Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
Ovdje će najzanimljiviji duel biti Thierry Henry vs Zlatan Ibrahimović. Kako sam upratio, obojicu je ista tv kuća angažovala kao stručne komentatore i taj poso uglavnom rade zajedno.
DonieBrasco wrote: ↑29/06/2026 21:22
Bice ti show za mase sve je vec izrezirano, a sto se tice same utakmice Francuska ce ih kao plitak potok rijesiti.
turbofolk wrote: ↑29/06/2026 21:19
Ovdje će najzanimljiviji duel biti Thierry Henry vs Zlatan Ibrahimović. Kako sam upratio, obojicu je ista tv kuća angažovala kao stručne komentatore i taj poso uglavnom rade zajedno.
Znas koliko komentarisu utakmice. 3 minute ukupno. Minut i po prije tekme i minut i po poslije tekme. Ostalo sve reklame
turbofolk wrote: ↑29/06/2026 21:19
Gledao sam ih sinoć na Foxu tokom utakmice Maroko - Nizozemska. Njih dvojica se ne sukobljavaju previše što se tiče mišljenja, mislim da imaju
ogroman respekt jedan za drugoga. Zlatana više nervira ovaj Alexi Lalas koji je zajedno sa Rebeccom Lowe voditelj u studiju.