Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
Maloprije naletih na vijest da bi utakmica mogla biti odgođena zbog najave visokih temperatura u centralnom i istočnom dijelu USA. Predviđa se kako bi moglo biti između 37 i 46 stepeni u Filadelfiji.
SmokingMan wrote: ↑03/07/2026 21:37
Maloprije naletih na vijest da bi utakmica mogla biti odgođena zbog najave visokih temperatura u centralnom i istočnom dijelu USA. Predviđa se kako bi moglo biti 37 stepeni u Filadelfiji.
Nek pomjere termin u 2 ujutro da igraju, da vide malo kako je nama gledati u to doba
SmokingMan wrote: ↑03/07/2026 21:37
Maloprije naletih na vijest da bi utakmica mogla biti odgođena zbog najave visokih temperatura u centralnom i istočnom dijelu USA. Predviđa se kako bi moglo biti 37 stepeni u Filadelfiji.
Nek pomjere termin u 2 ujutro da igraju, da vide malo kako je nama gledati u to doba
Pa i tada temperatura ne bi bpala ispod 30. A nađi mi budali koja bi u polusnu igrala do penala.
U Philadelphiji ekstremni vremenski uslovi. Već par dana vrućina i sparina su na nivou koji je opasan po zdravlje. Postoje mogućnosti oluja i grmljavina, itd, i za vrijeme utakmice.
S obzirom da je Mbappe pričao kako južnoameričke repke nisu kvalitetom kao evropske, volio bih da danas izgube golom u 121. minuti sudijske nadoknade od tog malenog Paragvaja, samo da više boli.
Znam da su male šanse da će se ovi moći suprotstaviti, ali nada zadnja umire.
darius_maximus wrote: ↑04/07/2026 18:12
S obzirom da je Mbappe pričao kako južnoameričke repke nisu kvalitetom kao evropske, volio bih da danas izgube golom u 121. minuti sudijske nadoknade od tog malenog Paragvaja, samo da više boli.
Znam da su male šanse da će se ovi moći suprotstaviti, ali nada zadnja umire.