Naša stranka

_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3926 Re: Naša stranka

Post by _BataZiv_0809 »

Pauza wrote: 10/06/2026 09:52
_BataZiv_0809 wrote: 09/06/2026 15:12 Ima li ijedna botovska teza da je nisi spomenuo upakovanu u celofan navodnog cudjenja?
Pozdrav,

Šta ti tačno znači "botovska teza"?

Sve što sam napisao je isključivo produkt vlastitog opserviranja, i tiče se recentnih radnji i djelovanja osoba iz ove političke skupine, a sve potaknuto jučerašnjim člankom u kojem se traži način kako oporezovati ljude koji iznajmjuju stan na dan. Volio bih da si argumentovao koja od tih "teza" je politički ili navijački orijentisana, tj. šta je tačno "botovska teza" a ne činjenica-res facti, i gdje sam se to koristio ideološki motivisanim komentarima, a koji se masovno šire na internetu u svrhu skretanja pažnje sa činjenica te diskreditaciju bilo koga, pa i neistomišljenika iz Naše Stranke (što si, možda, ti u ovom slučaju), što bi trebalo biti dijelom definicije tog tvog izraza. Drugo, moj komentar je sve samo nije "upakovan u celofan čuđenja", već jeste čuđenje.
Mogao bih i ja da razumijem da si ti u Glavnom odboru Naše Stranke, te da si zaista plaćeni komentator da razvodnjiš činjenice i da stvaraš prividnu podršku ili odbranu interesne skupine tzv. Naše Stranke, št tebe možda stavlja u poziciju "bota".

Pozdrav
:lol:
Otpozdrav
Pauza

#3927 Re: Naša stranka

Post by Pauza »

_BataZiv_0809 wrote: 10/06/2026 11:11
Pauza wrote: 10/06/2026 09:52
_BataZiv_0809 wrote: 09/06/2026 15:12 Ima li ijedna botovska teza da je nisi spomenuo upakovanu u celofan navodnog cudjenja?
Pozdrav,

Šta ti tačno znači "botovska teza"?

Sve što sam napisao je isključivo produkt vlastitog opserviranja, i tiče se recentnih radnji i djelovanja osoba iz ove političke skupine, a sve potaknuto jučerašnjim člankom u kojem se traži način kako oporezovati ljude koji iznajmjuju stan na dan. Volio bih da si argumentovao koja od tih "teza" je politički ili navijački orijentisana, tj. šta je tačno "botovska teza" a ne činjenica-res facti, i gdje sam se to koristio ideološki motivisanim komentarima, a koji se masovno šire na internetu u svrhu skretanja pažnje sa činjenica te diskreditaciju bilo koga, pa i neistomišljenika iz Naše Stranke (što si, možda, ti u ovom slučaju), što bi trebalo biti dijelom definicije tog tvog izraza. Drugo, moj komentar je sve samo nije "upakovan u celofan čuđenja", već jeste čuđenje.
Mogao bih i ja da razumijem da si ti u Glavnom odboru Naše Stranke, te da si zaista plaćeni komentator da razvodnjiš činjenice i da stvaraš prividnu podršku ili odbranu interesne skupine tzv. Naše Stranke, št tebe možda stavlja u poziciju "bota".

Pozdrav
Otpozdrav
Ma ja... :run: :thumbup:

Naša stranka izuzetno loš učinak, i loša reputacija. Sorry. A imali ste priliku. "Selamaleć" i tebi i drugovima i drugaricama.
DebelinJoe

#3928 Re: Naša stranka

Post by DebelinJoe »

Gledaj samo ko komentariše ovu objavu...Sve bivši i razočarani članovi i važni simpatizeri NS - a.

Ako osnivač stranke ne želi glasati za stranku koju je osnovao, to nije dobro...

