Ne duguje niko nikome tu nista, medjutim, uopste o tome nisam pisao. Forum je, pise se o i vecim debilima od Neleta. I, da te ispravim posto sam svoj upis ispravio vec, otac mu je iz Drvara, kao momcic je dosao u Sarajevo.DebelinJoe wrote: ↑14/07/2026 16:47Znači da mi gospodinu Jankoviću ništa ne dugujemo niti on nama. Ukratko, jebe na se za njim gdje i šta je...Djeca rođena 2008. ove godine upisuju fakultet. Svijet ide dalje, koga briga za čovječuljka koji je prije 40 godina na televiziji izvodio skečeve.drag_gost wrote: ↑14/07/2026 16:43Znam, i kakve to veze ima sa ovim sto sam napisao?DebelinJoe wrote: ↑14/07/2026 16:40
Porodica Neleta Karajlića nema skoro nikakve veze sa Sarajevom. Njegov otac je u Sarajevo doselio iz Kladova, varošica na Dunavu.
Milić Vukašinović
- drag_gost
#801 Re: Milić Vukašinović
-
doktor78
#802 Re: Milić Vukašinović
Upravo. Šta mu više dajete prostor.
I klix neki dan prenosi šta je on izjavio na nekom podcastu.
Boli nas za njega.
Eto mu i Laktaša i Banje Luke.
I klix neki dan prenosi šta je on izjavio na nekom podcastu.
Boli nas za njega.
Eto mu i Laktaša i Banje Luke.
-
DebelinJoe
- dječak sa šibicama
#804 Re: Milić Vukašinović
Istorija se obrisati ne moze.
-
Osmi Socrates
#805 Re: Milić Vukašinović
Šta je istorija što se tiče Karajlića?
-
Osmi Socrates
#806 Re: Milić Vukašinović
Mog'o je vala iz Sarajeva pobjeći u Srbiju i da ne lupeta. Al' o lupetanju je tih dana njemu ovisila i slava u beogradskoj čaršiji. On ne bi imao šta jesti da nije lupetao. Tako da to više tumačim kao oportunistički egzistencijalizam. Vjerovatno bi se volio vratiti u Sarajevo, jer nije odande, jel'. Al' proš'o voz.
Kod Kusturice je drugo. On bi imao šta jesti. Čovjek Srbin al' mora biti jedan od najglasnijih. Uvijek me je čudilo kod takvih ljudi što ne izaberu da budu manje glasni Srbi. Ono, bogobojazni. Tihi. Ali, ne, čim promjeni dres mora baš biti jebeni zadrti nacionalista. I derati se primitivno. Sukob svjetova qq lele šta nam rade.
Kod Kusturice je drugo. On bi imao šta jesti. Čovjek Srbin al' mora biti jedan od najglasnijih. Uvijek me je čudilo kod takvih ljudi što ne izaberu da budu manje glasni Srbi. Ono, bogobojazni. Tihi. Ali, ne, čim promjeni dres mora baš biti jebeni zadrti nacionalista. I derati se primitivno. Sukob svjetova qq lele šta nam rade.
