većih stvari kojima si nezadovoljan. Meni se npr. sviđa dizajn, položaj sjedenja, auto djeluje veoma udobno, djeluje veoma kvalitetno složeno unutra.Bullet Tooth Tony wrote: ↑23/07/2026 16:12Ja imam T5 .. sta te zanima ? Ima li nesto konkretno ?
Ponajviše bi me zanimalo da li se osjeti razlika u kvaliteti i svakodnevnoj upotrebi u kupovini polovnog XC40 nasuprot novim npr. Renault Symbiozu, Capturu, možda Karoqu ili polovnom T-Roc-u.
Fiknes komsiji preko ogradeSvjetlosnaGodina wrote: ↑23/07/2026 19:31 Ruke i ovo zbrinjavanje otpada(sta kupca zaboli kurac za tim) cirkus cijena
Mojne se nervirat,SvjetlosnaGodina wrote: ↑23/07/2026 19:31 Ruke i ovo zbrinjavanje otpada(sta kupca zaboli kurac za tim) cirkus cijena
Mozda nekada bilo, doduse na raskrsnicama su im mettnuli 10, a na pravcima imaju znak 50 i 60 samo dok ne ispadne tramvaj al' da ga hajcaju hajcaju nemaju obzira prema kapacitetu tramvaja ok kada je odgovarajuca punjenost i kada vecina raje sjedi a kada ima i stajaca pa brate prilagodi brzinu gledaj malo kamere retrovizore stanje u tramvajuizbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑23/07/2026 09:27 Ako se glavnom gradskom vozi lijevom trakom, stalno hvata onih 20-30 ogranicenja od tramvaja![]()
Baš nešto gledam strukturu ovog računa- ruke...Bullet Tooth Tony wrote: ↑23/07/2026 19:30Standardno .. jedino sto sam imao "Volvo On Call Service Required" gresku pa ih pitao da to istraze/poniste i da mi update software uradeQuaresma wrote: ↑23/07/2026 16:27sta spada u taj mali servis?Bullet Tooth Tony wrote: ↑23/07/2026 16:12
![]()