Ništa nije dobro za Našu stranku u ovom trenutku...
jasko_ba

#3929 Re: Naša stranka

Post by jasko_ba »

Joj kud ti ne ponudise onu funkciju kad je trebalo, samo da ovo ne slusamo vise. Dosadio i bogu i narodu :lol:
sinuhe

#3930 Re: Naša stranka

Post by sinuhe »

Tanović vrijeđa ljude iz čista mira kao Jergović.
Haris.ba

#3931 Re: Naša stranka

Post by Haris.ba »

sinuhe wrote: 21/06/2026 13:05 Tanović vrijeđa ljude iz čista mira kao Jergović.
Da, on je poznati sdfa simpatizer....
miop

#3932 Re: Naša stranka

Post by miop »

Trecerazredni filmas umislio da je on nesto. Idi snimaj low budget filmove, ostavi se politike
basicm

#3933 Re: Naša stranka

Post by basicm »

Haha, osnivac stranke im ne valja. Top!
tramvajtrojka

#3934 Re: Naša stranka

Post by tramvajtrojka »

Haris.ba wrote: 21/06/2026 17:32
sinuhe wrote: 21/06/2026 13:05 Tanović vrijeđa ljude iz čista mira kao Jergović.
Hare ne moras spinovati i okrenuti nakrivo sve, zna se sto su zbanicka, on, vuletic, zalica i ostala bulumenta imal mene tu režisera koji su bukvalno privatizirali taj sektor kivni na trojku

Jbg i ja bih kao zalica bio kivan na trojku da sam dobio milion za snimanje filma kojeg nikada nisam snimio i kasnije skinut sa dotacija zbog toga
Isner

#3935 Re: Naša stranka

Post by Isner »

DebelinJoe wrote: 21/06/2026 02:01 Gledaj samo ko komentariše ovu objavu...Sve bivši i razočarani članovi i važni simpatizeri NS - a.

Ako osnivač stranke ne želi glasati za stranku koju je osnovao, to nije dobro...

Ništa nije dobro za Našu stranku u ovom trenutku...
Drago mi je što ce propasti samo zbog njihovih trebica koje su obecavale med, mlijeko, pravdu i poštenje kakve nikad nije bilo u Bosni i Sarajevu i kad su prošle na izborima, potpisale ugovore te ušle u kancelarije, više se nikad nikom nisu javile...

Baš ko što je država nastala u Jajcu morala otic u kurac, tako i ova stranka koju su osnovali filmaši i pre liberalni SDP-ovci mora završiti dramom...
DebelinJoe

#3936 Re: Naša stranka

Post by DebelinJoe »

miop wrote: 21/06/2026 18:56 Trecerazredni filmas umislio da je on nesto. Idi snimaj low budget filmove, ostavi se politike
Čovjek je dobio Oscara, član je najjačih filmskih akademija na svijetu, od američke do francuske filmske akademije. Može biti šupak od čovjeka, a nije, jer znam da je korektan čovjek u svom poslu, nikome nije dužan pare i pošteno se odnosi prema ljudima koji su mu podređeni.

A što se tebi ne sviđaju njegovi komentari na društvenu realnost, to je tvoj problem. Ti si niko i ništa, on u kući ima oscara i zgodnu ženu i skladnu porodicu i puno nekretnina i para i još mnogo toga. Njegov životni CV daje mu pravo da komentariše šta god hoće i kako hoće i da priča ono što se članovima Naše stranke možda i ne dopada.
Na tvoju žalost, ti imaš samo tastaturu da preko nje laješ na forumu. Izjaviti da je Danis Tanović "trecerazredni" filmaš o Danisu ne govori ništa, jebe se Danisu šta ti i tebi slični mislite o bilo čemu, pa i o njemu. Takva nebulozna izjava druže forumski o tebi govori jako mnogo.
Point.

