Naravno, još nesto, mislim da nam je i raspored ovakav godio, doduse ako pobijedimo Katar. Onakve nalete Kanade izdrazati..sva tri domaćina su na max najhajpovani, jedino smo mi Kanadi otkinuli bod. Vidjet cemo sa Swicarskom kako ce završiti.
Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
last mohicans
#3651 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
-
emirolini
#3652 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Ma ako se Katar ne moze pobjediti nema se sta pricati. Ja sam pisao onda protiv Paname da je lose, covjek ne napada. Jos ako damo Katru prvi gol, siguran sam da ce se povuci i braniti taj go i onda ga branimo do kraja i ljudi nam na kraju daju.
-
Moenx
#3653 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Ma da ti kazem , ali u povjerenju, ja bi se pomirio sa timPlavo-bijeli wrote: ↑21/06/2026 10:33 Mogla bi se napisati jedna knjiga, puna komedije sa komentarima naših analitičara u ovo vrijeme SP-a i naših utakmica.
KAze lik hladno da se boji da KAtar ne kupi nasu utakmicu i naše igrače, jer oni imaju toliko para i sve kupuju![]()
![]()
Sta imas od rezulyata teprezentacije
Nemas klupski fudbal, ok nazovi me bosnjackim nacionalistom, ali klupski uspujeh Zrinjskog Borca kako smo zaboravili koliko djeca trenri igraci Veleza Sarajeva Slobode i tako dalje koliki ponizenja po sezoni dobiju.
Dakle nemas klupski fudbal reprezentativni inekako prodao je neko nekad klupski koja racunica to iskljucuje i reprezentativni
Samo lagano prodati Kataru ako bi Katar bio zainteresovan
I uz.sve gore navedebe sumnje pa sto bi se davalo 13 miliona eura.na konto saveza koji cini to sto cini
I.jos nesto da kazem ima na youtubeu videu gdhe neki lik komentira tekst hrvatskoga novinara otprilike ovako glasi da li je BiH zalutala na SP
I analizira taj tekst koji ima tu boju hrvatske zegrebacje arogancije spram Bosne ali nekih fakata ko ima
-
Zeleni most
#3654 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Kada procitam neke komentare, sretan sam da smo izgubili 4:1.
Pljuvaci su izasli iz svojih rupa, brzo se zaboravio uspjeh i ona fenomenalna utakmica protiv Italije.
Pljuvaci su izasli iz svojih rupa, brzo se zaboravio uspjeh i ona fenomenalna utakmica protiv Italije.
- SmokingMan
#3655 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
A zašto ne bi smo približno tu utakmicu ponovili sa Katarom.
-
l33t
#3656 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Jel nas to spasio Kurasao
-
Moenx
#3657 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Je li ovo ironija ili sts
Sta ne razumijem trwba podijjeliti ordene ferarije za pobjedu nad ItalijomZeleni most wrote: ↑21/06/2026 12:27 Kada procitam neke komentare, sretan sam da smo izgubili 4:1.
Ta tekma je bila prije tri mjeseca cetiri i sta tu se ina povezati sa imperativima igrom bukvalno danas jucer sutra
-
Dugarry
#3658 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Mislim da te njemacke novine nisu u pravu. Mi ako pobjedimo Katar, idemo na Ameriku!Zeleni most wrote: ↑21/06/2026 11:46 Svi pricaju o USA kao o nasem sljedecem protivniku, medjutim njemacke novine pisu suprotno.
Oni pisu da ce Njemacka igrati protiv jedne od treceplasiranih ekipa iz A,B,C,D,F. I to po abecednom redu.
Znaci cekaju se prvo rezultati grupe A. Ako tu ne bude treceplasirana ekipa koja ide dalje, onda je na redu grupa B, a to smo mi.
https://www.bz-berlin.de/sport/fussball ... ntelfinale
Gledajuci na stanje u grupi A, tamo su Ceska i Juzna Afrika na 3. i 4. mjestu sa po 1 bodom.
Cesi moraju jos igrati sa Mexikom, a J.Afrika sa J.Korejom. I treba objema ekipama pobjeda tj. 3 boda da bi se nadali prolasku dalje.
