Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
mali_balon wrote: ↑05/07/2026 19:29
Pa ovo je fakat postala komedija od sporta, pa ovom logikom mogu I hrvatima ukinuti oPsajd.....ovo treba prestati praiti
Micah wrote: ↑05/07/2026 19:47
Eno ljudi se pitaju je li ćelavi ljigavac dobio poziv od Trumpa. Ne bi me ni sekunde iznenadilo u kakvom svijetu živimo.
Zar neko stvarno misli da je tek tako FIFA ovo uradila? Da nije bilo 'uvjeravanja' sa strane?
Micah wrote: ↑05/07/2026 19:47
Eno ljudi se pitaju je li ćelavi ljigavac dobio poziv od Trumpa. Ne bi me ni sekunde iznenadilo u kakvom svijetu živimo.
Zar neko stvarno misli da je tek tako FIFA ovo uradila? Da nije bilo 'uvjeravanja' sa strane?
Sjećam se još one postratne stigme balkanskih naroda o korupciji a prema ovoj razobličenoj zapadnoj mi smo dječija liga. Samo se to kod njih zove "lobiranje" i legalno je.
Ako fakat budu pogurani protiv Belgije, osim ovog očitog poguranca mimo svih pravila, očekujem da će naći način da sebi olakšaju i mečeve protiv Španije/Portugala/Francuske/Maroka. Belgija je prvi stub odbrane
Haris033 wrote: ↑05/07/2026 19:47
Forca Belgija!
Ovaj prsesedan kojim Fifa onom siledziji oprašta crveni karton dokazuje kako samo mogu pobijediti oni koji imaji više novaca!
Ne, ovo nije presedan. FIFA je ovo prvi put iskoristila kad je suspendovala kaznu Ronaldu zbog koje nije trebao igrati prve dvije utakmice u grupi.
Micah wrote: ↑05/07/2026 20:00
Sjećam se još one postratne stigme balkanskih naroda o korupciji a prema ovoj razobličenoj zapadnoj mi smo dječija liga. Samo se to kod njih zove "lobiranje" i legalno je.