Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

studeni76

#37551 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by studeni76 »

Groot wrote: 02/07/2026 23:20 A ne bi? Izvinjavam se strucnjaci Radeljic je Maldini za Anela :lol:
Ti znaš i tvrdiš da bi funkcionisali perfektno. Mi ostali ne tvrdimo ništa, nismo vidoviti.
emigrazione

#37552 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by emigrazione »

Treba dati vremena ovoj priči...realno ima ovdje materijala i da bude dobra priča i da ode u strmopizd. Ako se Kloc smiluje pa ih pusti na miru možda i krene na bolje
Sara03

#37553 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Sara03 »

luckylaka wrote: 02/07/2026 23:01
Sara03 wrote: 02/07/2026 20:59
studeni76 wrote: 02/07/2026 20:53 Jebo vas Anel vise
Neka, nemoj. Oni samo hoće da j*** njegovu ženu, ništa više. 8-)
Nisi ti bas u vinklu,vrlo odvratan komentar
Dobrodošao na Klix...
luckylaka

#37554 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Sara03 wrote: 03/07/2026 00:48
luckylaka wrote: 02/07/2026 23:01
Sara03 wrote: 02/07/2026 20:59
Neka, nemoj. Oni samo hoće da j*** njegovu ženu, ništa više. 8-)
Nisi ti bas u vinklu,vrlo odvratan komentar
Dobrodošao na Klix...
Jedno 10-ak godina prije tebe
Groot

#37555 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Groot »

palermo wrote: 02/07/2026 23:25
Groot wrote: 02/07/2026 23:15

Joj sto ne mogu ovih Barbareza vecih od Barbareza, kvazi strucLJaci.
Koga boli qrc koga I sta ti mozes ili ne.mozes.
Usput, za tebe sam strucnjak sa velikim S.....trucnjak
Sigurno da jesi - za nabijanje broja besmislenih postova ne forumu.
Forumski selektori a lopte sutnuli nisu, najjaci uvijek bili.
izbjeglica_iz_besmisla

#37556 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

luckylaka wrote: 02/07/2026 20:29
izbjeglica_iz_besmisla wrote: 02/07/2026 19:50 Vidim Anelovci se aktivirali cim smo ispali sa SP. :D

Ma mozete vi do sutra tu pricu prosipati, mi smo bez njega postigli najbolji rezultat u historiji.

Pametnom / dobronamjernom dosta.
Mozes li me podsjetiti ko to pocinje pricu o Anelu i ko diskutuje o Anelu
Ja nisam sigurno poceo. Idi provjeri ako hoces. Al da cu prvi replicirati na guranje tog smetljara vala uvijek hocu.

I simptomaticno je da ga NIKO nije pomenuo zadnja 3 mjeseca kad su rezultati na visokom nivou bili, osim Edin H. koji bi valjda i na temi i o vrmeenskoj prognozi pomenuo anela... Al cim je prvi vazan poraz dosao, eto harange i zazivanja Anela.

Jebo vas Anel. Kraj ovakvih momaka vi zazivate nekog kome je reprezentacija DOKAZANO zadnja rupa na svirali, to nikad necu razumjeti.
Lug

#37557 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Lug »

Groot wrote: 03/07/2026 09:51
Groot wrote: 02/07/2026 23:15

Joj sto ne mogu ovih Barbareza vecih od Barbareza, kvazi strucLJaci.
ma djaba ti je pricati, nacrtas im i opet nista.. :lol: sve neki patrioti podrumasi, puske nisu vidjeli. Totalno odsjeceni od realnosti. Ego im je jaci od uspjeha reprezentacije, totalno nerazumni i uostalom i ne citaju sta pises. Uglavnom su to placeni botovi. Najzalije je sto je Anel veci patriota od svih ovih botova, dokazao svojom igrom u svakoj utakmici i odabirom reprezentacije. Kazu, ostavio nas je kad je bilo najpotrebnije.. :lol: a ono bila prijateljska utakmica i htjeli mu karijeru unistiti da li svojim ne znanjem ili namjerno, vrijeme ce pokazati. Zal je sto necemo vidjeti tandem Muharemovica i Anela, jer bi bili beton u odbrani i reprezentacija bi samo dobila sa njim. Njemackoj na prijateljskoj utakmici sa nama se nije odazvalo 17 igraca mislim i nikom nista, uredno pozivani kasnije, ali sta ce Njemci. Marokanci nakon Vahe vratili 2 igraca bez jebavanja matere i zene. Koji debili. Dakle, ne upustaj se sa botovima koji za pare bi prodali sve pa i dobrobit reprezentacije. Kod nas je jos uvijek stanje jednoumlja, pa ako imas drugacije misljenje odmah ides na noz. :-)
I da, ovdje nije u pitanje Anel, u pitanju je nas primitivizam, odnos prema nasoj djeci koji su odabrali nasu reprezentaciju, nasa buducnost i buducnost repke.
Lug