#3937 Re: Naša stranka

Post by Point. »

Sad im ne valja ni Tanović.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3938 Re: Naša stranka

Post by _BataZiv_0809 »

Trola vas bot
Haris.ba

#3939 Re: Naša stranka

Post by Haris.ba »

tramvajtrojka wrote: 21/06/2026 19:16
Hare ne moras spinovati i okrenuti nakrivo sve, zna se sto su zbanicka, on, vuletic, zalica i ostala bulumenta imal mene tu režisera koji su bukvalno privatizirali taj sektor kivni na trojku

Jbg i ja bih kao zalica bio kivan na trojku da sam dobio milion za snimanje filma kojeg nikada nisam snimio i kasnije skinut sa dotacija zbog toga
Ima li iko da vam valja iz tog sektora filma?
Seawolf

#3940 Re: Naša stranka

Post by Seawolf »

Haris.ba wrote: 21/06/2026 22:47

Šiba Krvavac.
kakabanja213

#3941 Re: Naša stranka

Post by kakabanja213 »

Seawolf wrote: 21/06/2026 22:56

Šiba Krvavac.
Nisam siguran. U Šibinim filmovi ustase i cetnici su bili neprijatelji. A ovima su nezaobilazan partner bez kojeg se ne moze formirati vlast, te dzinovskim koracima napredovati ka EU.
tramvajtrojka

#3942 Re: Naša stranka

Post by tramvajtrojka »

https://www.klix.ba/biznis/finansije/bh ... /260622140

Cifre ne lažu 23 miliona je otislo u trash produkciju princa iz eleja i ostalo smece koje jedni te isti reziseri izbacuju godinama, bukvalno su ubili razvoj mladih rezisera jer su napravili halku gdje nijedan projekat i konkurs od strane kantona i federacije mladi reziseri ne mogu dobiti

I sta fali ovom sada nacinu da BHT daje 50% a ostatak produkcija i ostali sponzori, a jah jer neces naci sponzora da ti dadne tolike pare na smecarske serije
Prpa.ba

#3943 Re: Naša stranka

Post by Prpa.ba »

Apsolutno me ne zanima obracun izmedju frakcija fine budzetsko-gradske raje, ali ga apsolutno podrzavam. :mrgreen:
kakabanja213

#3944 Re: Naša stranka

Post by kakabanja213 »

tramvajtrojka wrote: 22/06/2026 18:08

https://www.klix.ba/biznis/finansije/bh ... /260622140

Cifre ne lažu 23 miliona je otislo u trash produkciju princa iz eleja i ostalo smece koje jedni te isti reziseri izbacuju godinama, bukvalno su ubili razvoj mladih rezisera jer su napravili halku gdje nijedan projekat i konkurs od strane kantona i federacije mladi reziseri ne mogu dobiti

I sta fali ovom sada nacinu da BHT daje 50% a ostatak produkcija i ostali sponzori, a jah jer neces naci sponzora da ti dadne tolike pare na smecarske serije
https://www.klix.ba/vijesti/bih/bh-rezi ... /260325117
Ko kaze da Trojka sa partnerima ne ulaze u kulturu. Kad mu ministar MuP u Vladi Nermina Niksica napise scenarij ima da ovaj odmah dva oskara dobije i odmah neutralise, "smecarskog" oskarovca.
Novak20

#3945 Re: Naša stranka

Post by Novak20 »

Sabini je trenutno jako bitno da iskače u medijima. Svjesna je da će stranka ispasti iz vlasti ali da ona mora preživjeti. I to bez dolara potpore iz američkog veleposlanstva. :D

https://klix.ba/moze-li-nasa-stranka- ... rkonekcije
Ćudić zaprijetila
Može li Naša stranka blokirati projekt Južne interkonekcije?
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#3946 Re: Naša stranka

Post by sime_cipol »

Da nije zalosno, bilo bi smijesno
Novak20

#3947 Re: Naša stranka

Post by Novak20 »

Odličan članak - analiza "odrastanja" NS.

https://bljesak.info/kolumna/emir-imamo ... ega/567329
....Uzročno ili posljedično, sasvim je nebitno, zauzeli su NGO-ovski stav prema činjenici da međuetnički problemi u BiH nisu prolazna, elementarna nepogoda, već temelj svih ostalih muka. Zanemarujući fakat da se većina građana BiH prvo osjeća dijelom svoje, frustrirane etničke grupe i da je liječenju frustracije spremna podrediti sve, NS se pretvorila u udrugu detektora jednih i ignoranata drugih problema, s tim što za prve, pokazali su kao dio Trojke, uglavnom nemaju rješenja, a ako možda i imaju, nedostaje im snage da ih nametnu većim partnerima.

