BiH - Crna hronika

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

SmokingMan

#7751 Re: BiH - Crna hronika

Post by SmokingMan »

Haris.ba wrote: 08/07/2026 14:40
SmokingMan wrote: 08/07/2026 14:37 Ma ljudi, Sarajevo je puno propalih brakova, samo obiđite jebališta u i oko Sarajeva, vidjet ćete kako smo propali kroz šaht. Vjerovatno ima i pedofilije, zoofilije, svega na izvoz.
Samo informativno, na sta mislis? :D
Istražuj, mi smo kod Konjica proljetos za dan planete Zemlje očistili livadu punu vlažnih maramica, flaša vode koje koriste za pranje poslije seksualnog odnosa, kondoma, svega. Oobro je da smo kasnije saznali da je to imalo efekta, ili tu više niko nije dolazio iz straha da ne bude uhvaćen ili za sobom kupe svoje smeće.
Haris.ba

#7752 Re: BiH - Crna hronika

Post by Haris.ba »

dječak sa šibicama wrote: 08/07/2026 14:41 Nego, mozemo li biti sigurno da ovo nije "stejdzed" odnosno nastimano. Influenseri nastimavaju sve i svasta, pun internet besmislenih bezveznih izreziranih situacija, samo za preglede. Ko moze znati.
Poznavajuci nas, vjerovatnije je da se desilo neko napastvovanje nego da se stima radi pregleda.
SmokingMan wrote: 08/07/2026 14:43
Istražuj, mi smo kod Konjica proljetos za dan planete Zemlje očistili livadu punu vlažnih maramica, flaša vode koje koriste za pranje poslije seksualnog odnosa, kondoma, svega. Oobro je da smo kasnije saznali da je to imalo efekta, ili tu više niko nije dolazio iz straha da ne bude uhvaćen ili za sobom kupe svoje smeće.
A, na to mislis. Ja mislio da pricas o "hotelima na dan".

Ne znam o tim situacijama u prirodi, osim iz iskustva da i u najdubljoj sumi nisi sam (iskustvo iz planinarenja). Tako, ko se moze u prirodi opustiti - svaka mu cast.
SmokingMan

#7753 Re: BiH - Crna hronika

Post by SmokingMan »

Nisam na planinarenju to primjećivao, planinarim da bi upravo pobjegao od betonske ludnice. Idem na mjesta gdje jako rijetko ko ide, samo da ne čujem ljudske glasove. Hobi me vodi na takva mjesta. :D
dječak sa šibicama

#7754 Re: BiH - Crna hronika

Post by dječak sa šibicama »

Pa ako je nastimano, nije napastovana, ja vidim slike ne i video. Pa po tome se ravnam.

Mislim, neki su stimali knjigu na prsa pa da im se puca u knjigu, a neki su poginuli tako. U USA je jedno vrijeme bila fora otici u ozloglasena geta i derati se dvosmislenim rijecima nesto sto je uvredljivo za crnce ali moze znaciti i nesto drugo, pa ceka reakciju. I naravno dobije batine ili jos gore, metak. Bolesnika je pun internet.
Haris.ba

#7755 Re: BiH - Crna hronika

Post by Haris.ba »

SmokingMan wrote: 08/07/2026 14:50 Nisam na planinarenju to primjećivao, planinarim da bi upravo pobjegao od betonske ludnice. Idem na mjesta gdje jako rijetko ko ide, samo da ne čujem ljudske glasove. Hobi me vodi na takva mjesta. :D
Ja vise ni pis bacit ne smijem. Eto neko ide. :mrgreen:
A, divljina mrtva.
Danguba

#7756 Re: BiH - Crna hronika

Post by Danguba »

mk ultra wrote: 08/07/2026 14:24 ne opravdavam ali isto tako ne znam ni šta je očekivala?

ne znaš na šta ćeš naići
lutrija

mogla je naići neko da je ubije
mogla je naići neko da je počasti tortom
mogla je naići nekog da je preveze i prešuti

jbg, isto ko da odeš u crkvu tamo te okade i izađeš i kažeš šta mi se ovo desilo nisam ovo htjela

tako da jbg
nisam u životu sa totalno nepoznatim sjeo da me vozi
Ko bi uopće znao za nju da nije ovo neovlašteno snimala

Ne opravdavam nikakvo nasilje ali samo luda osoba ili u velikoj nuždi moze danas stopirati

Dosla su vremena da ne smiješ spustiti ruku ni na koga
Mi imamo naviku dok razgovaramo da se spusti ruka na rame ili ruku, sada se to pogrešno protumaci
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#7757 Re: BiH - Crna hronika

Post by mk ultra »

banjaluka078 wrote: 08/07/2026 14:34
mk ultra wrote: 08/07/2026 14:24 ne opravdavam ali isto tako ne znam ni šta je očekivala?