#37558 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Lug »

izbjeglica_iz_besmisla wrote: 03/07/2026 10:56 Kraj ovakvih momaka vi zazivate nekog kome je reprezentacija DOKAZANO zadnja rupa na svirali, to nikad necu razumjeti.
na osnovu cega si to zakljucio genije? :lol: :-)
palermo

#37559 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by palermo »

Lug wrote: 03/07/2026 12:33
Groot wrote: 03/07/2026 09:51
ma djaba ti je pricati, nacrtas im i opet nista.. :lol: sve neki patrioti podrumasi, puske nisu vidjeli. Totalno odsjeceni od realnosti. Ego im je jaci od uspjeha reprezentacije, totalno nerazumni i uostalom i ne citaju sta pises. Uglavnom su to placeni botovi. Najzalije je sto je Anel veci patriota od svih ovih botova, dokazao svojom igrom u svakoj utakmici i odabirom reprezentacije. Kazu, ostavio nas je kad je bilo najpotrebnije.. :lol: a ono bila prijateljska utakmica i htjeli mu karijeru unistiti da li svojim ne znanjem ili namjerno, vrijeme ce pokazati. Zal je sto necemo vidjeti tandem Muharemovica i Anela, jer bi bili beton u odbrani i reprezentacija bi samo dobila sa njim. Njemackoj na prijateljskoj utakmici sa nama se nije odazvalo 17 igraca mislim i nikom nista, uredno pozivani kasnije, ali sta ce Njemci. Marokanci nakon Vahe vratili 2 igraca bez jebavanja matere i zene. Koji debili. Dakle, ne upustaj se sa botovima koji za pare bi prodali sve pa i dobrobit reprezentacije. Kod nas je jos uvijek stanje jednoumlja, pa ako imas drugacije misljenje odmah ides na noz. :-)
I da, ovdje nije u pitanje Anel, u pitanju je nas primitivizam, odnos prema nasoj djeci koji su odabrali nasu reprezentaciju, nasa buducnost i buducnost repke.
Barba out, Anel in :D .

Idi bre, tokmacino jedna, kako te bolan nije sramota pisati ovakve postove.
Edin H.

#37560 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

Ko drukčije kaže
Taj kleveće i laže
Osjetiće našu će pest… :oops: :skoljka:
Thorgerson

#37561 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Thorgerson »

Pandakonda wrote: 02/07/2026 18:27 U svemu tome zaboravljas da nema svaki igrac isti nivo fitness-a. Dzeko je izdrzljiv i imao je jako malo povreda u karijeri. U tom periodu Anel je imao par povreda gdje je savez opet insistirao sa igranjem pored toga što se zalio.

Ako se dobro sjećam u pitanju je bila zadnja loza sa kojom je kuburio i godinu dana prije toga gdje ga je savez opet forsirao da igra pa mu samo jos duze produzio period oporavka. I opet ga je tad uhvatila ista povreda gdje ga savez nije poslao na magnetnu na cemu je on insistirao da se ustanovi nivo povrede. I covjek logicno nece da rizikuje, vraca se u Sheffield gdje mu magnetnom potvrđuju da je povreda bila ozbiljnija i opet zaglavi na rehabilitaciji mjesec dana.

Savez je pretjerao sa forsiranjem iako je covjek rekao da osjeca kako je povreda ozbiljna. Sto mu savez nije dao magnet koji je trazio da budu sigurni? Ali Bosnji je naravno lakse vjerovat da je Marijana vla'inja omadzijala bosnjaka dobrog prepostenog nego da savez moze napraviti pogresku :-)
Internet sve pamti. Pa idemo redom.

Selektor: Faruk Hadzibegic, juni 2023. Anela nema u sastavu - povreda. Ok.

Selektor: Meho Kodro, septembar 2023. Ovaj put pozvan, ali Anela opet nema, ne zeli da dodje.
Ahmedhodžić se "zahvalio na pozivu" i nije se pojavio na okupljanju za utakmice protiv Lihtenštajna i Islanda. Naš stoper tvrdio je da je povrijeđen i da se zbog toga nije odazvao Kodri, a iz FSBiH su tražili da se pojavi kako bi ga pregledali naši doktori. Nakon što nije došao u Sarajevu, suspendovan je..
Selektor: Savo Milosevic. Anela nema, cak dobija i naknadne pozive na koje se ne odaziva.

