pakas bio i ostao
moze cojk biti i bosanac i pakas
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kad vidiš muzički ukus, onda skonatš da je Ibrahimović obični Balkanac, koji nikad neće biti na nivou nekih nogometnih legendi.
Evo Londonca... Zato si nam ti glavom i bradom i mindsetom Britanac, samo te malo parkiranje jebe.Better Man wrote: ↑06/07/2026 13:31Kad vidiš muzički ukus, onda skonatš da je Ibrahimović obični Balkanac, koji nikad neće biti na nivou nekih nogometnih legendi.
Jer se tiče nogometa kao igre. Jer da je bila suprotna situacija, moš mislit što bi se poništio crveni. Zato se nisu uzjebali samo u nas nego svugdje na svijetu.
Najbolji bi fol bio da skrši sada i nekog Belgijanca.,turbofolk wrote: ↑06/07/2026 13:46 Thibaut je na golu. 10 Baloguna vam neće pomoći. Dokusuri ih Belgijo, a za ovog što preko noći dobi pravo nastupa, volio bih da postigne neki auto gol, napravi neku kardinalnu grešku iz koje će Belgija steći prednost, pa da bude: htjeli ste ga u timu, eto vam ga. Hvala vam.
A što druže? Pa to svi zagovaramo, igraj i pobjedi pošteno Belgiju bez ovih sranja, čemu brisanje profila u takvom scenariju?turbofolk wrote: ↑06/07/2026 14:09 Da je Ćiro umjesto selektora Belgije, hladno bi bilo ono .. te Batistuta/Balogun.
A mislim da bi i Belgija trebala imati takav pristup. Najgore bi bilo da se kazna vrati na snagu i da Balogun ne igra. I onda u tom odnosu snaga, da USA prođe dalje. Ovde bi bilo kolektivno brisanje profila i ispisa sa foruma, počev od mene![]()
Jašta će...DaysleepeR wrote: ↑06/07/2026 14:35 Neviđena sramota za FIFA-u, i ovo će koštati Infantina pozicije na kojoj je sad.
Samo ne kontam što se mi ložimo, prema nama je sve bilo regularno.
Nema veze ni pare ni bilo šta drugo sa pojedincem koji je na čelu neke institucije.darius_maximus wrote: ↑06/07/2026 14:46Jašta će...DaysleepeR wrote: ↑06/07/2026 14:35 Neviđena sramota za FIFA-u, i ovo će koštati Infantina pozicije na kojoj je sad.
Samo ne kontam što se mi ložimo, prema nama je sve bilo regularno.
Time što gura što više "malih" repki sebi osigurava vladavinu do kraja vijekova.
Uvijek će moći nagurati stotinjak glasova, jer se glas svakog saveza pika isto, plus dovoljno ljudi je omastilo brkove s njim da može ovako do kada hoće.
Ja nemam pojma što se ljudi čude.
FIFA je organizacija/preduzeće, kao što je i svako drugo fudbalsko tijelo i savez.
Vazda je bilo "para na paru, a uš na fukaru".
Kao i Vico, čovjek ima rezultate, svi se bogate, sve više država igra.
Sad što nije uvijek sve po P.S.-u, jebi ga, to je cijena poslovanja.
Mislite da bismo mi odbili onih 13 miliona (ili koliko smo dobili) zbog obraza i da ne bismo glasali za njega?
Ne budimo smiješni.