Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
Napokon finale koje cu moci bez pritiska odgledati. Do sada sam uvijek imao ekipu kontra koje sam izrazito navijao. Doduse argentiski nacin poimanja fudbala mi je puno drazi.
sinuhe wrote: ↑16/07/2026 09:01
Znači našli ste neki grijeh zemlji na kraju svijeta za koju se nešto čuje dok traje SP u fudbalu.
mi smo imali zgodnu trebu Tina
a lopta bila argentina
ono tina na jednom a prvi dio na drugom dijelu lopte koji se izlizao
ostalo samo udarati Tinu
otada mi je argentina sinonim za tinu
isto ko urugvaj i homer simpson
you ar gej
Bosanski_kralj wrote: ↑16/07/2026 08:59
Može li se reći finale Palestina-Izrael?
Ne može, može Tika-Taka - Mesari
Španija valjda Iako i Argentina ima dosta dobre šanse, što zbog Messija, što zbog onog pobjedničkog mentaliteta u posljednjim minutama, što zbog mesarske igre koja im više odgovara, bolje se snalaze, a očito da se dopušta više nego što bi trebalo
Ateista wrote: ↑16/07/2026 09:24
Ne kazem da nije legitimna, samo mi nije jasno jer fakat nisam cuo da se ovdje koristi.
nisam ni ja čuo dok se nisam susreo s ljudima koji zaista govore hrvatski
trebalo mi je 10 godina da počnem govoriti španjolska
a neki dan su mi rekli da nije barselona nego barcelona
istra_hr wrote: ↑16/07/2026 10:07
Nije važno kako ko zove neke zemlje; mislim na nas iz regije
Meni je samo bilo malo čudno-da ne velim smiješno, jer mnoge smeta ono... "ska"
Takve bi pitao, da li imaju neki alternativni naziv za npr.
DanSKA, ŠvedSKA, EngleSKA, FrancuSKA, PoljSKA ...
i na kraju, npr. HrvatSKA
Mislim kako je ime u obliku posvojnog pridjev tu jer se sve te države ne zovu samo Danska, Švedska ili Francuska nego imaju još imenicu uz nju pa je onda Kraljevina Danska (čija kraljevina? Danska kraljevina), francuska republika i tako dalje.
istra_hr wrote: ↑16/07/2026 10:07
Nije važno kako ko zove neke zemlje; mislim na nas iz regije
Meni je samo bilo malo čudno-da ne velim smiješno, jer mnoge smeta ono... "ska"
Takve bi pitao, da li imaju neki alternativni naziv za npr.
DanSKA, ŠvedSKA, EngleSKA, FrancuSKA, PoljSKA ...
i na kraju, npr. HrvatSKA
Mislim kako je ime u obliku posvojnog pridjev tu jer se sve te države ne zovu samo Danska, Švedska ili Francuska nego imaju još imenicu uz nju pa je onda Kraljevina Danska (čija kraljevina? Danska kraljevina), francuska republika i tako dalje.