Selektor: Barbarez. Napokon jasno receno da se doticni NECE ni pozivati. Dakle, sve i da hoce, NE MOZE.

Hajd sad ponovo procitaj ovo sto sam gore napisao i nadji zajednicki sadrzilac, pa mi se javi.

P.S. ne zaboravimo treninge za Sheffild nakon sto nije mogao zbog povrede doci na repku, te onih 90 minuta protiv Evertona, gdje je isto nas izlevatio zbog "povrede".
izbjeglica_iz_besmisla

#37562 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Lug wrote: 03/07/2026 12:36
izbjeglica_iz_besmisla wrote: 03/07/2026 10:56 Kraj ovakvih momaka vi zazivate nekog kome je reprezentacija DOKAZANO zadnja rupa na svirali, to nikad necu razumjeti.
na osnovu cega si to zakljucio genije? :lol: :-)
Na osnovu zdravog razuma.

A ako ti to nije dovoljan razlog, evo Thorgerson je fino nabrojao razloge ispod. Preporucujem da se procita.

A na kraju krajeva, sam je Anel rekao da uzima pauzu od reprezentacije (mogu ti naci i link njegove objave, ako se slucajno ne sjecas). Ne uzima se pauza ako ti je nesto svetinja i na vrhu liste prioriteta.

#jebovasanel
vee-jay

#37563 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by vee-jay »

DaysleepeR wrote: 02/07/2026 11:37 Anel je izdao i tu povjerenje više ne postoji.
Jednako kao kad te djevojka prevari.
I dalje je ona lijepa i zgodna i žao joj je i sve, ali tebi se malo gadi i ništa joj nikad više nećeš vjerovati i samo ćeš sebi zagorčati život ako joj oprostiš i primiš je nazad.
Usrao je Anel i nema tu povratka.
sta ti to nikad nisi prevario djevojku? :D
vee-jay

#37564 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by vee-jay »

Logovan wrote: 02/07/2026 13:14 Pare već potrošene :mrgreen: :lol:
koje pare :? :D
vee-jay

#37565 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by vee-jay »

pezzar wrote: 02/07/2026 13:21
Thorgerson wrote: 02/07/2026 13:02 Nego, dize li nas ista ovo na uefa/fifa ljestvicama. Ima li kakve nade da upadnemo u vise sesire za kvalifikacije za EP
Danas sam malo čitao o kvalifikacijama. Žrijeb će se praviti na osnovu rezultata u Ligi nacija, nekad u decembru. 4 ekipe domaćina su takođe učesnici kvalifikacija, jer UEFA garantuje mjesto samo za 2. Tako da su skontali nek igraju svi, pa koje se ne kvalifikuju mi ćemo im dati mjesto.

12 grupa u kvalifikacijama, svi prvi idu i 8 najboljih drugih. Ostala 4 mjesta se dobijaju kroz baraž iz Lige nacija.

Mi smo u grupi sa Poljskom, Švedskom i Rumunijom. Zanimljivo je da od 25.09. do 05.10. igramo 4 utakmice, pa još u novembru 2.

Mislim da imamo pravo da se nadamo plasmanu na EP.
ja bih bio sretan kada bi mi kod kuce pobijedili dve od tri i jednu u gostima :-D
vee-jay

#37566 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by vee-jay »

drug_profi wrote: 02/07/2026 21:58 Da citiram uvažene kolege:

jebo vas Anel...

Kad se sam javi i zatraži razgovor i povratak u repku, onda možemo da to razmatramo. Da sad jedan Barba ili Spaha idu njemu na noge, to zaboravite.
Da je Bekenbauer, a ne Ahmethodžić.
Vjerujem da je ovo vec uradjeno.
I vjerujem - tj. nadam se - da ce u takvim/slicnim razgovorima Dzeko jos uvijek imati neku ulogu.
Ova momcad ga jos uvijek treba.
TheMule

#37567 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by TheMule »

Thorgerson wrote: 03/07/2026 13:39
Pandakonda wrote: 02/07/2026 18:27 U svemu tome zaboravljas da nema svaki igrac isti nivo fitness-a. Dzeko je izdrzljiv i imao je jako malo povreda u karijeri. U tom periodu Anel je imao par povreda gdje je savez opet insistirao sa igranjem pored toga što se zalio.

