Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
Derbi osmine, uz meč Španije i Portugala. Ne znam je li opet pritisak na Engleze i it's coming home furka ili je pritisak na domaćinu koji ima 4 pobje i 0 primljenih golova. Ko god prođe nadam se okršaju s Brazilom
amidzazeher wrote: ↑04/07/2026 13:40
Jesu li Englezi izvršili visinske pripreme?!
Zao mi je zbog Kane-a ali poslije ove utakmice ide kući
Mexico izgubio samo dvije tekme od 90 na ovom stadionu, nije valjda da ce Englezi biti ti koji ce im pokvariti statistiku.
Zajebala FIFA Engleze, visinska bolest udara drugi dan, Englezi planirali doci na dan utakmice, FIFA im naredila da moraju odrzati trening dan prije. Bas idu iz gluposti u glupost, jebote, niko od Engleza nikada nije bio na toj visini, ne znam jedino ako nisu zbog ove tekme prebacili kakp u Colorado…
turbofolk wrote: ↑04/07/2026 12:54Derbi osmine, uz meč Španije i Portugala. Ne znam je li opet pritisak na Engleze i it's coming home furka ili je pritisak na domaćinu koji ima 4 pobje i 0 primljenih golova. Ko god prođe nadam se okršaju s Brazilom
Brazil Norveška će biti najbolja utakmica.
Ovdje se nadam, Bogu se molim, za pobjedu Meksikanaca iako mislim da su prelimitirani
Mexico izgubio samo dvije tekme od 90 na ovom stadionu, nije valjda da ce Englezi biti ti koji ce im pokvariti statistiku.
Zajebala FIFA Engleze, visinska bolest udara drugi dan, Englezi planirali doci na dan utakmice, FIFA im naredila da moraju odrzati trening dan prije. Bas idu iz gluposti u glupost, jebote, niko od Engleza nikada nije bio na toj visini, ne znam jedino ako nisu zbog ove tekme prebacili kakp u Colorado…
Značajnija razlika se događa tek poviše kilometar i po, visinske pripreme bi se idealno trebalo raditi na preko 1800 metara
England received a hostile welcome as they arrived at their Mexico City hotel ahead of Sunday night’s World Cup last-16 tie against Mexico.
England had been hoping to keep their location undisclosed after Mexico supporters used loud speakers, horns and motorcycles to try to disturb the sleep of Ecuador’s players before their last-32 tie, which the co-hosts won 2-0 on Wednesday night.
But when England’s coach arrived at their hotel, hundreds of fans were already there, with many booing while others chanted “Mexico”. At least one supporter within the crowd could be seen holding up an England shirt.
Security has been increased outside the hotel after events earlier in the week, which led to complaints from Ecuador’s football federation. There has also been an increase in security in the city after four people died during the celebrations that followed Mexico’s win over Ecuador.
Ovako su pobijedili i Ekvador. Ne daj igračima da spavaju, i pola utakmice si već dobio. Trebalo bi zabranit' i rastjerat' rulju, al' šta očekivat' od zemlje koja je sva truhla od korupcije.
Ne volim engleze, al' nadam se da će ovu ciganiju po kratkom postupku išamarat'.
Last edited by Tito_i_Partija on 04/07/2026 16:08, edited 2 times in total.
Značajnija razlika se događa tek poviše kilometar i po, visinske pripreme bi se idealno trebalo raditi na preko 1800 metara
Igraju na 2200, sam Denver (da su isli tamo) na 1600, svi kampovi oko Denvera na preko 2000.