utisci-centrotrans

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Evelinda

#926 Re: utisci-centrotrans

Post by Evelinda »

Zna li neko koliko je sada plata vozaca busa u Centri?
vjeshalica

#927 Re: utisci-centrotrans

Post by vjeshalica »

Evelinda wrote: 17/02/2026 20:21 Zna li neko koliko je sada plata vozaca busa u Centri?
Zavisi gdje radis u gradskoj za 12 sati rada, i 15tak dana bez pauze mozes izaci preko 2 milje ili oko te cifrice
Tamo samo ide ko mora ,vise napusti nego sto dodje cisti ciganluk i izrabljivanje
Evelinda

#928 Re: utisci-centrotrans

Post by Evelinda »

Moja drugarica radi i hvali se kako joj je odlicno a izadje preko 2000 pa me bas zanima da li je to tacno
limited_space

#929 Re: utisci-centrotrans

Post by limited_space »

Ko god planira putovati sa Centrotransom za HR samo da znate da im vremena polaska/dolaska u i iz HR ne odgovaraju stvarnom stanju. Na granici se ceka min 2-3 sata (vikendom i duze), ali odbijaju da prilagode raspored voznje i stave stvarna vremena. Umjesto toga se prave ludi i vade se na EU i kao to je kasnjenje samo taj dan.
aura lajt

#930 Re: utisci-centrotrans

Post by aura lajt »

Pa eventualno cekanje na grani se podrazumijeva. Kako bilo koji prevoznik da zna da li ce se cekati 15 ili 55 minuta i to integrise u vrijeme dolaska?🤔🤔
SuperHans

#931 Re: utisci-centrotrans

Post by SuperHans »

Ovi poganceri hoce da mi ukradu 160 maraka. U subotu navecer kupim dvije jednosmjerne karte za pon ujutru, u ned popdne ih na mail otkazem kako i stoji po njihovom pravilniku, naravno niakav odogvor ne dobijem, posaljem jos jedan da bi kao odgovor dobio da su uvidom u sistem vidjeli da su se kao nase karte iskoristile u autobusu. wtf mislim ovo je cista pljacka i pralvjenje budalama. I sad se prave gluhi na svaki mail koji saljem, koji god sam broj nazvao kazu nismo mi za to zaduzeni itd. Da li se isplati zvati Inspekciju zbog ove kradje
Kal El

#932 Re: utisci-centrotrans

Post by Kal El »

SuperHans wrote: 21/07/2026 15:09 Ovi poganceri hoce da mi ukradu 160 maraka. U subotu navecer kupim dvije jednosmjerne karte za pon ujutru, u ned popdne ih na mail otkazem kako i stoji po njihovom pravilniku, naravno niakav odogvor ne dobijem, posaljem jos jedan da bi kao odgovor dobio da su uvidom u sistem vidjeli da su se kao nase karte iskoristile u autobusu. wtf mislim ovo je cista pljacka i pralvjenje budalama. I sad se prave gluhi na svaki mail koji saljem, koji god sam broj nazvao kazu nismo mi za to zaduzeni itd. Da li se isplati zvati Inspekciju zbog ove kradje
Kako si platio? Ja bih se žalio banci sa svim dokazima ako si karticom platio.
SuperHans

#933 Re: utisci-centrotrans

Post by SuperHans »

Kal El wrote: 21/07/2026 15:13
SuperHans wrote: 21/07/2026 15:09 Ovi poganceri hoce da mi ukradu 160 maraka. U subotu navecer kupim dvije jednosmjerne karte za pon ujutru, u ned popdne ih na mail otkazem kako i stoji po njihovom pravilniku, naravno niakav odogvor ne dobijem, posaljem jos jedan da bi kao odgovor dobio da su uvidom u sistem vidjeli da su se kao nase karte iskoristile u autobusu. wtf mislim ovo je cista pljacka i pralvjenje budalama. I sad se prave gluhi na svaki mail koji saljem, koji god sam broj nazvao kazu nismo mi za to zaduzeni itd. Da li se isplati zvati Inspekciju zbog ove kradje
Kako si platio? Ja bih se žalio banci sa svim dokazima ako si karticom platio.
Da, karticom. Znaci bus trebao ici jucer ujutru u 8, a odtkazao u nedjelju popodne u 4. Po njihovom Pravilniku trebas minimalno 6 sati prije polaska.
SuperHans

#934 Re: utisci-centrotrans

Post by SuperHans »

Nista, totalno me ignorisu. Inspekciju cu konatkirat nema mi druge
Post Reply