ne znaš na šta ćeš naići
lutrija

jbg, isto ko da odeš u crkvu tamo te okade i izađeš i kažeš šta mi se ovo desilo nisam ovo htjela

tako da jbg
Glup rezon.
Normalan bi bio da je neko poveze i ne ugrožava fizički, ne časti tortom, dakle, samo da stane da uđe u vozilo i izađe iz njega.
Nisam jednom povezla nekog. U grupi sam za nuđenje i traženje prevoza, 14 mjeseci sam vozarila BL-SA-BL, i niko nikad nije imao neku neprijatnost.
1997. sam od Jajca do Livna stopala, jer sam htjela vidjeti familiju, nije ni palo na pamet da će me neko napasti. Valjda ne očekujem ono što ni sama nekom ne bih napravila.

Ali vidio drtina samu strankinju, pa da proba... Fuj.
nije glup

slabo kome možeš vjerovati
banjaluka078

#7758 Re: BiH - Crna hronika

Post by banjaluka078 »

mk ultra wrote: 08/07/2026 15:03
nije glup

slabo kome možeš vjerovati
Jer živimo u društvu seksualnih nasilnika koji samo čekaju priliku?
Jako nisko smo pali.
banjaluka078

#7759 Re: BiH - Crna hronika

Post by banjaluka078 »

Danguba wrote: 08/07/2026 14:55
Mi imamo naviku dok razgovaramo da se spusti ruka na rame ili ruku, sada se to pogrešno protumaci
I ne trebaš je spuštati ne nekoga ko ti nije raja ili rod, pogotovo neko koga prvi put vidiš.
Ateista

#7760 Re: BiH - Crna hronika

Post by Ateista »

Nikakvo opravdanje za budalu koja sebi daje za pravo tako nesto, ali ni meni iskreno nisu jasni generalno ljudi koji stopaju i sjednu sa nekim potpuno nepoznatim u auto, ne samo zbog ovih stvari vec ne znas kako taj vozi, koliko je siguran kao vozac, a i svasta nesto je moguce, koliko god rijetko to bilo ipak je prebelik rizik, za zene jos dodatno zbog ovakvih stvari.

Na zalost, zivimo u drustvu koje je puno budala, na razne nacine, tako da toga treba biti svjestan, pa je autostopiranje jako rizicno.
drug_profi

#7761 Re: BiH - Crna hronika

Post by drug_profi »

Ne znam šta se čudite kad je danas prmitivizam isplivao i zagospodario svijetom

"Grab 'em by the pussy"

Reče jedan od najmoćnijih ljudi na svijetu.
MinistarKulture

#7762 Re: BiH - Crna hronika

Post by MinistarKulture »

Autostopiranje nije nov koncept, decenijama ljudi autostopiraju i tako putuju. To naravno nosi svoje rizike, sto i djevojka sama opisala i svijesna je.

Obisla cura pola planete zemlje, dodje u Bosnu i neki je stari isprdak seksualno napastuje, i jos dodju levati i to opravdavaju :-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#7764 Re: BiH - Crna hronika

Post by _BataZiv_0809 »

dječak sa šibicama wrote: 08/07/2026 14:41 Iako, ja se referisem na komentare, ne na dedu. Manijaka u svakom cosku kugle zemaljske ima. A komentari su hit, uvijek jedan fini broj debila koji podrzavaju nakaradu u svakom obliku.

Nego, mozemo li biti sigurno da ovo nije "stejdzed" odnosno nastimano. Influenseri nastimavaju sve i svasta, pun internet besmislenih bezveznih izreziranih situacija, samo za preglede. Ko moze znati.
Odmah sam na to pomislio.
Cim cujem rijec influenser pred ocima mi blinka upozorenje na laž.
Ateista

#7765 Re: BiH - Crna hronika

Post by Ateista »

MinistarKulture wrote: 08/07/2026 15:54 Autostopiranje nije nov koncept, decenijama ljudi autostopiraju i tako putuju. To naravno nosi svoje rizike, sto i djevojka sama opisala i svijesna je.

Obisla cura pola planete zemlje, dodje u Bosnu i neki je stari isprdak seksualno napastuje, i jos dodju levati i to opravdavaju :-)
Nisam vidio sa iko opravdava, a iskreno tesko mi je vjerovati ako je proputovala svijet da se tako nesto samo kod nas desilo, ne kazem da u prosjeku nismo primitivan narod ali mislim da ima i dosta gorih i da je statisticki morala naletiti jos negdje na slicnu ili goru budalu.
nepass1

#7766 Re: BiH - Crna hronika

Post by nepass1 »

Danguba wrote: 08/07/2026 14:55

ne znaš na šta ćeš naići
lutrija

tako da jbg
Ko bi uopće znao za nju da nije ovo neovlašteno snimala

Ne opravdavam nikakvo nasilje ali samo luda osoba ili u velikoj nuždi moze danas stopirati

Ne kriviti zrtvu
Zasto se uvijek zrtva krivi?
Isner

#7767 Re: BiH - Crna hronika

Post by Isner »

Puno i mi tuđe bruke tovarimo na sebe, tamo odakle je došla, em je autostop zabranjen em bi završila povaljena, ima bolesti svuda a od njih je ta bolest krenula...

