Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
DonieBrasco wrote: ↑22/06/2026 19:12
Meni je vise preseravanje ovo oko Messija svaka mu cast za karijeru i sve to ali dosta vise ovog izdrkavanja isto kao za Ronalda.
Previše se stvara fama oko Messia. Jeste veliki fudbaler, ali nije najbolji svih vremena. Lako je u Barceloni biti odličan kad imaš Xavia i Iniestu. Dok su oni igrali u Barceloni, osvajao je LP, kad su otišli više nijednom nije uzeo LP. Isto tako PSG prodisao njegovim odlaskom i odlaskom Neymara i sličnih.
Naravno da se stvara, kakav najbolji igrač svih vremena, to ne postoji. Fudbal se mijenja, bilo je takvih igrača u svakoj eri kojih se ja sjećam, a stariji od mene kojih je nažalost malo sjećaju ih se i više. Bilo ih je i na ovim prostorima.
Pa Argentina je uvijek bila prljava ekipa, samo se zaboravlja to jer su imali Maradonu i Messija. Obicno je u ekipi bilo 8/11 udaraca, a ostalo znalci. Da ne idemo dalje u istoriju, kako su uzeli ono prvenstvo 1978. itd.
ultima_palabra wrote: ↑22/06/2026 20:19
Pa Argentina je uvijek bila prljava ekipa, samo se zaboravlja to jer su imali Maradonu i Messija. Obicno je u ekipi bilo 8/11 udaraca, a ostalo znalci. Da ne idemo dalje u istoriju, kako su uzeli ono prvenstvo 1978. itd.
ultima_palabra wrote: ↑22/06/2026 20:19
Upravo krenuh isto pisati.
Imali su sreće da im se rode ovi generacijski talenti koji zasjene sve ostalo. Uvijek su kao ekipa igrali prljavo i hinjski, ali ova dvojica su zaslužna što se na njih gleda pomalo romantičarski.