Last edited by Osmi Socrates on 14/07/2026 19:02, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#807 Re: Milić Vukašinović
Ko je frajer, prvi put cujem za njega i sta mislis pod "fokus treba okrenuti ka ljudima ovakve vrste bivsih Sarajlija"Škobo Habu wrote: ↑14/07/2026 12:35 Stoga, mislim da fokus treba okrenuti ka ljudima ovakve vrste bivših Sarajlija:
https://www.youtube.com/watch?v=yJeN5rE ... VT54AaABAg
-
DebelinJoe
#808 Re: Milić Vukašinović
Ma marš u p materinu...Što nisi sletjela u Zagreb pa došla na slobodne teritorije RBiH. U Zenicu recimo ili Tuzlu, pa dijelila ratnu patnju sa vlastitim narodom...Neda Ukraden u svojoj karijeri je osvojila brojne nagrade, a među njima su i "najpopularnija Sarajka '91".Međutim, sled događaja bio takav da već naredne godine postala jedna od najomraženijih u rodnom gradu. U svojoj autobiografiji "Zora je svanula", a koju je prošle godine izdala, otkrila je svoju stranu priče."Nije bilo lako dok sam pisala knjigu proživljavati ponovno tužne i neugodne situacije, posebno te tragične 1992. Naime, kada sam tog aprila 1992. po povratku s turneje po Švedskoj, silom prilika i neočekivano ostala na beogradskom aerodromu, nemoćna da poletim za Sarajevo, jer avioni od početka meseca više nisu leteli za Sarajevo, nisam ni slutila da će od tada moj život, kao i ta karta, neplanirano postati 'one way ticket'. Nisam mogla pretpostaviti da više nikada neću preći prag svog novog, lepo opremljenog stana na sarajevskim Ciglanama, koji sam te 1992. zaključala i krenula na koncerte u Švedskoj. Nisam ni slutila da ću svoj lokal i stanove na Ilidži i u Lužanima, sve prepune, kao i poslovne prostore na Ciglanama, otada videti samo na papiru i da će mi otac, u 69. godini života, umreti od tuge za svojim domom, svojom Ilidžom. Džaba nagrada 'najpopularnija Sarajka' lista 'Svijet' iz 1991., džaba brojni koncerti i svi naši apeli za mir, džaba vera u suživot. Mržnja, ljubomora, zavist bili su, ipak, presudni u tim vremenima, a trebalo je i nekako opravdati pljačku i uništenje svih naših dobara, svega što smo generacijama, godinama moji roditelji i ja sticali", rekla je pevačica za "Azra.ba".Rat se završio pre više od 20 godina, a Neda i danas na svojim koncertima peva pesmu "Sarajevo, Sarajevo gde je raja moja", koju je posvetila svima koji su zbog rata u Bosni morali da se odsele.
- drag_gost
#809 Re: Milić Vukašinović
Niko historiju bre ne brise, a ona je zapisala da je davno pregazen, zivi da usicari koji dinar nad ovima ovima kojima se "istorija obrisati ne more" da je on definisao prijeratno Sarajevo. Isto kao i Neda Ukraden samo za papke.
Last edited by drag_gost on 15/07/2026 00:52, edited 1 time in total.
- drag_gost
#810 Re: Milić Vukašinović
To je to, otisao si, tu i tamo pustis iscijedis koju rijec da ti je zao grada i raje, kao sto jeste i ljudima koji su prosli kroz to sve bi sasvim dovoljno to bilo. Nije ni bitno je li to istina; nesto sumnjam da je Bregovic posebno empatican bio, medjutim znao je reci tu i tamo sta treba i voilà - welcome to Rajvosa. Ovaj snimio i ponosno pjevao "Ko ne voli Radovana, ne vidio Djurdjevdana" i onda nije nacionalista. Mozda i nije, ali je supak svejedno. I zajebancija ima svoju mjeru, a zajebancija na svoj racun nakon sto smo prozivili sta smo prozivili ipak prvenstveno pripada onima koji su bili tu. Ta pjesma nije bila slucajna greska, to je stih sa predumisljajem. A Nele mozda nije cetnik ideoloski, vec oportunisticki, uostalom bas kao i vecina onih sto se sakrivaju iza sektaskih uvjerenja. Samim time, ni po cemu on nije poseban, vec se dobro uklapa u mozaik likova koji nemaju sta vise da ponude osim prostituisanja vlastite price.Osmi Socrates wrote: ↑14/07/2026 17:13 Mog'o je vala iz Sarajeva pobjeći u Srbiju i da ne lupeta. Al' o lupetanju je tih dana njemu ovisila i slava u beogradskoj čaršiji. On ne bi imao šta jesti da nije lupetao. Tako da to više tumačim kao oportunistički egzistencijalizam. Vjerovatno bi se volio vratiti u Sarajevo, jer nije odande, jel'. Al' proš'o voz.
