Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
Argentinci su definitivno više naloženi protiv Engleza, zbog Falklandskih ostrva.
Nikad im to halalili nisu i mislim da će ići na nož protiv njih.
Hoće li to Englezima odgovarati, pitanje je.
Mislim da oba daju go, samo je pitanje koliko će ih ko na kraju primiti.
Thatcher je Argentince spasila time što im je vojsku nagazila na Falklandskim Ostrvima. Umjesto da joj zahvale, i da joj budu vječito zahvalni, oni i danas kmeče oko toga. Šta argentinska fudbalska seljadija zna o fašističkoj vojnoj hunti koja je nemilosrdno pobila između 25 i 30 hiljada Argentinaca?
MarlboroGold wrote: ↑14/07/2026 17:20
Da ih hoće Englezi napuniti do vrha. Argentinci se previše kurče i imaju ubjedljivo najbolju protekciju sudija na svjetskom.
Ko god prođe mislim da osvaja jedna od one druge dvije...
Sad će te ova messičad napasti da si i ti fan Cristiana Ronalda
Da ih hoće Englezi napuniti do vrha. Argentinci se previše kurče i imaju ubjedljivo najbolju protekciju sudija na svjetskom.
Ma standardno.
Ja Messija inače kao igrača volim mnogo više od Ronalda. GOAT bez sumnje. Ne ulazim u privatni život obojice. Jeste Ronaldo veći humanista od njega.
Fifa je objavila da će polufinalni susret Svjetskog prvenstva između Argentine i Engleske, koji je na rasporedu u srijedu od 21 sat u Atlanti, suditi Amerikanac marokanskog podrijetla Ismail Elfath. Pomagat će mu sunarodnjaci Corey Parker i Kyle Atkins.
Engleski Daily Mail izbor suca popratio je tekstom pod naslovom "Lionel Messi dobio svog omiljenog suca za polufinale Svjetskog prvenstva Engleska protiv Argentine unatoč teorijama zavjere da je turnir namješten", aludirajući na nepravednost prvenstva.
List ističe da je Elfath otkako Messi igra u SAD-u vodio četiri njegove utakmice te da je argentinska zvijezda u svakoj od njih slavila. Zbog toga, piše Daily Mail, među engleskim navijačima ponovno su se pojavile sumnje u moguće pogodovanje Argentini.
Elfathu će ovo biti četvrta utakmica na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu, a bio je i četvrti sudac u finalu SP-a u Kataru 2022. godine.
Ma standardno.
Ja Messija inače kao igrača volim mnogo više od Ronalda. GOAT bez sumnje. Ne ulazim u privatni život obojice. Jeste Ronaldo veći humanista od njega.
Baš zato mi se i gadi tolika protekcija.
Sa ovim se 100% slažem.
Samo zato što smatram Messija GOATom ne znači da moram navijat' za ostalu argentinsku cigančad. De Paul i Martinez pogotovo su mi toliko mrski, ne bi mi bilo žao da ih neko pošteno opali po gubici.
Da nema Messia ova Argentina bi bila najomrazenija ekipa jos od Uruguaya i Suareza
Protiv Messia samo ako igra protiv Spanije ili ove Norveske zbog njihove podrske Palestini, ali eto ne prodjose Engleze nazalost. U svim ostalim situacijama protiv Messia navijaju samo ronaldoljupci i prikriveni ronaldoljupci.
Groot wrote: ↑14/07/2026 19:31
Da nema Messia ova Argentina bi bila najomrazenija ekipa jos od Uruguaya i Suareza
Protiv Messia samo ako igra protiv Spanije ili ove Norveske zbog njihove podrske Palestini, ali eto ne prodjose Engleze nazalost. U svim ostalim situacijama protiv Messia navijaju samo ronaldoljupci i prikriveni ronaldoljupci.
Ja sam Ronaldoljubac i ne navijam protiv Messija nego protiv Argentine.
Kao sto zbog politickih razloga podržimo npr Norvesku, tako imamo pravo hejtati iz istih razloga.
I jel ti stvarno misliš da je uvreda nekome reci da je Ronaldoljubac?
Groot wrote: ↑14/07/2026 19:31
Ja sam Ronaldoljubac i ne navijam protiv Messija nego protiv Argentine.
Kao sto zbog politickih razloga podržimo npr Norvesku, tako imamo pravo hejtati iz istih razloga.
I jel ti stvarno misliš da je uvreda nekome reci da je Ronaldoljubac?
Ne mislim da je ronaldoljubac uvreda, to je karakterna osobina sto bi rekao Rambo
Ako ne bude navlacenja za englesku, argentina prolazi, ali bojim se da ce sudije uraditi sve sto je u njihovoj moci da bude evropsko finale, evo i termine prilagodjavaju evropi umjesto domacinima, jasno je ko ima protekciju.
Ti drugarice k'o da si neostvarITA u ljubavi, imal' gdje tog muža, prati li ko tvoje upise kao što je to slučaj kod mene?
Apropo teme, ne pogledah nijednu utakmicu od svog zadnjeg upisa tamo prije godišnjice, večeras imam nijet a sutra nećem. U velikoj sam dilemi koga podržati u ovom srazu i kako ne mogu nijedne nek' se hebu što se mene tiče, da je ikako moguće poslao bih obje repke kući bRez odigravanja tekme a večerašnju proglasio finalom pa ko bude bolji.