Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
SmokingMan wrote: ↑14/07/2026 22:27
Sabotirana sredina terena francuza, teško se ovdje šta može uraditi, da je neka druga reprezentacija a ne Španija, francuzi bi mogli rješiti situaciju. Previše su španci u svom elementu gdje sredina terena diktira tempo igre. To su oni davno apsolvirali. Volio bih da francuzi ovdje nešto konkretno mogu uraditi, ali ne.
Tito_i_Partija wrote: ↑14/07/2026 22:26
Dešam škola fudbala: zamijeni Barcolu za Doue-a, il' Doue-a za Barcolu, zavisi ko je počeo. I to je sve.
Kad skontas.
Frajer je zamalo kao igrac i kao trener osvojio sve vaznije trofeje.
Kao igrac uzeo CL sa Marsejom 1993, WC 1998, Euro 2000...
Kao trener/selektor uzeo WC 2018, igrao jos jedno finale 2022, finale Eura 2016 i finale CL sa Monacom 2004...
A frajer ziceras mrtvi...
Gdje bi im tek kraj bio da su imali trenera koji je taktički pismen.
Bape
Poslednji
Cuo nekad za bolta...
Aldin lagumdzija je samodopadni retard. Kakav bizaran otusak u svemiru je morao biti da njega zapadne polufinale sp.
Francuzi se provalili, sanse nisu stvorili do sada.
Furija doktorski
Ateista wrote: ↑14/07/2026 21:56
Naprijed spanija, izbacite nafurane francuze, pa da gledamo najlepse finale spanija argentina.
Nemoj mi cigana i narkomana Argentinskih. Argentina je zemlja koja je utočište davala nacistima, ustašama, četnicima i svim drugim kriminalcima i zločincima. Hoćemo Engleze u finalu i Evropsko finale.
Vecina evrope je fasisticka, tako da ne bih ulazio u te price, ja gledam fudbal.
Ateista wrote: ↑14/07/2026 21:56
Naprijed spanija, izbacite nafurane francuze, pa da gledamo najlepse finale spanija argentina.
Nemoj mi cigana i narkomana Argentinskih. Argentina je zemlja koja je utočište davala nacistima, ustašama, četnicima i svim drugim kriminalcima i zločincima. Hoćemo Engleze u finalu i Evropsko finale.
Vecina evrope je fasisticka, tako da ne bih ulazio u te price, ja gledam fudbal.
Gledajući fudbl zašto navijati za Argentinu, jel igraju lijep fudbal?
elk wrote: ↑14/07/2026 22:36
Bape
Poslednji Cuo nekad za bolta...
Aldin lagumdzija je samodopadni retard. Kakav bizaran otusak u svemiru je morao biti da njega zapadne polufinale sp.
Francuzi se provalili, sanse nisu stvorili do sada.
Furija doktorski