Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bio sam tri puta u okviru izleta na Bol. Prelijepo mjesto za odmor i šetnju, obala je kako sam primjetio prilično stjenovita, ali uz dosta hladovine. Vjerovatno ima plaža, ali treba malo hodati.
mirota wrote: ↑08/07/2026 07:31
Hurgada, resort za 10, ne znam sta bi covjek bolje pozelio...nije ni skupo sta se sve dobije, more toplo cisto, hrana i sadrzaji za 10, djeca uzivaju a i mi, uvece muzika odlicna, show raznorazni, lani Turska slicno isto ok, ovo je za pola klase bolje
kako ti riješi onaj radni spor? nadam se da ti je izdobrilo.
ma cim sam zaprijetio advokatom i zatrazio sistematizaciju, odmah dobio novo rjesenje za stalno a i imao sam rjesenje za stalno, sve ok zavrseno ima par mjes...
Hurgada, resort za 10, ne znam sta bi covjek bolje pozelio...nije ni skupo sta se sve dobije, more toplo cisto, hrana i sadrzaji za 10, djeca uzivaju a i mi, uvece muzika odlicna, show raznorazni, lani Turska slicno isto ok, ovo je za pola klase bolje
Koji resort? Ja već 3 godine u nizu tamo idem, a biće i 4ti put u Augustu
kako ti riješi onaj radni spor? nadam se da ti je izdobrilo.
ma cim sam zaprijetio advokatom i zatrazio sistematizaciju, odmah dobio novo rjesenje za stalno a i imao sam rjesenje za stalno, sve ok zavrseno ima par mjes...
Ma ja, seljacka, ako prodje prodje. Advokati i tuzbe ce popeglati mnoge anomalije. Drago mi je
Nebrojeno puta, od djetinjstva 70ih do danasnjih dana.
Prelijepo mjestasce. Sto se plaze tice mi smo isli na plazu Soline u Vrboskoj. To moras autom iz Jelse par km.
Ispod hotela Fontana stijene i dio izbetoniran kao mol, imaju metalne stepenice za ulazak u more.
Tako da nije za sitnu djecu.
Ludzak wrote: ↑08/07/2026 06:46
Krajem mjeseca mi je godišnji, i gdje preporučujete da se ide na more? Samo nek je mirno i bez previše gungule, može i Crna Gora? Hrvatsku bih izbjegao zbog cijena.
Mislim da u Crnoj Gori na nekom pristojnom mjestu nećeš proći jeftinije u odnosu na Hrvatsku, ja sam takvog dojma zadnjih par godina (Crna Gora značajno poskupila i faktički je tu s cijenama gdje je Hrvatska obala npr oko Makarske).