Ova grupa vjerovatno nece dati treceplasiranu ekipu koja ima 4 boda .............. onda je nasa grupa B sljedeca koja daje treceplasiranog za Njemacku.
![]()
-
Zeleni most
#3659 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Ne znam. Procitao sam tako kako su oni napisali.Dugarry wrote: ↑21/06/2026 12:45Mislim da te njemacke novine nisu u pravu. Mi ako pobjedimo Katar, idemo na Ameriku!Zeleni most wrote: ↑21/06/2026 11:46 Svi pricaju o USA kao o nasem sljedecem protivniku, medjutim njemacke novine pisu suprotno.
Oni pisu da ce Njemacka igrati protiv jedne od treceplasiranih ekipa iz A,B,C,D,F. I to po abecednom redu.
Znaci cekaju se prvo rezultati grupe A. Ako tu ne bude treceplasirana ekipa koja ide dalje, onda je na redu grupa B, a to smo mi.
https://www.bz-berlin.de/sport/fussball ... ntelfinale
Gledajuci na stanje u grupi A, tamo su Ceska i Juzna Afrika na 3. i 4. mjestu sa po 1 bodom.
Cesi moraju jos igrati sa Mexikom, a J.Afrika sa J.Korejom. I treba objema ekipama pobjeda tj. 3 boda da bi se nadali prolasku dalje.
Ova grupa vjerovatno nece dati treceplasiranu ekipu koja ima 4 boda .............. onda je nasa grupa B sljedeca koja daje treceplasiranog za Njemacku.
![]()
Mnogi nasi mediji prepisuju jedni od drugih, malo neko istrazuje.
Normalno bi FIFA trebala da utvrdi ko protiv koga igra, a ne ove price o nekakvih 400 kombinacija. Smijesno.
- insaneinthebrain
#3660 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Mi smo 76% sa D Grupom, u manjim procentima sa jos nekim grupama
sa Njemackom 0,03% tako vjerovatno nece ici treci iz nase grupe na njih
- dembele
#3661 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Ovi što se pozivaju na igru kao što je bila protiv Italije, jesu li zaboravili da smo imali igrača više?
-
Zeleni most
#3662 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Pogledao sam momentalnu tabelu svih treceplasiranih u grupama.
Naravno, trebamo sacekati sve rezultate drugog i treceg kola, ali cini mi se da postoji mogucnost da jedna ekipa sa osvojena 2 boda moze ici dalje.
U grupama A, E, G, H, I, J postoji mogucnost da treceplasirane ekipe imaju 0 ili 1 bod.
To znaci da bi nama i X bio dosta za prolazak dalje.
Naravno, trebamo sacekati sve rezultate drugog i treceg kola, ali cini mi se da postoji mogucnost da jedna ekipa sa osvojena 2 boda moze ici dalje.
U grupama A, E, G, H, I, J postoji mogucnost da treceplasirane ekipe imaju 0 ili 1 bod.
To znaci da bi nama i X bio dosta za prolazak dalje.
-
izbjeglica_iz_besmisla
#3663 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Evo tacne informacije koja se to kombinacija treba desiti da mi zavrsimo sa Njemackom:
@Zeleni most nema sanse da idemo dalje s 2 boda, ne nadajte se dzaba. Sa gol razlikom -3 necemo mi nigdje.Group
A
Mexico, South Africa, South Korea, Czechia
C
Brazil, Morocco, Haiti, Scotland
D
United States, Paraguay, Australia, Turkey
F
Netherlands, Japan, Sweden, Tunisia
For Bosnia to play Group E winner (Germany) as 3rd in Group B, the 3rd-placed teams from all four of these groups — A, C, D and F — must fail to qualify among the eight best third-placed teams.
-
Zeleni most
#3664 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Ove stranice mi nisu bas relevantne ......... sta im znaci 76% ili 0,03%. Iskreno receno glupost.insaneinthebrain wrote: ↑21/06/2026 12:56 Mi smo 76% sa D Grupom, u manjim procentima sa jos nekim grupama
Ne treba citati sta pise, vec ko pise.
Pratimo fudbal godinama i tacno se znalo ko ce igrati protiv koga, a ovo sada uz ovu AI tehnologiju ispada nesto kao loto izvlacenje.
