Haha AI napisao. "Ovo nije pomak u satnici, ovo je svjestan izbor..."
@Velkoski
klix novinari sve resurse usmjerili da vide ko je od ovih "umjetnika" nastupao za 11. juli. Da se ovako potrude malo istraziti i raskrintati korupciju i kriminal u drzavi, gdje bi im kraj bio._BataZiv_0809 wrote: ↑13/07/2026 10:39 https://www.klix.ba/magazin/muzika/zelj ... /260713045
Ne kontam ljude koji od zabavljaca i ekvivalenta dvorskih luda u srednjem vijeku ocekuju moralno i obzirno ponasanje.
Isto se ovako raja cudila otkud Serif Konjevic i cini mi se Halid rahmetli za istim stolom sa Stasom Kosarcem![]()
Jos su mi gori oni koji pjevace pitaju za misljenje o nekim ozbiljnim temama, pa ti Semsa Suljakovic prica o inflaciji u euro zoni, MC Stojan od napadu SAD na Iran, a Haris Dzinovic o femicidu...
Stavimo ih na njihovo pravo mjesto i nazovimo ih pravim imenom. To sto zaradjuju daleko vise nego sto bi trebali jer su sluge svakog rezima i neophodni vlastima da zabavljaju narod da se ne bavi necim pametnim, ne mijenja cinjenicu da im je posao da zabavljaju a ne da budu pametni.
free gpt verzija_BataZiv_0809 wrote: ↑13/07/2026 16:14 https://www.klix.ba/magazin/muzika/orga ... /260713133
Haha AI napisao. "Ovo nije pomak u satnici, ovo je svjestan izbor..."![]()
@Velkoski
A ja se čudila ovdje kad je 3. jula Borčev vatromet tempiran tako da ne pređe ponoć i ne uđe u 4.7., zbog "preko noći" proglašenog dana žalosti, i kad je koncert Bijelog dugmeta koji je bio planiran za tu subotu, počeo 5.7. u 00:01, bez tonske probe, pa su se štimali "u hodu". I kad su našli neki kafić koji je u 23 sata imao muziku, pa su svi portali pisali o tome, a komentatori tražili da se objavi ime, da ga idu kamenovati...
Ne znam, kad skontas da je njima posao da pjevaju jbg, ja sam isto radio 11.07. morao.Trappist wrote: ↑13/07/2026 17:42klix novinari sve resurse usmjerili da vide ko je od ovih "umjetnika" nastupao za 11. juli. Da se ovako potrude malo istraziti i raskrintati korupciju i kriminal u drzavi, gdje bi im kraj bio._BataZiv_0809 wrote: ↑13/07/2026 10:39 https://www.klix.ba/magazin/muzika/zelj ... /260713045
Ne kontam ljude koji od zabavljaca i ekvivalenta dvorskih luda u srednjem vijeku ocekuju moralno i obzirno ponasanje.
Isto se ovako raja cudila otkud Serif Konjevic i cini mi se Halid rahmetli za istim stolom sa Stasom Kosarcem![]()
Jos su mi gori oni koji pjevace pitaju za misljenje o nekim ozbiljnim temama, pa ti Semsa Suljakovic prica o inflaciji u euro zoni, MC Stojan od napadu SAD na Iran, a Haris Dzinovic o femicidu...
Stavimo ih na njihovo pravo mjesto i nazovimo ih pravim imenom. To sto zaradjuju daleko vise nego sto bi trebali jer su sluge svakog rezima i neophodni vlastima da zabavljaju narod da se ne bavi necim pametnim, ne mijenja cinjenicu da im je posao da zabavljaju a ne da budu pametni.
Jab reko da je to do kroja kacketa.mali_balon wrote: ↑15/07/2026 16:46 E da pitam ovdje ima hipstera I omladine....neki dan vidim lika strpo usi pod kacket....da nacrtam, gornji dio uha podvukao pod rub kacketa...kad je skinuo isti vidjelo se da lik nije klempav niti ima ikakve defekte, kao da to sakrije.....I nedavno sam u gradu ista stvar....jel to neka nova mode neka furka.....
Hoce tako Under armour ako uzmes za glavu prevelik a nemas opciju stelovanja a da su najbolji kacketi jesu valamali_balon wrote: ↑15/07/2026 16:46 E da pitam ovdje ima hipstera I omladine....neki dan vidim lika strpo usi pod kacket....da nacrtam, gornji dio uha podvukao pod rub kacketa...kad je skinuo isti vidjelo se da lik nije klempav niti ima ikakve defekte, kao da to sakrije.....I nedavno sam u gradu ista stvar....jel to neka nova mode neka furka.....
Nije ima savijen silt naprijed a nije ni velik jer mu je bas stegao usi ono vidi se da su usi pritisnute.....Njanjavi wrote: ↑15/07/2026 19:30Jab reko da je to do kroja kacketa.mali_balon wrote: ↑15/07/2026 16:46 E da pitam ovdje ima hipstera I omladine....neki dan vidim lika strpo usi pod kacket....da nacrtam, gornji dio uha podvukao pod rub kacketa...kad je skinuo isti vidjelo se da lik nije klempav niti ima ikakve defekte, kao da to sakrije.....I nedavno sam u gradu ista stvar....jel to neka nova mode neka furka.....
To si oni flat caps kacketi vjv pa nemaju nazad stezaljke one ko normalni kacketi a vjv mu velko za glavu pa mu prelazi usi jerbo bi ga ucinilo klempavim da ga pusti iza usiju dok je tako sirok.
Imam ta dva I jesu ono sto.kazes cudni kada vremenom popuste pa izgledaju preveliki ali ovaj nije bio je neki no name da kazem I bas knap uz glavu vidi se da su ispod usi pritisnutetramvajtrojka wrote: ↑15/07/2026 19:33Hoce tako Under armour ako uzmes za glavu prevelik a nemas opciju stelovanja a da su najbolji kacketi jesu valamali_balon wrote: ↑15/07/2026 16:46 E da pitam ovdje ima hipstera I omladine....neki dan vidim lika strpo usi pod kacket....da nacrtam, gornji dio uha podvukao pod rub kacketa...kad je skinuo isti vidjelo se da lik nije klempav niti ima ikakve defekte, kao da to sakrije.....I nedavno sam u gradu ista stvar....jel to neka nova mode neka furka.....![]()
Ja od Meta samo Messenger koristim, a Facebook slabo, skoro pa nikako, samo kada su rođendani ili kada ima priča neka ok, za ostalo slabo.Ateista wrote: ↑16/07/2026 15:42 Ne kontam kad forumasi postavljaju neki video ili drugi link sa FB, sto tako prakticno otkrivaju svoj identitet, ne znam jesu li svjesni da kad postave link i neko otvori, da pise kako je preporuka od strane tog i tog, da pise ime i prezime. Ne koristim FB pa ne znam kako tacno fercera, ali pretpostavljam kad se sheruje link dok si logovan, da onda fb napise ko je sherovao.
Ko zeli da ostane anoniman, neka obrati paznju.![]()