Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fali hydration break
Solidno ovo izgleda, vidi se da smo kvalitetniji, svoj neuigranosti uprkos. Trebalo bi ovo na vrijeme ovjeriti kojim golom, da se ne uvuče nervoza kakva pred kraj. Valjda je Zekić naučio šta na primjeru Tuchela sinoć.
Jedino mi Maroodža ne ulijeva povjerenje
Po meni, Maroodza je svoje (ne)znanje pokazao i više nego dovoljno u protekloj sezoni, pa se nadam da je to sada i Zekić vidio i da neće ozb. računati na njega ni u kakvom scenariju.
Kakav amaterizam cijele odbrane zajedno sa golmanom. Moj Zeko, valja ove naučiti fudbalu. Jebo vas Marudza, da vas jebo. Sad cemo se raspasti ko Englezi. Umjesto da navalis i drugi dati, flipera lopta po nasem petercu igra.
Last edited by last mohicans on 16/07/2026 18:21, edited 1 time in total.
Isto Englezi, Allaha mi. Ristovskog odnese crni prco. Slabo je ovo moj Zeka. Nikakvog smisla ova Evropa vec 5-6 god nema. Nesta se ko boris, patis cijelu godinu, rastjeras pola ekipe ili trećinu, onda neuigrani, teskih nogu ides kao lafo u neke grupe.
Last edited by last mohicans on 16/07/2026 19:01, edited 2 times in total.
Jebem ti mater sudija, čuj 3 min. Sad lafo neka ofanziva, a pickasta igra sve vrijeme. Puno posla ovdje ima. Hajmo jovo nanovo, gradi tim do juna, onda opet ćeranje, neuigranost. Sto puta već viđeno.
Last edited by last mohicans on 16/07/2026 18:53, edited 1 time in total.
Dobiše nas izmjenama, mi se raspali sa izmjenama. Ne mozes odbranu praviti svake godine. Bralić se bio toliko dozvao, pustiš ga. Ostaviš mrtvog Marudzu, Ristu koji je i proslu sezonu kiksao. Banić totalno van forme jos kd kraja sezone.
Pitar sa Kariba wrote: ↑16/07/2026 18:56
Ma realno jedna od većih sramota!
Tu je negdje sa Kukesijem. Iako je ovo barem jaca ekipa na papiru. Ja nasu glupost ne mogu shvatiti. Uvijek rano krenes sa Evropom, kasnis sa pripremama, novim igračima, sta onda da očekuješ. Trebali su im dati 10 dana slobodno i vozdra. Malo pripremnih odigramo, vazda ovako. Pa ne mozes formu graditi u ovakvim utakmicama. Ovi su se glat mogli i trebali izbaciti.
Nevjerojatno da se 70% ekipe nije otjeralo i doveli bolji igraci od ovoga sto se ima. Tolko je losih igraca da se ne moze nista ocekivati ni u novoj sezoni. Totalni remont se morao uraditi a ovako ista prica.
muha_sa wrote: ↑16/07/2026 19:03
Ne vidjeh igraca koji zna igrat lopte
Al hajd--kupio sam godišnju (da se pohvalim ) pa cu uživo vidjet zna li neko od njih igrat