Ili Igras kao pobjednik grupe D protiv treceplasiranog iz grupe B ili ne igras (USA-BIH). To se mora znati unaprijed, nije to naucna fantastika.
Ja sam samo ono napisao sta je njemacka stampa napisala, a to je da ce Njemacka igrati protiv jedne od treceplasiranih ekipa iz A,B,C,D,F. I to po abecednom redu. Cekaju se prvo rezultati grupe A. Ako tu ne bude treceplasirana ekipa koja ide dalje, onda je na redu grupa B, a to smo mi.
Ja licno ne bih volio ni Svabe ni Amere, ali tako je ispalo.
- dembele
#3665 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Ja čekam one stručnjake sa Klix portala koji čekaju šta će papagaj izabrati.
-
Dugarry
#3666 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Od 330 kombinacija, samo nas jedna vodi na Njemacku.Zeleni most wrote: ↑21/06/2026 12:51
Ne znam. Procitao sam tako kako su oni napisali.
Mnogi nasi mediji prepisuju jedni od drugih, malo neko istrazuje.
Normalno bi FIFA trebala da utvrdi ko protiv koga igra, a ne ove price o nekakvih 400 kombinacija. Smijesno.
Ako dobijemo Katar, idemo na Ameriku
-
DonieBrasco
#3667 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Mi da prvi zavrsimo u grupi da nas dalje ceka ne znam ti ko rekli bi pojedini steta sto nije Portugal.
Stvarno se ide iz krajnoti u krajnost, kojekakve kombinacije i slicno.
Stvarno se ide iz krajnoti u krajnost, kojekakve kombinacije i slicno.
- dembele
#3668 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Na koga idemo nakon što pobijedimo Katar i Ameriku, pitam za druga? 
-
Zeleni most
#3669 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
A zasto sa 2 boda ne ici dalje .......izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑21/06/2026 13:05 Evo tacne informacije koja se to kombinacija treba desiti da mi zavrsimo sa Njemackom:
@Zeleni most nema sanse da idemo dalje s 2 boda, ne nadajte se dzaba. Sa gol razlikom -3 necemo mi nigdje.Group
A
Mexico, South Africa, South Korea, Czechia
C
Brazil, Morocco, Haiti, Scotland
D
United States, Paraguay, Australia, Turkey
F
Netherlands, Japan, Sweden, Tunisia
For Bosnia to play Group E winner (Germany) as 3rd in Group B, the 3rd-placed teams from all four of these groups — A, C, D and F — must fail to qualify among the eight best third-placed teams.
Grupa A: Cesi i J.Afrika izgube zadnju utakmice i obe ekipe ostaju na 1 bodu.
Grupa E: Ekvador i Curacao izgube zadnju utakmice i obe ekipe ostaju na 1 bodu.
Grupa I: Senegal i Irak imaju momentalno po 0 bodova.
Grupa J: Jordan i Alzir imaju momentalno po 0 bodova.
Grupe: K, L, H treba isto pogledati.
Ljudi, ne prepisujte sa drugih foruma i nekih tkz. fudbalskih stranica.
Jednostavno pogledajte tabelu i kanite se tih AI gluposti i racunanja.
-
Zeleni most
-
Dugarry
-
Seawolf
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
-
Moenx
#3674 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Zasto nemamo neku pjesmu gdje se spominje fudbal lopata sunce igra
Bez nekih teskih tema
Recimo Igraj Bosno sada fudbal
Hercegovina se veseli svjetskom kupu
Natherali smo nekog stranog pjevaca da zaplace kad je cuo Halida Beslica na stadionu
Malo i bez politike emocije i to
To je sposrtski spirit samo onako kazem
Bez nekih teskih tema
Recimo Igraj Bosno sada fudbal
Hercegovina se veseli svjetskom kupu
Natherali smo nekog stranog pjevaca da zaplace kad je cuo Halida Beslica na stadionu
Malo i bez politike emocije i to
To je sposrtski spirit samo onako kazem
- SmokingMan
#3675 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Ko je gledao utakmicu sa Italijanima, ne trebam podsjećati kako smo veoma dobro stajali prije nego je Bastoni dobio crveni.