Sto je najgore mi smo naučeni da se branimo i to je sinoc funkcionisalo do izlaska Dzeke i Tahirovica. Svicarci jesu bili bolji. Odigrali strpljivije i pametnije. Ali mi smo se raspali nakon prvog gola gdje je Memic lose reagovao, a to jos losije popratio Basic. Cak sta vise ovaj drugi je odigrao tako lose, kao da mu glava nije ni bila tu.sahbazzz wrote: ↑19/06/2026 09:57100%. Imam osjecaj da bi gore bilo nego protiv Svice. Gledao sam sazetke i protiv Senegala i Njemacke (prijateljske) i Turske. Oni ginu i jurisaju naprijed. Nesto slicno kao Kanada ali sa jos vise kvaliteta.kiligonzales wrote: ↑19/06/2026 09:54Vala Amerika bi nam bila smrt. Kad je Paragvaj onako pukao kraj njih, mi bi tek.smijesni_ste wrote: ↑19/06/2026 09:48 Amerika je najgora moguća opcija. Ako izdominiraju grupu, tek onda će naložiti njihovi mediji i javnost, vole ljudi show i uspjehe (logično)![]()
Ali ko ga hebe, daj da prodjemo grupu i mi smo ostvarili svoj cilje![]()
Sto se tice Amera trče ko da su dopnigovani. Cak i da prođemo pitanje je ko bi nam legao od njih za mogući prolaz dalje...
Na kraju ko garantuje da Katar ne moze bolje od ove katastrofe...