Starog prdonju i da prijavi policiji, dobila bi odgovor koji mi po forumima unaprijed popljujemo u zapravo je najrealniji - ne ulazi u auto sa nepoznatom osobom...
Rothmans

#7768 Re: BiH - Crna hronika

Post by Rothmans »

Dobro je prosla ...

Image
dječak sa šibicama

#7769 Re: BiH - Crna hronika

Upravo je to "ali ona je zrtva" odlican stejdz za namjestaljku, jer ko ce propitkivati seksualno uznemiravanje.

Volio bih vidjeti video, tu bi mozda bilo jasnije, a ovako sa slikama... dedo, dacu ti 100 eura, ako malo pruzis ruku u mom pravcu a ja uslikam. Istina dedi se vidi lice pa to rusi tezu, ali moguce je sve. Nesto ne vjerujem da ce ga itko prijaviti ili nesto slicno.

Inace je problem sa potenciranjem mizoginije histericni lov na vjestice, recimo nedavno je Ivkovic pohvalio haljinu Valentine voditeljke u studiju, digla se cijela feministicka scena Hrvatske u "njenu odbranu". Par dana su histericno vristale da je to mizoginija i "vidjelo se da je jadnoj djevojci izuzetno nelagodno", na kraju ih presjekla sama Valentina objavom kako njoj komplimenti uopce ne smetaju "a ne znam smetaju li drugim zenama".

Otprilike kao teorije zavjere, svi znamo da su mnoge poprilicno tacne i tvrdnje imaju neku podlogu, ali kad dodju budaletine koje dovode u pitanje okruglost planete, vide ljude kornjace, ljude zmajeve, haarpove i spricaju nas sa neba iz aviona, onda svako normalan to vidi kao antireklamu i zapravo cijelu oblast dozivi kao sprdacinu. Tako i agresivne feministice, vristanjem na svaku glupost, samo stvaraju odbojnost prema cijeloj tematici unatoc cinjenici da mizoginija itekako postoji.
Isner

#7770 Re: BiH - Crna hronika

Post by Isner »

Uz osuđivanje svake vrste nastranosti al mora se povuci i crta oko nekih stvari, prvenstveno odjevanja i ponašanja.. gole guzice pređe pola Evrope, kad je neko lapi onda skandal.. Na tramvajskom stajalištu gdje je Erdogan nastradao, ove sa proputovanja u dolasku sa željeznicke kad krenu gologuze da ulaze u tramvaj ne znam gdje da gledam od sopstvenog stida, takvih primjera na pasja preskakala... U po tramvaja skida majicu i u sportskom grudnjaku oblaci novu, kad je neko pogleda ide slika i vjerovatno tekst kako divlji bosanci balave na nju itd... :roll:
dječak sa šibicama

#7771 Re: BiH - Crna hronika

Pa dobro, moderna vremena, treba se naviknuti. Imamo mi puno gorih krsenja moralnih zakona od presvlacenja majice u tramvaju :D
mayab

#7772 Re: BiH - Crna hronika

Post by mayab »

Niti deduku opravdavam , niti nju osuđujem, ali samo ću reći da vidim da su ti tzv. influenSERI , često spremni bez puno grižnje savjesti " gaziti preko leševa" samo da bi digli sebi gledanost
Danguba

#7773 Re: BiH - Crna hronika

Post by Danguba »

Ko bi za nju znao.

Onaj makar jede cevape i hvali se a ona…?

Odrastao sam u Titino vrijeme, stopirao Sam i vozio stopere a danas ne bih ni jedno ni drugo.
Da stopiram ne znam na koga cu naletiti, da primim Stopera opet ne znam koga primam…tako da, ko hoce da izbjegne probleme zaobice stopiranje.
Danguba

#7774 Re: BiH - Crna hronika

Post by Danguba »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/pale-sa ... /260708187

Ovo definitivno treba u onu vremensku kapsulu zatvoriti i ovu vijest tamo negdje 2226.god. otvoriti. :lol:

Da se vidi sa kakvim smo se problemima susretali.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#7775 Re: BiH - Crna hronika

Post by konektovan »

Rothmans wrote: 08/07/2026 16:54 Dobro je prosla ...

Image
:lol:
Post Reply