Prošlost je, o čemu znamo sve, nepopravljiva. Ni sadašnjost Naše stranke nije kakva, ali to i dalje ne znači kako im budućnost, posebno dugoročna, ovisi isključivo o izborima ove godine.

Nakon punih 18 godina postojanja NS ima prokleto jednostavan izbor: ili će se probuditi u realnosti u kojoj je kratko i boravila na početku djelovanja ili će umrijeti u snu o zemlji kakva je „bila prije dolaska etničkih stranaka na vlast“ i sa kojom sadašnja Bosna i Hercegovina ima veze koliko i sa onom pod vlašću Kotromanića, pet deka gore – dole.
tramvajtrojka

#3948 Re: Naša stranka

Post by tramvajtrojka »

Novak20 wrote: 26/06/2026 12:10 Odličan članak - analiza "odrastanja" NS.

https://bljesak.info/kolumna/emir-imamo ... ega/567329
....Uzročno ili posljedično, sasvim je nebitno, zauzeli su NGO-ovski stav prema činjenici da međuetnički problemi u BiH nisu prolazna, elementarna nepogoda, već temelj svih ostalih muka. Zanemarujući fakat da se većina građana BiH prvo osjeća dijelom svoje, frustrirane etničke grupe i da je liječenju frustracije spremna podrediti sve, NS se pretvorila u udrugu detektora jednih i ignoranata drugih problema, s tim što za prve, pokazali su kao dio Trojke, uglavnom nemaju rješenja, a ako možda i imaju, nedostaje im snage da ih nametnu većim partnerima.

Prošlost je, o čemu znamo sve, nepopravljiva. Ni sadašnjost Naše stranke nije kakva, ali to i dalje ne znači kako im budućnost, posebno dugoročna, ovisi isključivo o izborima ove godine.

Nakon punih 18 godina postojanja NS ima prokleto jednostavan izbor: ili će se probuditi u realnosti u kojoj je kratko i boravila na početku djelovanja ili će umrijeti u snu o zemlji kakva je „bila prije dolaska etničkih stranaka na vlast“ i sa kojom sadašnja Bosna i Hercegovina ima veze koliko i sa onom pod vlašću Kotromanića, pet deka gore – dole.
Bas je zanimljivo kako HDZenjarama smeta ns :lol: :lol: u hrvatskoj imate istu ovu propagandu naspram lijevih stranaka samo ih tamo nazivate udbaskim kripto cetnicima :mrgreen:
Novak20

#3949 Re: Naša stranka

Post by Novak20 »

tramvajtrojka wrote: 26/06/2026 12:12
Bas je zanimljivo kako HDZenjarama smeta ns :lol: :lol: u hrvatskoj imate istu ovu propagandu naspram lijevih stranaka samo ih tamo nazivate udbaskim kripto cetnicima :mrgreen:

Nisam znao da je Emir Imamović hadezenjara ali sam znao da si ti ispodprosječni aparatčik. :D

Bolje bi ti bilo da prokomentiraš ovaj članak i nešto naučiš o politici nego što komentiraš mene ili RH.
dječak sa šibicama

#3950 Re: Naša stranka

Post by dječak sa šibicama »

Tanovic Jasmila Vuletic Pjer i ostali ne laju zbog sela... oni su stovrili kult, sektu, probranih rezisera koji sinmaju (cesto) smeca od filmova cisto da nesto rade, a pare se slijegale od drzave.

Fin poso, nikakve odgovornosti, snimaj bilo sta eto radis, koga briga za gledanost zaradu u kinima, kapnuce koja nagrada sa nekog festivala u Brabonjistu, a lova sigurna.

E onda im je Trojka ukinula te povlastice, i naravno, gdje ce suza neg na oko.
Post Reply