Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
sime_cipol wrote: ↑20/07/2026 00:15
Najbolji igrac nije osutao po golu.
Bolje Portugal sa Ronaldom izgledao na terenu protiv Spanije. Ovi da su upali u drugi dio zrijeba ne bi ni 1/16 finala prosli
Ne možeš Ronalda i njega u istu rečenicu.
Nemoj zajebavati.
Ronaldo može samo sanjati njegove uspjehe.
Ko ih poredi?
Samo konstatujem. Portugal je bolje izgledao nego ova Argentina protiv istog protivnika.
Ovo je smijurija od ekipe. Bilo ko od 1/4 finalnih ekipa bi bolje odigrali od ovih drvosjeca
Kakav crni Portugal.
Nikad oni neće biti na ovom nivou.
Osmi Socrates wrote: ↑20/07/2026 00:17
Trebalo je biti ubjedljivije, ali ovako je slađe.
Ubjedljivo bolji i umoriše me kao da je igrala Bosna. Sav kvalitet je bio na strani Španije noćas i u odnosu na utakmicu jučer gdje je palo 10 golova, večeras je trebala Španija u mrežu više od ovog jednog.
Ja samo ne znam čemu se svi čude. Pa argentina je ovako igrala i na prošlom svjetskom prvenstvu kada je se okitila zlatnom medaljom.
Već sam pisao o tome kako ih krasi neviđen bezobrazluk, bahatost, agresivnost i nepoštivanje i sudije i protivnika i publike.
Sve što su osvojili osvojili su na silu i na bezobraštinu uz nešto prirodnog talenta i zrno sreće.
Na svakoj utakmici u zadnjih nekoliko godina su da je pravde trebali imati barem jedan crveni karton.
Nenormalno psihički jake ekipe trebaju biti kada igraju protiv tako prljave ekipe kojoj se gleda kroz prste.
Da bilo koja druga ekipa koja nema zvučnog imena kao Messi igrala kao što igra argentina imala bi 3 crvena.
Srce mi je na mjestu što su cigani ostali bez zlata. Ali mi je krivo što su nagrađeni da su uopće došli do finala.
Tek se sada vidjeli koja prevara i sramota od ekipe je argentina. Da u 120 minuta nisu uspjeli uputiti šut prema golu. Ne u okvir nego zapucati prema protivničkom golu. To je za zamisliti se.
A najgore od svega je da su mogli nekom srećom i uz pomoć FIFE zabiti nekakav sretan go na kraju i proći na penale.
Da je pravde trebalo bi im oduzeti i onu medalju iz Katara.
zposao wrote: ↑20/07/2026 00:24
Ja samo ne znam čemu se svi čude. Pa argentina je ovako igrala i na prošlom svjetskom prvenstvu kada je se okitila zlatnom medaljom.
Već sam pisao o tome kako ih krasi neviđen bezobrazluk, bahatost, agresivnost i nepoštivanje i sudije i protivnika i publike.
Sve što su osvojili osvojili su na silu i na bezobraštinu uz nešto prirodnog talenta i zrno sreće.
Na svakoj utakmici u zadnjih nekoliko godina su da je pravde trebali imati barem jedan crveni karton.
Nenormalno psihički jake ekipe trebaju biti kada igraju protiv tako prljave ekipe kojoj se gleda kroz prste.
Da bilo koja druga ekipa koja nema zvučnog imena kao Messi igrala kao što igra argentina imala bi 3 crvena.
Srce mi je na mjestu što su cigani ostali bez zlata. Ali mi je krivo što su nagrađeni da su uopće došli do finala.
Tek se sada vidjeli koja prevara i sramota od ekipe je argentina. Da u 120 minuta nisu uspjeli uputiti šut prema golu. Ne u okvir nego zapucati prema protivničkom golu. To je za zamisliti se.
A najgore od svega je da su mogli nekom srećom i uz pomoć FIFE zabiti nekakav sretan go na kraju i proći na penale.
zposao wrote: ↑20/07/2026 00:24
Završeno je finale. Pravda je pobijedila. Španija je osvjetlala obraz pravog fudbala. Argentina je sramota za fudbal. Nisu uopće odigrali finale, jer ono što sui igrali je sve, samo nije fudbal. Messi se nije vidio na terenu što je i logično kad igraš protiv 11 savršeno ukompovanih igrača. Selektor Španije je doktorski odradio posao večeras.
Last edited by Better Man on 20/07/2026 00:34, edited 3 times in total.