Ne moj sahbaz, prica je bila da u pustinji nema vlagesahbazzz wrote: ↑15/07/2026 11:07Statistiku koja se vodi decenijama si svela na 50% meso, 50% kupusmoimoi wrote: ↑15/07/2026 10:32 Statistike? Je li to ono 50% jede meso, 50% kupus.. statisticki svi jedemo sarmu? Valjda kada zivis negdje vrlo dobro znas kakva je klima. Nekog potrefi dvije hefte suhog zraka da zakljuci kako je bolja klima u pustinji nego na jadranukazem ti da 6mj zivis u zatvorenom. Minimalno hodanje. Ti meni tvrdis da to nije tacno jer je tebi google izbacio da je danas vlaznost zraka manja nego na jadranu. Mora da su i ovi arapi sto kod nas dolaze ljeti budale.. google fino kaze da je ugodnije u pustinji
![]()
![]()
I nije bas da niko nigdje nije otisao osim tebe, bio, vidio, dozivio kao i mnogi na istom ovom forumu. Mijesas babe i zabe, prica je uvijek bila o vlaznosti a ne o vrucini i toplom zraku. Da, vruce je ali se lakse podnosi nego recimo u Turskoj ili vrlo cesto na Jadranu gdje se znojis sjedeci u mjestu.
Turska opet ima skroz drugaciju klimu nego jadran. Dakle, ako ovdje ko mijesa babe i zabe to si ti.
Tamo gdje nema prirodnog hlada… nema realno ni zivota. S razlogom. Prema tome.. ugodnije ne mozes biti.
I ne znam sta se vise ubjedjujem. Pozz