Najbolja pizza u SA?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Plavo-bijeli

#5201 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by Plavo-bijeli »

xoklix wrote: 20/06/2026 14:55 Jel ono 2 KM margarita i 2.5 KM kapričoza bijaše kod Age ? Na stolu boca razmucenog kečapa :mrgreen:
2km nije sigurno, 2.5km je bila margherita i 3 funghi napr u VF-u.
Kod Age je bila Margherita 3km ako se ne varam, palacinka marka, pepsi u staklenoj boci marka.
Pricao sam vec, jednom narucio kapricozu i tako je ruzan okus bio sira da je gladan nisam mogao jesti....pricati da je tamo ikakav kvalitet bio je :-) jeste bilo dobro kad si kokuz u osnovnoj/srednjoj i to je to.

@MensurM nisam probao tu, ali morat cu sto prije.
Plavo-bijeli

#5202 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by Plavo-bijeli »

Prošli put sam nagrdio pizzu u Italiji, ali hajde nedavno joj opet dam šansu u Bergamu i ovo je ubjedljivo najbolja pizza koju sam jeo u zivotu.

U Barsi sam probao sa pistacijima i iako volim pistacije - fuj mi je bila, ali hajde reko kod njih da probam i wow...doslovno mogao bih je svaki dan jesti.

Image

Image

Ne znam šta rade u odnosu na naše ali je ubijala. Vrhunac pizze, tijesta i sastojaka... 55km obje pizze kostale, sto nije bas ni jeftino koliko se ono predstavlja da su kod njih pravo jeftine u odnosu na kod nas.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5203 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by Velkoski »

jebeni bergamo
tramvajtrojka

#5204 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by tramvajtrojka »

Plavo-bijeli wrote: 20/06/2026 16:00 Prošli put sam nagrdio pizzu u Italiji, ali hajde nedavno joj opet dam šansu u Bergamu i ovo je ubjedljivo najbolja pizza koju sam jeo u zivotu.

U Barsi sam probao sa pistacijima i iako volim pistacije - fuj mi je bila, ali hajde reko kod njih da probam i wow...doslovno mogao bih je svaki dan jesti.

Image

Image

Ne znam šta rade u odnosu na naše ali je ubijala. Vrhunac pizze, tijesta i sastojaka... 55km obje pizze kostale, sto nije bas ni jeftino koliko se ono predstavlja da su kod njih pravo jeftine u odnosu na kod nas.
Image

A talijani su Tito isto i u milanu fino poskup restoran a pizza bogovska
Plavo-bijeli

#5205 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by Plavo-bijeli »

tramvajtrojka wrote: 20/06/2026 16:19
Plavo-bijeli wrote: 20/06/2026 16:00 Prošli put sam nagrdio pizzu u Italiji, ali hajde nedavno joj opet dam šansu u Bergamu i ovo je ubjedljivo najbolja pizza koju sam jeo u zivotu.

Image

Image

Image

au, ko sa razglednice :thumbup:
mirsek

#5206 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by mirsek »

Velkoski wrote: 19/06/2026 23:41 ako uzimaš smrznute, teško da ima koja bolja od oetkera :mrgreen:
Presladak mi onaj paradajz sos. Vjerovatno je bolji kvalitet al ukus i posebno tijesto mi je bolje kod finefood.
Naslovnica

#5207 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by Naslovnica »

tramvajtrojka wrote: 20/06/2026 16:19

Image

Image

Image

Tema je najbolja pizza u SA a na u Milanu ili Bergamu.
8-)
MensurM

#5208 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by MensurM »

Ja danas debitovao u Margheriti. Bezveze. 6.5/10
Post Reply