Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
Groot wrote: ↑19/07/2026 01:03
Egzibiciona utakmica. Na sta potrosih vrijeme, pfff.
Zašto, baš je bilo zabavno? Za ove dvije zemlje utakmica za treće mjesto i ima vrijednost egzibicione utakmice.
Pa egzibicione utakmice i jesu cisto za zabavu. Niko se nije ni potrudio da malo potrci u odbrani. Kako neko rece najvise je licilo na NBA all star utakmicu. Cirkus.
plain vanilla wrote: ↑19/07/2026 01:06
Olise, znas ti onu pjesmu
Ostajte ovdje, sunce madridskog neba nece te grijati...
Hoće, hoće, madridsko sunce je divno i divni su ljudi. Iš oblačni, kišoviti Minhen i hladni Nijemci. A još si uparen sa svojim pajdom Kilijanom...raj na zemlji.
Zašto, baš je bilo zabavno? Za ove dvije zemlje utakmica za treće mjesto i ima vrijednost egzibicione utakmice.
Pa egzibicione utakmice i jesu cisto za zabavu. Niko se nije ni potrudio da malo potrci u odbrani. Kako neko rece najvise je licilo na NBA all star utakmicu. Cirkus.
Pa onda je win win situacija, utakmica bez značaja za reprezentacije koje je igraju, ali su priredili show i zabavili publiku. Za promjenu jedna utakmica na ovom prvenstvu gdje ne moramo pričati o kontraverzama i štimanjima.
plain vanilla wrote: ↑19/07/2026 01:06
Olise, znas ti onu pjesmu
Ostajte ovdje, sunce madridskog neba nece te grijati...
Hoće, hoće, madridsko sunce je divno i divni su ljudi. Iš oblačni, kišoviti Minhen i hladni Nijemci. A još si uparen sa svojim pajdom Kilijanom...raj na zemlji.
Aaaa zasto me mrzis?
Sad je Olise na akciji ko mlijeko u Bingu pred istek roka
cirkus i jeste zabavan, ali ovo nije bila ozbiljna utakmica. doduse, mozda za engleze jeste, ono prvo poluvrijeme im je plafon. ta arogancija kako je trece mjesto za bijedu a ne za samoumisljenu aristokraciju je englezi kurca nisu napravili nikada, ovo im je najveci uspjeh nakon '66., ali,eto, za njih je trece mjesto neozbiljno.
edit: ne kazem da si ti arogantan nego oni sa tim stavom.
Ovo je ko nekad birvaktile kad se pred kraj ljeta skupi društvo na plaži i podijeli se na male golove ... Stari protiv mladih, mršavi protiv debelih ili šta-ja-znam ... momci protiv oženjenih ... i kako god na kraju bude mladi idu po pive ... ali ih stari coluju s parama .... i revija nostalgije
HaseSa wrote: ↑19/07/2026 01:18
Nedostajao je samo half time show i cheerleadersice.
Htjela je FIFA ali nece niko da nastupa, Shakira i Bad Bunny izjavili kratko "mi nastupamo samo u finalu, koga briga za trece mjesto"
Ovakve utakmice sam gledao u Zaostrogu 1989 u kampu, kafic Bolero protiv picerije Mazestik. Prva nagrada janje sa raznja, porazeni dobija gajbu pive, nakon utakmice se sastanu i odfestaju skupa.
cirkus i jeste zabavan, ali ovo nije bila ozbiljna utakmica. doduse, mozda za engleze jeste, ono prvo poluvrijeme im je plafon. ta arogancija kako je trece mjesto za bijedu a ne za samoumisljenu aristokraciju je englezi kurca nisu napravili nikada, ovo im je najveci uspjeh nakon '66., ali,eto, za njih je trece mjesto neozbiljno.
edit: ne kazem da si ti arogantan nego oni sa tim stavom.
Spominjali smo ranije to na temi, ali obje reprezentacije imaju taj stav...da je borba za treće mjesto pičkin dim i neuspjeh. I to je tačno kada gledamo ove dvije reprezentacije, jer i njihova javnost to percipira na isti način. Očekivanja svih ovih najvećih fudbalskih nacija su takva.
Stari wrote: ↑19/07/2026 01:19
Ovo je ko nekad birvaktile kad se pred kraj ljeta skupi društvo na plaži i podijeli se na male golove ... Stari protiv mladih, mršavi protiv debelih ili šta-ja-znam ... momci protiv oženjenih ... i kako god na kraju bude mladi idu po pive ... ali ih stari coluju s parama .... i revija nostalgije
palermo wrote: ↑19/07/2026 01:29
Pa da, na ovom.forumu je I PSG-Bajerni 5:4 bila.neozbiljna utakmica.
Ta utaknica nije bila neozbiljna vec nekvalitetna. Kada neka ozbiljna fudbalska utakmica zavrsi 54 golova to znaci da su odredjeni dijelovi fudbalskih ekipa zakazali. Nesto slicno kao kada zavrsi 00
palermo wrote: ↑19/07/2026 01:29
Pa da, na ovom.forumu je I PSG-Bajerni 5:4 bila.neozbiljna utakmica.
Ta utaknica nije bila neozbiljna vec nekvalitetna. Kada neka ozbiljna fudbalska utakmica zavrsi 54 golova to znaci da su odredjeni dijelovi fudbalskih ekipa zakazali. Nesto slicno kao kada zavrsi 00