Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
Nije Portugal bez šansi, ako ništa imaju to iskustvo pobjede nad Španijom iz finala LN prije tačno godinu dana. Eh sad, mislim da je ova Španija bez klasičnog špica (Morate) mnogo opasnija i ne daje protivniku šansu ni za minimum posjeda. Španija nije primila gol na ovom prvenstvu. Kladionice daju prednost Španiji, ove neke nepogrešive predictors aplikacije su ih već okitile naslovom. Ostaje nam da i mi to ispratimo
na stranu fudbalska ciganija jednih i drugih, ali ti ljudi su nama mentalitetom dosta bliski. ja sam osjetio katalonsku srdačnost i mogu samo u superlativima govoriti o tim ljudima.
Uvijek za Spaniju.....samo u jednom slucaju navijam protiv Spanije, kada igra protiv BiH. Ko je imalo upoznao spanski narod, radio sa njima, proveo malo vremena u Spaniji znao bi zasto.
Kao sto drug Chmoljo rece, nema.nacije blize.nasem mentalitetu od Spanije ( nebitno jesu li iz Kastilje, Katalonijr ili Baskije)
palermo wrote: ↑06/07/2026 13:24
Uvijek za Spaniju.....samo u jednom slucaju navijam protiv Spanije, kada igra protiv BiH. Ko je imalo upoznao spanski narod, radio sa njima, proveo malo vremena u Spaniji znao bi zasto.
Kao sto drug Chmoljo rece, nema.nacije blize.nasem mentalitetu od Spanije ( nebitno jesu li iz Kastilje, Katalonijr ili Baskije)
100% proveo 10-ak godina tamo mas mentalitet.Pojesti,popiti,smotati i zapaliti i ako sta naleti nategnuti.Vamos Espana