Kod Kusturice je drugo. On bi imao šta jesti. Čovjek Srbin al' mora biti jedan od najglasnijih. Uvijek me je čudilo kod takvih ljudi što ne izaberu da budu manje glasni Srbi. Ono, bogobojazni. Tihi. Ali, ne, čim promjeni dres mora baš biti jebeni zadrti nacionalista. I derati se primitivno. Sukob svjetova qq lele šta nam rade.![]()
- sinuhe
#811 Re: Milić Vukašinović
Klix je navalan s nekim Radom Radetom Bogdanovićem a da se na topicu o Miliću ne spomene Nele nema šanse.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#812 Re: Milić Vukašinović
Neda Ukraden je jedna od ljigavijih osoba na estradi. Bljak
-
doktor78
#813 Re: Milić Vukašinović
Mene čudi kako ona nakon svega pjeva po Hrvatskoj. A prave probleme npr.jednom Bajagi.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#814 Re: Milić Vukašinović
a neda je svojedobno bila dobra pičoka, znala je da iskoristi svoj glas a i stas... niko na estradi nije cist ni po volji, bajagu pljuju zato svo je bio ostao dobar sa vojvodom borom al ko covo osto je prizeman koliko moze za razliku od mnogih svojih kolega koji su ogrijesili dusu svojom ljigavoscu i dodvoravanjem al et i to moze se shvatiti ko poso zapravo to im i jest poso, da prodaju i prezentuju sebe... nece mene 
zato ako ti se ne svidjaju njegovi/njezini postupci, prekrizi ih ne kupujes njihove ploce, ne ides na koncerte i tjt, oni ce se nastaviti prodavati kome mogu.. takav poso, jebiga prostituisanje
zato ako ti se ne svidjaju njegovi/njezini postupci, prekrizi ih ne kupujes njihove ploce, ne ides na koncerte i tjt, oni ce se nastaviti prodavati kome mogu.. takav poso, jebiga prostituisanje
-
Osmi Socrates
#815 Re: Milić Vukašinović
Koliko sam ja čitao, Bajagi zamjeraju što je svirao u Kninu za vrijeme rata. I u Banja Luci.
-
milojicabrzi
#816 Re: Milić Vukašinović
Ne znam za detalje oko Bajage, znam da se Mile iz Hladnog piva solidarisao sa njim nakon zabrane koncerta u Karlovcu na Danima piva, ima tome 5-6 godina.
Ne mogu se sjetiti da je on imao nekih ratnih eskapada, sjećam se da je nekada '94. godine bio neki "projekat" da se Kninska Krajina muzički i kulturno "uveže" sa Beogradom i Srbijom, pa je PGP RTS izdao album grupe "Minđušari" iz Knina, onako prosječan rock bend, pa su im pravili zajedničke turneje sa Ribljom Čorbom, vodao ih je Bora, gdje god bi išli...
Imali su i neku zajedničku pjesmu "Ljetovanje" ili tako nešto, gdje oni nabrajaju gdje će sve dosegnuti "srpske zemlje", pa spominju kako stižu do Zadra, Šibenika, Rijeke...ali za oko godinu, ti su se snovi raspršili..
Iz tpg vremena je nekako mislim da datira i dolazak jednog broja studenata glume, iz Krajine u BG, radi studijske razmjene ili tako nešto, pa je u tom okviru u BG došao i Jovo Maksić, sada popularni gliumac koji glumi u dosta serija i projekata u Beogradu i Banja Luci.
Nego, da se vratimo Miliću...nije mi baš jasno što je on, nakon karijere pa i rata provedenog u Sarajevu, završio u Beogradu. Ok priženio se tamo i sve je to ok, ali mislim da bi u BiH trebao biti neki projekat da se zasluženim umjetnicima i muzičarima, da neka barem minimalna penzija, kako se ne bi po stare dane morali potucati...Moguče je da Milić ima ili je dobio državljanstvo Srbije, tamo se i liječio, a koliko se sjećam, on je i rođen i prve godine života i proveo u Srbiji, prije nego što je kao klinac došao u SA,
Mislim da u Hrvatskoj to ima, da muzičari i umjetnici nakon starosne granice od npr. 65 godina, imaju pravo na neku mirovinu, da su na neki način zaštićeni, jer je i tamo bilo slučajeva da glumci i muzičari završavaju u staračkim domovima ili na rubu egzistencije....
Ne mogu se sjetiti da je on imao nekih ratnih eskapada, sjećam se da je nekada '94. godine bio neki "projekat" da se Kninska Krajina muzički i kulturno "uveže" sa Beogradom i Srbijom, pa je PGP RTS izdao album grupe "Minđušari" iz Knina, onako prosječan rock bend, pa su im pravili zajedničke turneje sa Ribljom Čorbom, vodao ih je Bora, gdje god bi išli...