Ako se dobro sjećam u pitanju je bila zadnja loza sa kojom je kuburio i godinu dana prije toga gdje ga je savez opet forsirao da igra pa mu samo jos duze produzio period oporavka. I opet ga je tad uhvatila ista povreda gdje ga savez nije poslao na magnetnu na cemu je on insistirao da se ustanovi nivo povrede. I covjek logicno nece da rizikuje, vraca se u Sheffield gdje mu magnetnom potvrđuju da je povreda bila ozbiljnija i opet zaglavi na rehabilitaciji mjesec dana.

Savez je pretjerao sa forsiranjem iako je covjek rekao da osjeca kako je povreda ozbiljna. Sto mu savez nije dao magnet koji je trazio da budu sigurni? Ali Bosnji je naravno lakse vjerovat da je Marijana vla'inja omadzijala bosnjaka dobrog prepostenog nego da savez moze napraviti pogresku :-)
Internet sve pamti. Pa idemo redom.

Selektor: Faruk Hadzibegic, juni 2023. Anela nema u sastavu - povreda. Ok.

Selektor: Meho Kodro, septembar 2023. Ovaj put pozvan, ali Anela opet nema, ne zeli da dodje.
Ahmedhodžić se "zahvalio na pozivu" i nije se pojavio na okupljanju za utakmice protiv Lihtenštajna i Islanda. Naš stoper tvrdio je da je povrijeđen i da se zbog toga nije odazvao Kodri, a iz FSBiH su tražili da se pojavi kako bi ga pregledali naši doktori. Nakon što nije došao u Sarajevu, suspendovan je..
Selektor: Savo Milosevic. Anela nema, cak dobija i naknadne pozive na koje se ne odaziva.

Selektor: Barbarez. Napokon jasno receno da se doticni NECE ni pozivati. Dakle, sve i da hoce, NE MOZE.

Hajd sad ponovo procitaj ovo sto sam gore napisao i nadji zajednicki sadrzilac, pa mi se javi.

P.S. ne zaboravimo treninge za Sheffild nakon sto nije mogao zbog povrede doci na repku, te onih 90 minuta protiv Evertona, gdje je isto nas izlevatio zbog "povrede".
:thumbup:

Imamo 99 problema. Stoperi nisu jedan od njih.
Treba poceti banovati ove Anelovce, samo dave.
Dosadno mii

#37568 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Dosadno mii »

A hocel svedska anela nazad
vicious

#37569 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by vicious »

Dosadno mii wrote: 03/07/2026 21:32 A hocel svedska anela nazad
:lol: :thumbup:
Groot

#37570 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Groot »

Kakvi genijalci od selektora obitavaju na ovoj temu :lol:
"A hote li ga Tvedjani" aaa jel dobra fora buraz aaa?? :chmoljava:
Nema veze sto ne moze igrati za njih al dobar fol Memo :thumbup:
Dosadno mii

#37571 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Dosadno mii »

Groot wrote: 03/07/2026 21:49 Kakvi genijalci od selektora obitavaju na ovoj temu :lol:
"A hote li ga Tvedjani" aaa jel dobra fora buraz aaa?? :chmoljava:
Nema veze sto ne moze igrati za njih al dobar fol Memo :thumbup:
Istina 😅
sanchopansa1

#37572 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by sanchopansa1 »

Ja bih na mjestu Barbareza podnio ostavku i to neopozivu, odmah po slijetanju, dakle press na aerodromu i ostavka.

Čitam po forumima, a i po FB grupama kako mi pišu da ide, da je nikakav, sve sami “stručnjaci”,…

Nismo mi narod za Barbareza.

Sergej odlazi i ne osvrći se! Zbog sebe, a ne što ne ne valjaš!
izbjeglica_iz_besmisla

#37573 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Nece Sergej nigdje, tek je zapoceo posao. :bih:

Ja sad ocekujem prilicno tesku Ligu nacija, sto zbog nezgodnih protivnika sto zbog nastavka smjene generacija. Al to nek ide svojim tokom, racune treba svoditi tek na kraju Euro 2028 kvalifikacija.
betametazon

#37574 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by betametazon »

Ivajlo vrati se, sve ti je oprosteno :bih:
Haris033

#37575 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Haris033 »

Neki Q se desio u reprezentaciji prije utakmice sa Švajcarskom, a prenio se i na tekmu protiv USA.
Provjeren info iz NSBiH.
Džeko otišao privatnim avionom sa svjetskog, kao i jos neki igrači..
Niko od njih nije želio doček u Sarajevo..

Valjda u narednim danima saznamo šta se dešavalo između igrača, selektora i ostalih.. 🤔
Post Reply