Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#42626 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

https://www.klix.ba/magazin/muzika/orga ... /260713133

Haha AI napisao. "Ovo nije pomak u satnici, ovo je svjestan izbor..." :lol:

@Velkoski
Trappist

#42628 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Trappist »

_BataZiv_0809 wrote: 13/07/2026 10:39 https://www.klix.ba/magazin/muzika/zelj ... /260713045

Ne kontam ljude koji od zabavljaca i ekvivalenta dvorskih luda u srednjem vijeku ocekuju moralno i obzirno ponasanje.

Isto se ovako raja cudila otkud Serif Konjevic i cini mi se Halid rahmetli za istim stolom sa Stasom Kosarcem :-)

Jos su mi gori oni koji pjevace pitaju za misljenje o nekim ozbiljnim temama, pa ti Semsa Suljakovic prica o inflaciji u euro zoni, MC Stojan od napadu SAD na Iran, a Haris Dzinovic o femicidu...

Stavimo ih na njihovo pravo mjesto i nazovimo ih pravim imenom. To sto zaradjuju daleko vise nego sto bi trebali jer su sluge svakog rezima i neophodni vlastima da zabavljaju narod da se ne bavi necim pametnim, ne mijenja cinjenicu da im je posao da zabavljaju a ne da budu pametni.
klix novinari sve resurse usmjerili da vide ko je od ovih "umjetnika" nastupao za 11. juli. Da se ovako potrude malo istraziti i raskrintati korupciju i kriminal u drzavi, gdje bi im kraj bio.
dječak sa šibicama

#42629 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dječak sa šibicama »

To se kolokvijalno zove i lov na vjestice.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#42630 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

_BataZiv_0809 wrote: 13/07/2026 16:14 https://www.klix.ba/magazin/muzika/orga ... /260713133

Haha AI napisao. "Ovo nije pomak u satnici, ovo je svjestan izbor..." :lol:

@Velkoski
free gpt verzija :lol:
SmokingMan

#42632 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by SmokingMan »

U suštini i ne trebaš biti nikakav novinar da bi "radio" za klix.
banjaluka078

#42633 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by banjaluka078 »

Trappist wrote: 13/07/2026 17:42
klix novinari sve resurse usmjerili da vide ko je od ovih "umjetnika" nastupao za 11. juli. Da se ovako potrude malo istraziti i raskrintati korupciju i kriminal u drzavi, gdje bi im kraj bio.
A ja se čudila ovdje kad je 3. jula Borčev vatromet tempiran tako da ne pređe ponoć i ne uđe u 4.7., zbog "preko noći" proglašenog dana žalosti, i kad je koncert Bijelog dugmeta koji je bio planiran za tu subotu, počeo 5.7. u 00:01, bez tonske probe, pa su se štimali "u hodu". I kad su našli neki kafić koji je u 23 sata imao muziku, pa su svi portali pisali o tome, a komentatori tražili da se objavi ime, da ga idu kamenovati...
nepass1

#42634 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by nepass1 »

Trappist wrote: 13/07/2026 17:42
_BataZiv_0809 wrote: 13/07/2026 10:39 https://www.klix.ba/magazin/muzika/zelj ... /260713045

Ne kontam ljude koji od zabavljaca i ekvivalenta dvorskih luda u srednjem vijeku ocekuju moralno i obzirno ponasanje.

Isto se ovako raja cudila otkud Serif Konjevic i cini mi se Halid rahmetli za istim stolom sa Stasom Kosarcem :-)

Jos su mi gori oni koji pjevace pitaju za misljenje o nekim ozbiljnim temama, pa ti Semsa Suljakovic prica o inflaciji u euro zoni, MC Stojan od napadu SAD na Iran, a Haris Dzinovic o femicidu...

Stavimo ih na njihovo pravo mjesto i nazovimo ih pravim imenom. To sto zaradjuju daleko vise nego sto bi trebali jer su sluge svakog rezima i neophodni vlastima da zabavljaju narod da se ne bavi necim pametnim, ne mijenja cinjenicu da im je posao da zabavljaju a ne da budu pametni.
Ne znam, kad skontas da je njima posao da pjevaju jbg, ja sam isto radio 11.07. morao.
Mene je vise drug sjebao kojeg sam oko 19h navecer zvao na kafu,kaze evo tek u kucu, citav dan rostiljali pa te zovem dok se spremim.
Nesta nisam mogao ni na kafu otici
Ateista

#42635 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Ateista »

Pretjeruje se sa tim, vecina izvodjaca ne bira sama datume vec ima menadzere koji im dogovore i kazu sviras tu i tu, tad i tad, pitanje je ko ce na prvu skontati kad vidi datum, ne bih ni ja da mi neko da 11.7. kao datum to povezao dok se ne priblizi i ne pocne prica o tome, a ja zivim ovdje, neki od njih zive vani koliko znam.