Imali su i neku zajedničku pjesmu "Ljetovanje" ili tako nešto, gdje oni nabrajaju gdje će sve dosegnuti "srpske zemlje", pa spominju kako stižu do Zadra, Šibenika, Rijeke...ali za oko godinu, ti su se snovi raspršili..
Iz tpg vremena je nekako mislim da datira i dolazak jednog broja studenata glume, iz Krajine u BG, radi studijske razmjene ili tako nešto, pa je u tom okviru u BG došao i Jovo Maksić, sada popularni gliumac koji glumi u dosta serija i projekata u Beogradu i Banja Luci.
Nego, da se vratimo Miliću...nije mi baš jasno što je on, nakon karijere pa i rata provedenog u Sarajevu, završio u Beogradu. Ok priženio se tamo i sve je to ok, ali mislim da bi u BiH trebao biti neki projekat da se zasluženim umjetnicima i muzičarima, da neka barem minimalna penzija, kako se ne bi po stare dane morali potucati...Moguče je da Milić ima ili je dobio državljanstvo Srbije, tamo se i liječio, a koliko se sjećam, on je i rođen i prve godine života i proveo u Srbiji, prije nego što je kao klinac došao u SA,
Mislim da u Hrvatskoj to ima, da muzičari i umjetnici nakon starosne granice od npr. 65 godina, imaju pravo na neku mirovinu, da su na neki način zaštićeni, jer je i tamo bilo slučajeva da glumci i muzičari završavaju u staračkim domovima ili na rubu egzistencije....
- geralt
#817 Re: Milić Vukašinović
Nije svirao u Kninu, istrazio je Index i dokazao da nije tacno. U Banja Luci jeste svirao na humanitarnom koncertu, sto mu ne zamjeram.Osmi Socrates wrote: ↑16/07/2026 06:12 Koliko sam ja čitao, Bajagi zamjeraju što je svirao u Kninu za vrijeme rata. I u Banja Luci.
Inace ne znam kakav nacionalizam mogu izmisliti nekom ko je '93. snimio ovu pjesmu. I ko je btw uzeo hrvatsko drzavljanstvo cim je to postalo moguce.
Stotine kilometara daleko od mene
Il' prostim jezikom, sa one strane reke
Gde noću gore duše, planine i kuće
I neke svetiljke sad toliko daleke
Hiljadu krikova i iscrtkanih slika
Hiljadu užasa i strahova u noći
Hiljadu stvari o kojim ne želiš da pričaš
Hiljadu onih o kojim nećeš moći
Gde si, Bože, gde si?
Crni se dani ređaju u nizu
Šta još da se desi
Tako daleko, a tako, tako blizu
Gde si, Bože, gde si?
Crni se dani ređaju u nizu
Šta još da se desi
Tako daleko, a tako, tako blizu
Sada je neko drugačije doba
I pevaju se neke druge pesme
Na kraju veka razlupala se slika
I ništa više isto biti ne sme
Sve one ulice sto poznavao sam dobro
Niz koje ove noći niko neće proći
Svi oni ljudi koje voleo sam mnogo
A videti ih više nikad neću moći
-
Osmi Socrates
#818 Re: Milić Vukašinović
Opet, koliko sam ja pročitao, Bajaga ni sam ne poriče da je svirao u Kninu 1993, ali poriče da je pjevao četničke pjesme.
Ono što je Index istražio je da nije učestvovao u snimanju spota koji je dizao moral srpskoj vojsci, a koji je za vrijeme rata snimljen na Kninskoj Tvrđavi. Neki u Hrvatskoj su ga i zbog toga napali.
Ono što je Index istražio je da nije učestvovao u snimanju spota koji je dizao moral srpskoj vojsci, a koji je za vrijeme rata snimljen na Kninskoj Tvrđavi. Neki u Hrvatskoj su ga i zbog toga napali.
- stubrijez
#819 Re: Milić Vukašinović
Pa ti ne kontas uopste poentu punka i NP koncepta... daj ga zacas proturi kroz AI. SMijesan si.Altsa wrote: ↑14/07/2026 09:41Omot je katastrofa uraden.toska wrote: ↑13/07/2026 23:10 Dok i ako ti odgovore...
