Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tokio25 wrote: ↑21/05/2026 05:41
Bh telecom nema opciju u sistemu da s ugovorom net go s predjes na net go m
Nemoguce je znaci u pola ugovora preci na veci paket
prvo, nije net go S ili M (ovo i ne postoji) nego je net TO go S ili M
drugo, u sistemu nemaš ništa što se tiče novih ugovora i to sve doke ne zaživi digitalni potpis, dakle moraš ručno potpisati novi ugovor
treće, uvijek možeš preći na veći paket za bilo koju uslugu
Otisao u drugu poslovnicu i prebacili me bez problema
Znaci ona kod narodnog pozorista nema pojma kako radi sistem na kojem radi
aedin007 wrote: ↑30/06/2026 03:48
Da ne znaš slučajno razlog zašto nema arene, gledam utakmicu na internetu al glupo da sad kad je utakmica nema prenosa
markopd wrote: ↑30/06/2026 05:54
Otključaće onda HRT ili RTS.Trenutno penali otključana oba kanala.
Ne smiju to raditi, neovisno da li rade arene ili ne.
s obzirom da zahtjev za zatamnjenjem stize od nosioca prava u BiH (Arena), smiju ako im to ovi dopuste tokom prekida.
i BH Telecom, mtel (msat) i Eronet su sinoc pustili HRT2 tokom prekida signala na Areni
medjutim, BiH reprezentaciju prenosi i FTV, tako da ako Arena tad pukne, vec ima FTV
hopi wrote: ↑30/06/2026 16:45
Šta je ovo ne mogu vratiti snimak nizozemska Maroko?
Preko eon aplikacije kaže nema signala, dok preko bh Telekoma resivera epg samo crna slika?
noviclan wrote: ↑28/06/2026 11:06
Moze li mi neko pojasniti ovaj idiotluk extra net paketa prije je bilo ako se ne varam 300min
Vjerovatno ti je istekao ugovor pa ti je smanjilo saobraćaj, a imaju oko ugovora neku grešku u sistemu da smanji te minute na 17.
Da li se ova akcija odnosi na trenutne njihove pretplatnike ili samo nove, jbg tamo mi je bilo nekada 45gb sada moze proci ovo 40
Mogu svi postojeći koji nemaju ugovor kao i oni koji imaju potpisano po standardnoj ponudi.
Moja ti je preporuja Extra NET, 100GB, 150 min/SMS, prvih 12 mjeseci 14 KM, narednih 12 mjeseci 28KM.