Oni koji organizuju same koncerte su vec druga prica, a iskreno ne bi me cudilo ni da se namjerno organizuju na taj dan u RS-u.
mali_balon

#42636 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mali_balon »

E da pitam ovdje ima hipstera I omladine....neki dan vidim lika strpo usi pod kacket....da nacrtam, gornji dio uha podvukao pod rub kacketa...kad je skinuo isti vidjelo se da lik nije klempav niti ima ikakve defekte, kao da to sakrije.....I nedavno sam u gradu ista stvar....jel to neka nova mode neka furka.....
Njanjavi

#42637 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

mali_balon wrote: 15/07/2026 16:46 E da pitam ovdje ima hipstera I omladine....neki dan vidim lika strpo usi pod kacket....da nacrtam, gornji dio uha podvukao pod rub kacketa...kad je skinuo isti vidjelo se da lik nije klempav niti ima ikakve defekte, kao da to sakrije.....I nedavno sam u gradu ista stvar....jel to neka nova mode neka furka.....
Jab reko da je to do kroja kacketa.

To si oni flat caps kacketi vjv pa nemaju nazad stezaljke one ko normalni kacketi a vjv mu velko za glavu pa mu prelazi usi jerbo bi ga ucinilo klempavim da ga pusti iza usiju dok je tako sirok.
tramvajtrojka

#42638 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by tramvajtrojka »

mali_balon wrote: 15/07/2026 16:46 E da pitam ovdje ima hipstera I omladine....neki dan vidim lika strpo usi pod kacket....da nacrtam, gornji dio uha podvukao pod rub kacketa...kad je skinuo isti vidjelo se da lik nije klempav niti ima ikakve defekte, kao da to sakrije.....I nedavno sam u gradu ista stvar....jel to neka nova mode neka furka.....
Hoce tako Under armour ako uzmes za glavu prevelik a nemas opciju stelovanja a da su najbolji kacketi jesu vala :thumbup:
tramvajtrojka

#42639 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by tramvajtrojka »

I ovo nije popularna stvar koju ne kontam al pohvalno najbolja stvar koja se desila na Instagramu u zadnja dva mjeseca je bosnia account, postala drzava viralna i poznata zbog tog acc, sve najbolje fore na Instagramu u zadnja dva mjeseca u komentarima je glavni taj acc :mrgreen:

Vise je za promociju države uradio taj acc nego da smo vrtili reklame dvije godine na stranim kanalima 8-)

@Velkoski da ti je njihov reach :mrgreen:
mali_balon

#42640 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mali_balon »

Njanjavi wrote: 15/07/2026 19:30
Jab reko da je to do kroja kacketa.

To si oni flat caps kacketi vjv pa nemaju nazad stezaljke one ko normalni kacketi a vjv mu velko za glavu pa mu prelazi usi jerbo bi ga ucinilo klempavim da ga pusti iza usiju dok je tako sirok.
Nije ima savijen silt naprijed a nije ni velik jer mu je bas stegao usi ono vidi se da su usi pritisnute.....
mali_balon

#42641 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mali_balon »

tramvajtrojka wrote: 15/07/2026 19:33
Hoce tako Under armour ako uzmes za glavu prevelik a nemas opciju stelovanja a da su najbolji kacketi jesu vala :thumbup:
Imam ta dva I jesu ono sto.kazes cudni kada vremenom popuste pa izgledaju preveliki ali ovaj nije bio je neki no name da kazem I bas knap uz glavu vidi se da su ispod usi pritisnute
Ateista

#42642 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Ateista »

Ne kontam kad forumasi postavljaju neki video ili drugi link sa FB, sto tako prakticno otkrivaju svoj identitet, ne znam jesu li svjesni da kad postave link i neko otvori, da pise kako je preporuka od strane tog i tog, da pise ime i prezime. Ne koristim FB pa ne znam kako tacno fercera, ali pretpostavljam kad se sheruje link dok si logovan, da onda fb napise ko je sherovao.
Ko zeli da ostane anoniman, neka obrati paznju. :mrgreen:
Sanjarko

#42643 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Sanjarko »

Ateista wrote: 16/07/2026 15:42 Ne kontam kad forumasi postavljaju neki video ili drugi link sa FB, sto tako prakticno otkrivaju svoj identitet, ne znam jesu li svjesni da kad postave link i neko otvori, da pise kako je preporuka od strane tog i tog, da pise ime i prezime. Ne koristim FB pa ne znam kako tacno fercera, ali pretpostavljam kad se sheruje link dok si logovan, da onda fb napise ko je sherovao.
Ko zeli da ostane anoniman, neka obrati paznju. :mrgreen:
Ja od Meta samo Messenger koristim, a Facebook slabo, skoro pa nikako, samo kada su rođendani ili kada ima priča neka ok, za ostalo slabo.
ljubicasti limun

#42644 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ljubicasti limun »

Ne kontam sta bi od onakvg foruma. :D
Post Reply