Ko to prvi padne na pamet od bilo koje grupe sa trajnom postavom?
Pjevač, frontmen, Bebek je bio poznatiji od Bregovića,
Aki R. daleko ispred alfe i omege Parnog valjka Husa itd.
I šta je problem sa poslijeratnim ZP?
Možda je Nele malo više volio kamere:
![]()
- Altsa
#820 Re: Milić Vukašinović
De hljeba ti objasni mi ti.stubrijez wrote: ↑16/07/2026 21:24Pa ti ne kontas uopste poentu punka i NP koncepta... daj ga zacas proturi kroz AI. SMijesan si.Altsa wrote: ↑14/07/2026 09:41Omot je katastrofa uraden.toska wrote: ↑13/07/2026 23:10 Dok i ako ti odgovore...
Ko to prvi padne na pamet od bilo koje grupe sa trajnom postavom?
Pjevač, frontmen, Bebek je bio poznatiji od Bregovića,
Aki R. daleko ispred alfe i omege Parnog valjka Husa itd.
I šta je problem sa poslijeratnim ZP?
Možda je Nele malo više volio kamere:
![]()
-
trocadero
#821 Re: Milić Vukašinović
Škobo Habu wrote: ↑14/07/2026 12:35
Moraš zanti da je Nele, kao i svi ovdašnji umjetnici, prolazio kroz određene faze od devedesetih do danas.
Postoji intervju iz 1996 ili 1997. godine na Youtube, bio je gost u emisiji kod Vanje Bulića, u kojoj je bio dosta korektan i odmjern na temu rata. Čak je tada Vanji potvrdio da je u kontaktu da dijelom sarajevskih "Nadrealista", da je dobio kasetu sa njihovim ratnim skečevima.
Kada se uzme sve u obzir, Nele Karajlić je prevaziđena sarajevska priča sa gomilom sličnih. Ima svoje mjesto u svoj toj priči i nema potrebe da ga se ignoriše. Meni čak ide na živce ta priča o njemu kao četniku i velikosrpskom nacionalisti, kao da je riječ o Šešelju, jer smatram da nije taj kalibar.
U Sarajevu danas rade oni koji su na njega pucali, masovno po državnim institucijama, dok Nele nije bacio niti jednu granatu na rodni grad. No, da je tezgario na patriotskim osjećajima, skupa sa Kusturicom: jeste. Neka glupa anti-imperijalna furka u kojoj zajedno moravac igraju Maradona, Karadžić, Mladić, Sadam, Gadaffi, Putin i Milošević jeste neizbrisivi dio njegove muzičke karijere.
Stoga, mislim da fokus treba okrenuti ka ljudima ovakve vrste bivših Sarajlija:
https://www.youtube.com/watch?v=yJeN5rE ... VT54AaABAg
Fino, odmjereno, poučno...
S tim da Nele nije samo bio u kontaktu sa njima. Posle rata je zajedno sa Zenom bio kod Đura u Sloveniji, smišljali i neke projekte, zamezilo se. Bio je i sa Sejom -Sulom u Beogradu , srdačna atmosfera i tu se pored meze nakotilo i dosta piva. Koliko je tačno da je Sejin otac početkom rata otišao u Beograd, navodno tamo i sahranjen prije desetak godina?
- dječak sa šibicama
#822 Re: Milić Vukašinović
Meni se cini da je kod Nenada problem, kao i kod jos mnogih njegovog ranga i afiniteta, sto misli da je nevidjeni mudrac i da nekoga zapravo zanima sta on ima reci a on je u sustini glumac, zabavljac, muzicar, ciji je posao da glumi pjeva i to je manje vise to.
Nikada necu shvatiti potrebu glumaca muzicara rezisera da mudruju i pametuju o bjelosvjetskim temama i to iznose kao relevantno misljenje. Bmk sta o krizi na bliskom istoku misli Lebron James ili Nenad Jankovic.
Ustvari je najgore sto mu mnogi daju za pravo, ovi sto upijaju njegove rijeci i u njima traze neku do tada neizrecenu mudrost. I ne samo njemu. Pune drustvene mreze kratkih citata odredjenih filmskih i muzickih radnika, nesto sto su negdje procitali ili culi cesto i pogresno interpretiraju, ali hej rek`o Nele "ako zelis pobijediti ne smijes izgubiti" jeeebote kako je to duboko.
Nikada necu shvatiti potrebu glumaca muzicara rezisera da mudruju i pametuju o bjelosvjetskim temama i to iznose kao relevantno misljenje. Bmk sta o krizi na bliskom istoku misli Lebron James ili Nenad Jankovic.
Ustvari je najgore sto mu mnogi daju za pravo, ovi sto upijaju njegove rijeci i u njima traze neku do tada neizrecenu mudrost. I ne samo njemu. Pune drustvene mreze kratkih citata odredjenih filmskih i muzickih radnika, nesto sto su negdje procitali ili culi cesto i pogresno interpretiraju, ali hej rek`o Nele "ako zelis pobijediti ne smijes izgubiti" jeeebote kako je to duboko.
- Haris.ba
#823 Re: Milić Vukašinović
Mislim da se prije rata ozenio drugi put u Beograd. Zato je tamo i sahranjen.
Ne vidim sta je cudno da ti ljudi imaju kontakte. Nele mu dosao na sahranu oca, on je isao Neletovom bratu...
Od posla tu nema nista specijalno. Ona afera oko autorskih prava je sasvim dovoljna da se shvati sta i kako funkcionise izmedju njih.
Ima i to u Srbiji za umjetnike. Ta neka nacionalna penzija. Je li i Mica to uspio cvaknuti ne znam. Ako jeste, neka je.milojicabrzi wrote: ↑16/07/2026 10:41
Nazalost, mislim da tako nesto u Bosni nema.
-
milojicabrzi
#824 Re: Milić Vukašinović
Bajaga je koliko znam i rođen u Hrvatskoj, u Moslavini, Grubišno Polje kod Pakraca mati mu je mislim rodom od tamo, pa se porodila slučajno kad se zatekla u gostima kod rodbine. Moguće je da je na osnovu majke tražio i dobio državljanstvo (na tom području značajan procenat stanovništva su bili Srbi,pa je to područje u ratu bilo u sastavu RSK Zapadna Slavonija).geralt wrote: ↑16/07/2026 15:20Nije svirao u Kninu, istrazio je Index i dokazao da nije tacno. U Banja Luci jeste svirao na humanitarnom koncertu, sto mu ne zamjeram.Osmi Socrates wrote: ↑16/07/2026 06:12 Koliko sam ja čitao, Bajagi zamjeraju što je svirao u Kninu za vrijeme rata. I u Banja Luci.
Inace ne znam kakav nacionalizam mogu izmisliti nekom ko je '93. snimio ovu pjesmu. I ko je btw uzeo hrvatsko drzavljanstvo cim je to postalo moguce.
Uglavnom, nebitno za priču, on se u ratu nije gurao u politku, lirika mu je uglavnom ljubavna, punio je arenu u Puli i mnoge koncertne dvorane u HR, tako da mi je žao što su se kola u tom spletu okolnosti, slomila na njemu, koji je najmanje nacionalista od mnogih sa beogradske scene....Drago mi je da su iz Hladnog piva tada ispali ljudi i odbili biti zamjenski bend, kad je Bajagi otkazan aranžman
-
doktor78
#825 Re: Milić Vukašinović
Da, i tada je nastala zajednička pjesma:milojicabrzi wrote: ↑17/07/2026 12:07
Uglavnom, nebitno za priču, on se u ratu nije gurao u politku, lirika mu je uglavnom ljubavna, punio je arenu u Puli i mnoge koncertne dvorane u HR, tako da mi je žao što su se kola u tom spletu okolnosti, slomila na njemu, koji je najmanje nacionalista od mnogih sa beogradske scene....Drago mi je da su iz Hladnog piva tada ispali ljudi i odbili biti zamjenski bend, kad je Bajagi otkazan aranžman![]()
"Brate moj s Atlantide
Pogledaj što vrijeme ide
Mi iz plemena Azri tu smo po kazni
Brate moj s Atlantide
Ova je za nas apatride bez zastave i himne
Jedan smo drugom odraz
Jedan drugom krilo
I krunski dokaz da nas je stvarno bilo"
Last edited by doktor78 on 17/07/2026 13:47, edited 1 time in total.